Nieuwe managing director voor Chocolaterie Guylian | RetailDetail

Nieuwe managing director voor Chocolaterie Guylian

Nieuwe managing director voor Chocolaterie Guylian

Mieke Callebaut is sinds 1 juni 2015 aangesteld als de managing director van Chocolaterie Guylian. Ze vervangt in die positie Raymond Bastiaens, die de functie de voorbije vijf jaar heeft uitgevoerd bij de chocolademaker.

"Uitdagende jaren tegemoet"

Mieke Callebaut werkt al twintig jaar voor het bedrijf als Sales & Marketing Director voor Europa en de Verenigde Staten. Ze maakt daarnaast ook deel uit van het directieteam. Guylian verwacht dat die ervaring en kennis van haar de perfecte kandidate maakt.


"We gaan uitdagende jaren tegemoet, waarin Guylian zal blijven kiezen voor premium kwaliteit, sterke innovatie en een motiverende werkomgeving, waarin onze medewerkers het beste van zichzelf kunnen geven om het vertrouwen te blijven winnen onze klanten wereldwijd", aldus Mieke Callebaut.


Chocolaterie Guylian is een Belgische chocolademaker en de marktleider in voorverpakte pralines. Het bedrijf werd opgericht in 1967 en heeft momenteel 250 mensen in dienst. De producten worden geëxporteerd naar meer dan 120 landen wereldwijd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Carrefour genoodzaakt om honderden Dia-winkels te sluiten

22/05/2018

Carrefour vindt geen kopers voor honderden van zijn Dia-winkels in Frankrijk. Bijna 230 vestigingen van de discountketen zullen daardoor waarschijnlijk de deuren moeten sluiten. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Carrefour geeft meer details over transformatieplan

22/05/2018

Gezondheid en digitalisering zijn speerpunten in de plannen van Carrefour Belgium. Binnenkort kunnen klanten e-commerce bestellingen afhalen of terugbrengen in alle Express buurtwinkels. In de hypermarkten maakt non-food plaats voor bio en horeca.

Filet Pur: Snoep maar lekker verder!

18/05/2018

Hoe Colruyt zo goedkoop kan blijven, wat Albert Heijn bekokstooft in het versrayon, waarom Delhaize glutenvrij wordt en hoe vrolijk het er bij Aldi aan toe gaat? Dat verneemt u in het pittig gekruide weekoverzicht van RetailDetail Food.

Hoegaarden verhuist deel productie naar Vietnam en China

18/05/2018

Het witbier Hoegaarden groeit sterk in Azië, maar verliest zijn pluimen in Europa. AB InBev verhuist daarom een deel van de productie naar China en Vietnam: in de brouwerij in Hoegaarden zelf wordt twee dagen per week minder gebrouwen.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.