Leonidas en IJsboerke werken samen voor ijspraline

Leonidas en IJsboerke werken samen voor ijspraline

Pralinemaker Leonidas gaat in samenwerking met IJsboerke een ijspraline op de markt brengen die te koop zal zijn in de supermarkten. Tot nu toe waren de producten van Leonidas enkel te vinden in de eigen chocoladewinkels.

Vanaf oktober te koop

Vanaf oktober zal de nieuwe ijspraline van IJsboerke en Leonidas in de winkelrekken liggen. Beide bedrijven hebben een jaar gewerkt aan de ontwikkeling. Voor IJsboerke is een samenwerking met een ander merk geen nieuw gegeven: zo werd er in samenwerking met Jules Destrooper ook al ijs ontwikkeld met de smaak van de bekende koekjes van het merk.

 

IJsboerke werd in 2013 overgenomen door Glacio en probeert sindsdien zijn marktaandeel op de ijsmarkt terug de hoogte in te drijven. Zo probeert het meer in te zetten op sociale media en beleving rond het merk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Directeur HR verlaat Carrefour Belgium

25/09/2017

Kathleen Van Der Paelt, directeur HR bij Carrefour Belgium, heeft na zeven jaar besloten om het supermarktbedrijf te verlaten. Ze wordt opgevolgd door Sonia Frey, die de voorbije vijf jaar een gelijkaardige functie invulde bij De Lijn.

AD Delhaize Lochristi springt op de kar van cartoontassen

25/09/2017

De AD Delhaize in Lochristi is de eerste Belgische supermarkt die mee op de trein van een Nederlandse hype springt. Daar zijn draagtassen met cartoons die gepersonaliseerd zijn naargelang de locatie een echt verzamelitem geworden.

Filet Pur: Gratis is het nieuwe duur

22/09/2017

Wat een week! De ene na de andere retailer wordt onder curatele geplaatst, en een omgekeerde driehoek zet de foodsector op zijn kop. Klinkt mysterieus? Lees dan gauw het FMCG-overzicht van RetailDetail Food.

Spar Good Food verbindt retail met horeca

22/09/2017

Beleving is essentieel voor het succes van de buurtwinkel. Spar Lambrechts bedacht daarom het onderscheidende concept Spar Good Food, dat een bruggetje legt richting buitenhuisconsumptie.

RetailDetail Food #22 staat online

22/09/2017

In het nieuwe nummer van RetailDetail Food maken we een stand van zaken op met enkele franchiseformules. Waar zijn ze momenteel mee bezig, bij Spar Colruyt Group, Lambrechts, Delhaize, Carrefour en Alvo?  

Passendale. Proef de traditie van bij ons.

22/09/2017

(publireportage) Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. 

Back to top