Carrefour opent eerste 'drive' in Oost-Vlaanderen

Carrefour opent eerste 'drive' in Oost-Vlaanderen

Supermarktketen Carrefour heeft vandaag zijn eerste alleenstaande afhaalpunt geopend in de provincie Oost-Vlaanderen, met name aan de hypermarkt van Oostakker. Het is ondertussen al de twaalfde 'drive' in België.

15.000 producten

Bij het ophalen van de bestelling moet een klant niet uit zijn auto en het afhalen van een bestelling neemt maximaal 5 minuten in beslag. Voor een bestelling lager dan 150 euro wordt een kost van 4,50 euro aangerekend. Klanten hebben bij hun online bestelling een keuze uit 15.000 producten.

 

Carrefour is trouwens bijzonder tevreden over de vooruitgang van de online besteldienst: zo haalde de Summerdrive in Knokke-Heist, die dit jaar voor de tweede zomer liep, tweemaal zoveel omzet als een jaar eerder. Naast de twaalf alleenstaande afhaalpunten heeft Carrefour ook nog afhaalpunten bij zestig filialen. Het heeft ook een drive op de parking van de VRT en RTBF.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Meer dan helft Amerikaanse huishoudens in de ban van Amazon

21/10/2017

Liefst 90 miljoen Amerikanen zijn lid van Amazon Prime, het getrouwheidsprogramma van Amazon, op een totaal van 126 miljoen geschatte huishoudens in de VS. Amazon heeft zijn thuismarkt dus stevig in de greep. Wat kunnen we daar in Europa van leren?

Bol.com komt met herhaalservice voor dagelijkse producten

17/10/2017

Webwinkel Bol.com heeft Bespaar Continu gelanceerd, een dienst waarmee klanten bepaalde producten om de zoveel tijd opnieuw aan huis kunnen laten leveren.

Safe.Shop is nieuw wereldwijd e-commercekeurmerk

16/10/2017

Met Safe.Shop is het eerste wereldwijde keurmerk voor de e-commercesector gelanceerd. Momenteel zijn er nog maar twaalf landen aangesloten, maar dat aantal moet in de toekomst flink uitgebreid worden.

Modeplatform About You van start in Nederland en België

11/10/2017

Dinsdag is de Duitse modewebshop About You officieel gelanceerd in België en Nederland. About You, de tweede grootste online moderetailer in Europa, was eerder al wel onofficieel actief in Nederland.

Parcify levert met kajaks in Amsterdam

26/09/2017

Het Belgische koerierbedrijf Parcify probeert in Amsterdam pakketjes te leveren met kajaks en paddle boards. Het wil er de 'last mile' van de levering over het water voeren, omdat dit ecologischer en betrouwbaarder zou zijn.

Euro Shoe Group heeft al sinds 2004 akkoord over nachtwerk

11/09/2017

De Belgische Euro Shoe Group, het bedrijf achter winkelketen Bristol, zegt de heisa rond nachtwerk niet helemaal te begrijpen, aangezien het zelf al sinds 2004 een akkoord heeft met de vakbonden op dat vlak.

Back to top