Constry.com verkoopt doe-het-zelf ramen en deuren

Constry.com verkoopt doe-het-zelf ramen en deuren

De nieuwe webwinkel Constry.com verkoopt ramen en deuren en geeft op zijn website door middel van filmpjes instructies over het opmeten en zelf plaatsen van de bestelde ramen en deuren.

Opleidingen en filmpjes

Constry.com zegt ramen en deuren te verkopen die tot veertig procent goedkoper zijn in prijs dan wanneer ze ergens anders worden besteld, omdat het ze verkoopt tegen fabrieksprijzen. Klanten kunnen zelf alles opmeten en vervolgens vragen om een offerte. Als ze akkoord gaan, dan wordt alles op maat gemaakt in een fabriek en indien gewenst aan huis geleverd.

 

Omdat de klanten zelf moeten instaan voor het opmeten en de installatie van de ramen en deuren, biedt Constry op zijn website verschillende filmpjes die alles stap voor stap uitleggen. Zo richt het zich vooral naar vakmannen die enkel bij uitzondering dergelijke werken uitvoeren.

 

Naast de filmpjes biedt Constry ook opleidingen aan rond het plaatsen van ramen en deuren. Het beschikt ook over een showroom waar klanten de verschillende producten kunnen komen bezichtigen.

Tags: