Hotelgroep PREM opent twee nieuwe Starbucks Coffee Corners

Hotelgroep PREM opent twee nieuwe Starbucks Coffee Corners

Het Leopold Hotel in Antwerpen en het gelijknamige hotel in Oudenaarde hebben een Starbucks Coffee Corner geopend. Voor de overkoepelende hoteleigenaar PREM Group is het de derde samenwerking met Starbucks.

Meesurfen op koffiehype

De Starbucks Coffee Corner is een koffiebar in de lounge van het hotel. "Ofwel geniet je van je koffie in de lounge of op ons terras, of je kan met de beker gewoon weer je weg in de stad voortzetten", zegt Nathalie Snauwaert, salesmanager van PREM Group.

 

"Het coffee to go-principe - rondlopen met een koffiebeker - is zeker bij jongeren een hype en richt zich in eerste instantie dan ook tot niet-hotelgasten. Maar met dit nieuwe initiatief willen we ook de drempel verlagen om hier binnen te stappen en met het hotel kennis te maken", ziet hotelmanager Bart Speleers meteen ook extra commerciële mogelijkheden.

 

PREM Group is met deze koffiebar niet aan haar proefstuk toe: in december vorig jaar opende de hotelgroep een Starbucks Coffee Corner in Hasselt, in haar Holiday Inn-vestiging. "En dat was van meet af een groot succes. We zien er toch dagelijks zo'n 300 mensen passeren voor een meeneemkoffie", vervolgt Snauwaert. "Daarom hebben we vrij snel beslist om ook een Starbucks Corner in ons Leopold Hotel in Oudenaarde en gelijktijdig ook in Leopold Hotel Antwerpen te openen."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Directeur HR verlaat Carrefour Belgium

25/09/2017

Kathleen Van Der Paelt, directeur HR bij Carrefour Belgium, heeft na zeven jaar besloten om het supermarktbedrijf te verlaten. Ze wordt opgevolgd door Sonia Frey, die de voorbije vijf jaar een gelijkaardige functie invulde bij De Lijn.

AD Delhaize Lochristi springt op de kar van cartoontassen

25/09/2017

De AD Delhaize in Lochristi is de eerste Belgische supermarkt die mee op de trein van een Nederlandse hype springt. Daar zijn draagtassen met cartoons die gepersonaliseerd zijn naargelang de locatie een echt verzamelitem geworden.

Filet Pur: Gratis is het nieuwe duur

22/09/2017

Wat een week! De ene na de andere retailer wordt onder curatele geplaatst, en een omgekeerde driehoek zet de foodsector op zijn kop. Klinkt mysterieus? Lees dan gauw het FMCG-overzicht van RetailDetail Food.

Spar Good Food verbindt retail met horeca

22/09/2017

Beleving is essentieel voor het succes van de buurtwinkel. Spar Lambrechts bedacht daarom het onderscheidende concept Spar Good Food, dat een bruggetje legt richting buitenhuisconsumptie.

RetailDetail Food #22 staat online

22/09/2017

In het nieuwe nummer van RetailDetail Food maken we een stand van zaken op met enkele franchiseformules. Waar zijn ze momenteel mee bezig, bij Spar Colruyt Group, Lambrechts, Delhaize, Carrefour en Alvo?  

Passendale. Proef de traditie van bij ons.

22/09/2017

(publireportage) Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. 

Back to top