Quick opent begin december zijn 101ste restaurant in Belux | RetailDetail

Quick opent begin december zijn 101ste restaurant in Belux

Quick opent begin december zijn 101ste restaurant in Belux

Op dinsdag 8 december opent Quick de deuren van een gloednieuw restaurant in Hasselt-Kuringen. Het wordt meteen het 101ste restaurant van de fastfoodketen in België en Luxemburg.

6e restaurant volgens Qubic-model

De nieuwe Quick, die begin december opengaat en een 40-tal nieuwe jobs creëert, werd gebouwd volgens het "Qubic"-model en is sinds de invoering ervan eind augustus 2012 het zesde restaurant dat gebruik maakt van de nieuwe architectuur.

 

Het twee verdiepingen tellende restaurant zal plaats bieden aan 144 mensen, pakt uit met een groot terras en beschikt tevens over een 'drive' met twee kassa's. De 101ste Quick wordt uitgebaat door Heidi Hamerijckx, voor wie het al meteen de vijfde franchise is. Eerder opende ze al de Quick-vestigingen in Genk, Houthalen, Bilzen en Hasselt-Kinepolis.

 

Het restaurant bevindt zich op de Carrefour-site aan de Kuringersteenweg, waar in de lente van 2016 ook sportkteten Decathlon een nieuwe vestiging opent.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Filet Pur: Een wervelende slechtnieuwsshow

22/06/2018

Ook al deden flink wat foodspelers hafslachtige pogingen om hun beroerde berichten weg te moffelen, Filet Pur achterhaalde ze wel. Hier is het ietwat pijnlijke maar alweer leerrijke weekoverzicht van RetailDetail Food!

Panos vervangt klantenkaart door app

21/06/2018

Na bijna een kwarteeuw heeft broodjesketen Panos zijn klantenprogramma gedigitaliseerd: exit plastic kaart, welkom app. “Op korte termijn mikken we erop om via het kanaal 150.000 klanten te bereiken en te leren kennen”, klinkt het.

Kellogg’s aangeklaagd wegens misleidende verpakking

21/06/2018

Test-Aankoop heeft bij de FOD Economie een klacht ingediend tegen Kellogg’s, omdat volgens de consumentenorganisatie de informatie op de verpakking van de Special K-graanreep met rode vruchten misleidend is.

Dure voeding duwt consument over de grens

20/06/2018

Terwijl de export van Belgische voedingsproducten boomt, daalt de consumptie op de binnenlandse markt omdat de prijzen stijgen. Een onrustwekkende trend, zegt de industrie: het beleid moet ingrijpen.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Albert Frère lust wel een Vanreusel frikandel

20/06/2018

Ergon, een investeringsfonds van de holding GBL, neemt een participatie in Beltaste, het bedrijf achter frikandellenfabrikant Vanreusel. Dat was al een tijd op zoek naar een financiële partner.