Heropende Aldi in Rummen dubbel zo groot

Heropende Aldi in Rummen dubbel zo groot

Heropende Aldi in Rummen dubbel zo groot

Discountketen Aldi heeft in Rummen een volledig gerenoveerde winkel heropend. De nieuwe vestiging is met 1.200 m² winkelruimte dubbel zo groot als de voorganger.

Ruim 1.100 productreferenties

Sinds gisteren kunnen de inwoners van Rummen, deelgemeente van Geetbets, hun inkopen doen in een gloednieuwe winkel van Aldi. In hetzelfde complex huist ook een vestiging van Budgetslager.

 

“We bieden meer dan 1.100 verschillende producten aan”, klinkt het bij Aldi. “De tewerkstelling in Rummen stijgt van zeven naar negen voltijdse personeelsleden. Meer beweegruimte en extra lichtinval maken het winkelen aangenaam. Het energiebeheer van het complex is milieuvriendelijk. De winkel wordt namelijk verwarmd met de restwarmte van de koelmotoren van de frigo's.”

 

Boven op de winkel zijn er ook nog ‑ geheel in lijn met de nieuwste trend van ‘supermarktwonen’ ‑ vier appartementen. Die zullen in februari 2017 afgewerkt zijn.

 

Met de Delhaize aan de Steenstraat en de nieuwe Aldi in Rummen telt de gemeente Geetbets nu twee grote supermarkten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Britten kunnen kassaloos shoppen bij Sainsbury’s

14/08/2018

Bij de Britse supermarktketen Sainsbury’s loopt een proefproject met mobiel scannen en betalen: met behulp van hun smartphone kunnen ze boodschappen doen zonder langs de kassa te hoeven.

HelloFresh gaat toch nog niet voor winst

14/08/2018

Hoewel HelloFresh winst had beloofd voor het einde van dit jaar, geeft de leverancier van maaltijdboxen nu toch de voorkeur aan nieuwe investeringen. Na een sterk tweede kwartaal gaat het bedrijf voor extra groei in de Verenigde Staten.

Kassaloos shoppen en betalen nu ook naar OKay

13/08/2018

Na de Spar-winkels van Colruyt Group kan je nu ook kassaloos winkelen bij OKay en OKay Compact. Met de app ‘Scan. Pay. Go.’ lopen shoppers de winkel uit zonder nog aan een kassa aan te hoeven schuiven.

United Petfood blijft op overnamepad

09/08/2018

United Petfood, fabrikant van honden- en kattenbrokken en hofleverancier van menig huismerk van supermarkten, rijgt de overnames aan elkaar. Een maand na de overname van een Spaanse concurrent doen de Gentenaars dat kunstje nog eens over in Roemenië.

AB InBev wil Afrika aan de drank krijgen

09/08/2018

Het groeipotentieel van AB InBev ligt in Afrika. De brouwerij heeft hoge verwachtingen van het continent: de welvaart en de bevolking, die steeds vaker een biertje lust, groeien er snel. 

Concurrentiewaakhond eist uitleg rond comeback Albert Heijn in Lokeren

09/08/2018

De Belgische Mededingingsautoriteit heeft Ahold Delhaize om informatie gevraagd nu dochter Albert Heijn nog dit jaar een winkel in Lokeren zal openen. Eerder moest het supermarktconcern zijn vestiging daar immers sluiten om groen licht te krijgen voor de megafusie.