Constry.com verkoopt doe-het-zelf ramen en deuren

Constry.com verkoopt doe-het-zelf ramen en deuren

De nieuwe webwinkel Constry.com verkoopt ramen en deuren en geeft op zijn website door middel van filmpjes instructies over het opmeten en zelf plaatsen van de bestelde ramen en deuren.

Opleidingen en filmpjes

Constry.com zegt ramen en deuren te verkopen die tot veertig procent goedkoper zijn in prijs dan wanneer ze ergens anders worden besteld, omdat het ze verkoopt tegen fabrieksprijzen. Klanten kunnen zelf alles opmeten en vervolgens vragen om een offerte. Als ze akkoord gaan, dan wordt alles op maat gemaakt in een fabriek en indien gewenst aan huis geleverd.

 

Omdat de klanten zelf moeten instaan voor het opmeten en de installatie van de ramen en deuren, biedt Constry op zijn website verschillende filmpjes die alles stap voor stap uitleggen. Zo richt het zich vooral naar vakmannen die enkel bij uitzondering dergelijke werken uitvoeren.

 

Naast de filmpjes biedt Constry ook opleidingen aan rond het plaatsen van ramen en deuren. Het beschikt ook over een showroom waar klanten de verschillende producten kunnen komen bezichtigen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Directie Bol.com weer voltallig met Google-marketeer

11/12/2017

Op 1 maart 2018 start Boukje Taphoorn als de nieuwe marketingdirecteur van Bol.com. De vorige CMO, Margaret Versteden, heeft haar functie ingewisseld voor een rol als directeur winkels bij het online warenhuis.

 

Amazon Echo nu ook verkrijgbaar in Benelux

11/12/2017

Amazon heeft bekend gemaakt dat het zijn slimme luidspreker Amazon Echo voortaan gaat leveren aan 28 nieuwe landen, waaronder België en Nederland. Ook de eigen muziekstreamingdienst wordt hier gelanceerd.

Luxeproducenten mogen handelaars verbieden op Amazon te verkopen

07/12/2017

Producenten van luxeproducten mogen handelaars verbieden om hun waren aan te bieden op online marktplaatsen als Amazon. Dat heeft het Europese Hof van Justitie beslist, na een rechtszaak door cosmeticaproducent Coty.

Directie Neckermann.com aangehouden op verdenking van witwaspraktijken

05/12/2017

De Nederlandse opsporingsdienst FIOD is gisteren ingevallen bij webwinkel Neckermann.com en moederbedrijf Readen. De directie is aangehouden, wellicht op verdenking van witwaspraktijken.

 

Coolblue opent nieuw Belgisch hoofdkantoor

01/12/2017

Het nieuws was een tijdje geleden al gelekt, maar nu is het officieel: Coolblue heeft in Berchem een nieuw Belgisch hoofdkantoor geopend. De Nederlandse online retailer neemt er zijn intrek in het kantorencomplex Post X.

Mobiele opmars in de Verenigde Staten tijdens Black Friday en Cyber Monday

29/11/2017

Tijdens het voorbije weekend met Black Friday en Cyber Monday is er in de Verenigde Staten sprake geweest van een flinke opmars in verkopen via mobiele toestellen. Toch blijft de gemiddelde verkoopwaarde op mobiel flink achter.

Back to top