Quick opent begin december zijn 101ste restaurant in Belux

Quick opent begin december zijn 101ste restaurant in Belux

Op dinsdag 8 december opent Quick de deuren van een gloednieuw restaurant in Hasselt-Kuringen. Het wordt meteen het 101ste restaurant van de fastfoodketen in België en Luxemburg.

6e restaurant volgens Qubic-model

De nieuwe Quick, die begin december opengaat en een 40-tal nieuwe jobs creëert, werd gebouwd volgens het "Qubic"-model en is sinds de invoering ervan eind augustus 2012 het zesde restaurant dat gebruik maakt van de nieuwe architectuur.

 

Het twee verdiepingen tellende restaurant zal plaats bieden aan 144 mensen, pakt uit met een groot terras en beschikt tevens over een 'drive' met twee kassa's. De 101ste Quick wordt uitgebaat door Heidi Hamerijckx, voor wie het al meteen de vijfde franchise is. Eerder opende ze al de Quick-vestigingen in Genk, Houthalen, Bilzen en Hasselt-Kinepolis.

 

Het restaurant bevindt zich op de Carrefour-site aan de Kuringersteenweg, waar in de lente van 2016 ook sportkteten Decathlon een nieuwe vestiging opent.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Carrefour schrapt duizenden jobs ten voordele van e-commerce

23/01/2018

De Franse hypermarktgroep Carrefour gaat enkele duizenden werknemers op straat zetten, kondigde CEO Alexandre Bompard vandaag aan. Dankzij een nieuw transformatieplan, met nadruk op e-commerce, wil Carrefour "wereldleider in voedseltransitie" worden.

Unilever schrapt banen bij Belgisch retailsalesteam

22/01/2018

Unilever Belgium reorganiseert haar team van winkelvertegenwoordigers. Er gaan daarbij elf banen verloren, bevestigt het bedrijf aan de RetailDetail-redactie.

Zo hard groeit Amazon in food

22/01/2018

E-commerce vertegenwoordigt nog steeds een beperkt aandeel in de foodverkopen, maar de Amerikaanse én Europese groeicijfers van Amazon voor het jaar 2017 ogen bepaald indrukwekkend. Is het kantelpunt nabij?

Amazon opent eerste winkel zonder kassa’s voor grote publiek

22/01/2018

Amazon opent vandaag in Seattle, nabij zijn hoofdkantoor, de eerste winkel zonder kassa’s voor het grote publiek. Het was al langer bezig met een test bij het eigen personeel, maar nu krijgt dus iedereen toegang.

Neemt Unilever tonicmerk Fever-Tree over?

19/01/2018

Het tonicmerk Fever-Tree heeft een nieuwe bestuurder aangesteld: Kevin Havelock, hoofd van de afdeling frisdranken van Unilever. De benoeming leidt tot speculaties dat Unilever moederbedrijf Fevertree Drinks wil overnemen en stuwt het aandeel de hoogte in.

Filet Pur: Een haar in de plastieksoep

19/01/2018

Zijn retailers ruziemakers en bedriegers? Moeten energiedrankjes verboden worden? Staat Carrefour voor een sanering en wordt Delhaize zo Hollands als kaas? Alweer een bewogen week, zoals blijkt uit het plasticvrije overzicht van RetailDetail Food.

Back to top