Quick opent begin december zijn 101ste restaurant in Belux | RetailDetail

Quick opent begin december zijn 101ste restaurant in Belux

Quick opent begin december zijn 101ste restaurant in Belux

Op dinsdag 8 december opent Quick de deuren van een gloednieuw restaurant in Hasselt-Kuringen. Het wordt meteen het 101ste restaurant van de fastfoodketen in België en Luxemburg.

6e restaurant volgens Qubic-model

De nieuwe Quick, die begin december opengaat en een 40-tal nieuwe jobs creëert, werd gebouwd volgens het "Qubic"-model en is sinds de invoering ervan eind augustus 2012 het zesde restaurant dat gebruik maakt van de nieuwe architectuur.

 

Het twee verdiepingen tellende restaurant zal plaats bieden aan 144 mensen, pakt uit met een groot terras en beschikt tevens over een 'drive' met twee kassa's. De 101ste Quick wordt uitgebaat door Heidi Hamerijckx, voor wie het al meteen de vijfde franchise is. Eerder opende ze al de Quick-vestigingen in Genk, Houthalen, Bilzen en Hasselt-Kinepolis.

 

Het restaurant bevindt zich op de Carrefour-site aan de Kuringersteenweg, waar in de lente van 2016 ook sportkteten Decathlon een nieuwe vestiging opent.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


McDonald’s wil 40 nieuwe vestigingen in België

20/03/2018

Fastfoodketen McDonald’s wil de komende vijf jaar maar liefst 40 nieuwe vestigingen openen in België, wat ongeveer de helft is van het huidige aantal. Zo moeten er 2000 banen bijkomen.

Nieuw concept voor foodstart-ups in hartje Antwerpen

20/03/2018

In de Hoogstraat in Antwerpen vinden kleine start-ups die verse voeding verkopen binnenkort ruimte om hun concept uit te proberen. De indoormarkt opent de deuren in de voormalige De Krak en biedt plaats aan twintig pop-upzaken.

Spar wil nu ook voet op Griekse bodem

19/03/2018

Spar International heeft zijn zinnen gezet op Griekenland als het volgende land om de voedingsmarkt te veroveren. Spar Hellas zal samenwerken met Asteras en Mesis om binnen de vier jaar meer dan 500 winkels op te zetten.

Dr. Oetker koopt de helft van Freixenet

19/03/2018

Henkell, de drankdivisie van Dr. Oetker, haalt net iets meer dan de helft van de aandelen binnen van cavamerk Freixenet. Na twee jaar onderhandelen is de deal eindelijk rond, al wordt de Duitse voedingsreus geen alleenheerser bij Freixenet.

Picnic bevestigt komst naar Duitsland

19/03/2018

Voor het weekend waren er geruchten opgedoken dat de Nederlandse online supermarkt Picnic testen uitvoerde in Duitsland. Dat nieuws is nu bevestigd door medeoprichter Michiel Muller.

Online supermarkt Picnic naar Duitsland?

16/03/2018

Het lijkt erop dat de Nederlandse websupermarkt Picnic nu ook in het Duitse Noordrijn-Westfalen de markt verkent. Het bedrijf, dat mogelijk kansen ziet in de voorlopig weinig bevochten Duitse regio, wil nog niet reageren op de geruchten.

Back to top