Betalen met de Bancontact-app: welke handelaars doen al mee?

Betalen met de Bancontact-app: welke handelaars doen al mee?

(publireportage) Mobiel betalen met de smartphone of tablet zit in de lift, zowel bij consumenten als winkeliers. Intussen kan je al bij meer dan 150 handelaars betalen met de Bancontact-app. Hun aantal zal in de komende maanden nog verveelvoudigen.

Beschikbaar voor elke handelaar

Ruim 150 handelaars in België bieden vandaag mobiel betalen met Bancontact aan. Het lijstje telt grote namen als A.S.Adventure, Bart Smit, Base, Belfius Interactive City, bpost, Decathlon, Doccle, Galeria Inno, KBC-ClickShop, Kinepolis, Mobile Vikings, Nationale Loterij, Stievie, Telenet, Torfs en Vandenborre.

 

Ook de kleinere spelers blijven echter niet in de kou staan: eke handelaar die vandaag Bancontact aanvaardt, kan nu ook mobiele betalingen (via de smartphone of tablet) ontvangen. Om het mobiele betalen vlot te activeren in hun winkel, website of app, kunnen handelaars terecht bij hun gebruikelijke leverancier.

 

QR-code scannen met app

Zowel voor handelaar als consument werkt de Bancontact-app eenvoudig, veilig en snel: consumenten scannen de QR-code met hun smartphone of tablet en gaan automatisch over tot betaling. De app kan gebruikt worden voor aankopen tot 250 euro.

 

Vandaag, een goed jaar na de lancering, verloopt al zo’n 2,5% van het totale aantal online betalingen met Bancontact via de Bancontact-app. Verwacht wordt dat de app in de nabije toekomst een hoge vlucht zal nemen. Consumenten krijgen immers steeds meer de kans om mobiele aankopen te doen met hun vertrouwde betaalmiddel.

 

Op www.bancontact.com vindt u alle informatie over mobiel betalen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bol.com komt met herhaalservice voor dagelijkse producten

17/10/2017

Webwinkel Bol.com heeft Bespaar Continu gelanceerd, een dienst waarmee klanten bepaalde producten om de zoveel tijd opnieuw aan huis kunnen laten leveren.

Safe.Shop is nieuw wereldwijd e-commercekeurmerk

16/10/2017

Met Safe.Shop is het eerste wereldwijde keurmerk voor de e-commercesector gelanceerd. Momenteel zijn er nog maar twaalf landen aangesloten, maar dat aantal moet in de toekomst flink uitgebreid worden.

Modeplatform About You van start in Nederland en België

11/10/2017

Dinsdag is de Duitse modewebshop About You officieel gelanceerd in België en Nederland. About You, de tweede grootste online moderetailer in Europa, was eerder al wel onofficieel actief in Nederland.

Parcify levert met kajaks in Amsterdam

26/09/2017

Het Belgische koerierbedrijf Parcify probeert in Amsterdam pakketjes te leveren met kajaks en paddle boards. Het wil er de 'last mile' van de levering over het water voeren, omdat dit ecologischer en betrouwbaarder zou zijn.

Euro Shoe Group heeft al sinds 2004 akkoord over nachtwerk

11/09/2017

De Belgische Euro Shoe Group, het bedrijf achter winkelketen Bristol, zegt de heisa rond nachtwerk niet helemaal te begrijpen, aangezien het zelf al sinds 2004 een akkoord heeft met de vakbonden op dat vlak.

Cook & Serve komt met eigen webshop

30/08/2017

Kookwinkelketen Cook & Serve heeft een eigen webshop opgestart, die klanten de keuze geeft tussen afhalen in één van de zeven winkels of levering aan huis.

Back to top