CEO Fab.com voert gesprekken met overnemers

CEO Fab.com voert gesprekken met overnemers

De CEO van Fab.com, Jason Goldberg, heeft bevestigd dat hij in gesprek is met verschillende mogelijke overnemers. Een jaar geleden werd het bedrijf nog gewaardeerd op 1 miljard dollar, maar de prijs zou nu een pak lager liggen.

Lagere waarde

Goldberg wil geen specifiek bedrag noemen voor de verkoop, maar een analist schat de huidige waarde van Fab.Com op een bedrag tussen 75 miljoen en 115 miljoen euro, beduidend lager dus dan de eerdere waardering van 1 miljard dollar (750 miljoen euro).


Fab.com begon ooit als een website voor flashdeals, maar veranderde sindsdien al enkele malen van opzet. Onlangs opende Goldberg nog een nieuwe website, Hem, waar meubels uit een eigen collectie verkocht worden - en dit terwijl Fab.com enkele maanden geleden nog een derde van zijn personeel moest ontslaan.

 

"We hebben veel interesse in het waardevolle Fab-merk en de activa. We bekijken momenteel de verschillende voorstellen. We hebben geen commentaar op de status van die gesprekken", zegt Goldberg aan Forbes. "Om duidelijk te zijn, we leuren niet met Fab.com en we hebben ook nog geen bankiers of agenten in dienst genomen."

Tags: