Vernieuwde Colruyt in Liedekerke heropent morgen

Vernieuwde Colruyt in Liedekerke heropent morgen

Op woensdag 25 november opent de vernieuwde Colruyt in Liedekerke de deuren na enkele maanden van verbouwingswerken. De winkel werd omgebouwd tot een Colruyt-winkel van de nieuwe generatie.

Extra kassa

Na exact drie maanden - de vestiging ging dicht op 24 augustus, drie dagen later gingen de ruwbouwwerken al van start - gaat de Colruyt van Liedekerke morgen opnieuw open. De totaal vernieuwde vestiging is iets groter geworden: de winkelvloer ging van 1.700 naar 2.000 m². Inclusief opslagruimte en administratieruimte is de vestiging nu 2.900 m² groot.

 

De winkel werd ingericht volgens het nieuwste concept, wat betekent dat de plastic flappen aan de versmarkt vervangen zijn door een luchtgordijn en dat de klanten ook terechtkunnen in een gloednieuwe beenhouwerij. "Ze hebben er een mooi overzicht op het assortiment vlees, charcuterie en salades. En ze zien er onze beenhouwers aan het werk in een open atelier. Zo zijn ze makkelijk aan te spreken bij vragen of een speciale bestelling", zegt chef-beenhouwer Dirk De Deyn.

 

Voorts werden de producten logischer gerangschikt. "Daardoor kunnen klanten nog vlotter winkelen", zegt uitbater Arvid Luchtens. "Bovendien hebben we een extra kassa voorzien, voor een nog vlottere bediening." In de Liedekerkse vestiging, die ook een Collect&Go-afhaalpunt telt, zijn 66 medewerkers aan de slag.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Filet Pur: Gratis is het nieuwe duur

22/09/2017

Wat een week! De ene na de andere retailer wordt onder curatele geplaatst, en een omgekeerde driehoek zet de foodsector op zijn kop. Klinkt mysterieus? Lees dan gauw het FMCG-overzicht van RetailDetail Food.

Spar Good Food verbindt retail met horeca

22/09/2017

Beleving is essentieel voor het succes van de buurtwinkel. Spar Lambrechts bedacht daarom het onderscheidende concept Spar Good Food, dat een bruggetje legt richting buitenhuisconsumptie.

RetailDetail Food #22 staat online

22/09/2017

In het nieuwe nummer van RetailDetail Food maken we een stand van zaken op met enkele franchiseformules. Waar zijn ze momenteel mee bezig, bij Spar Colruyt Group, Lambrechts, Delhaize, Carrefour en Alvo?  

Passendale. Proef de traditie van bij ons.

22/09/2017

(publireportage) Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. 

François-Melchior de Polignac weg bij Carrefour Belgium

22/09/2017

De redactie verneemt dat de CEO van Carrefour Belgium het bedrijf verlaat. Guillaume de Colonges, zopas benoemd tot directeur exécutif Europe du Nord et de l’Est, zal rechtstreeks de directie van Carrefour Belgium op zich nemen. 

Louis Delhaize lanceert huismerk ‘Louis’

22/09/2017

In het groeiende segment van buurtwinkels en petrolshops zet Delfood meer dan ooit in op differentiatie. Het nieuwe huismerk Louis wil een merk op mensenmaat zijn, met een uitgesproken Belgisch karakter. 

Back to top