Greenway opent eerste Express in Brussel-Zuid

Greenway opent eerste Express in Brussel-Zuid

De vegetarische restaurantketen Greenway heeft vandaag een kiosk van Greenway Express geopend op het station van Brussel-Zuid. Klanten kunnen er allerhande vegetarische gerechten en sapjes krijgen.

Derde Belgische vestiging, vierde op komst

"Met het Greenway Express concept in Brussel-Zuid willen we zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met de heerlijke, gezonde Greenway-keuken. Al onze producten zijn 100% vegetarisch en we gaan zelfs nog een stapje verder door zoveel mogelijk puur plantaardige en glutenvrije opties aan te bieden", zegt Greenway-oprichter en chef Paul Florizoone. Voor het ontbijtgamma heeft Greenway de handen in elkaar geslagen met Alpro Soja.

 

Naast de kiosk in Brussel-Zuid heeft het ook volwaardige restaurants in Gent en Leuven. Op 18 maart zal er ook een vestiging openen op de Groenplaats in Antwerpen. Alle vier de vestigingen bieden een gratis maaltijd aan alle deelnemers van Dagen Zonder Vlees, een actie die mensen wil aanzetten om minder vlees te eten en waarvan Greenway een belangrijke partner is.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Filet Pur: Gratis is het nieuwe duur

22/09/2017

Wat een week! De ene na de andere retailer wordt onder curatele geplaatst, en een omgekeerde driehoek zet de foodsector op zijn kop. Klinkt mysterieus? Lees dan gauw het FMCG-overzicht van RetailDetail Food.

Spar Good Food verbindt retail met horeca

22/09/2017

Beleving is essentieel voor het succes van de buurtwinkel. Spar Lambrechts bedacht daarom het onderscheidende concept Spar Good Food, dat een bruggetje legt richting buitenhuisconsumptie.

RetailDetail Food #22 staat online

22/09/2017

In het nieuwe nummer van RetailDetail Food maken we een stand van zaken op met enkele franchiseformules. Waar zijn ze momenteel mee bezig, bij Spar Colruyt Group, Lambrechts, Delhaize, Carrefour en Alvo?  

Passendale. Proef de traditie van bij ons.

22/09/2017

(publireportage) Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. 

Breaking: François-Melchior de Polignac weg bij Carrefour Belgium

22/09/2017

De redactie verneemt dat de CEO van Carrefour Belgium het bedrijf verlaat. Guillaume de Colonges, zopas benoemd tot directeur exécutif Europe du Nord et de l’Est, zal rechtstreeks de directie van Carrefour Belgium op zich nemen. 

Louis Delhaize lanceert huismerk ‘Louis’

22/09/2017

In het groeiende segment van buurtwinkels en petrolshops zet Delfood meer dan ooit in op differentiatie. Het nieuwe huismerk Louis wil een merk op mensenmaat zijn, met een uitgesproken Belgisch karakter. 

Back to top