Constry.com verkoopt doe-het-zelf ramen en deuren

Constry.com verkoopt doe-het-zelf ramen en deuren

De nieuwe webwinkel Constry.com verkoopt ramen en deuren en geeft op zijn website door middel van filmpjes instructies over het opmeten en zelf plaatsen van de bestelde ramen en deuren.

Opleidingen en filmpjes

Constry.com zegt ramen en deuren te verkopen die tot veertig procent goedkoper zijn in prijs dan wanneer ze ergens anders worden besteld, omdat het ze verkoopt tegen fabrieksprijzen. Klanten kunnen zelf alles opmeten en vervolgens vragen om een offerte. Als ze akkoord gaan, dan wordt alles op maat gemaakt in een fabriek en indien gewenst aan huis geleverd.

 

Omdat de klanten zelf moeten instaan voor het opmeten en de installatie van de ramen en deuren, biedt Constry op zijn website verschillende filmpjes die alles stap voor stap uitleggen. Zo richt het zich vooral naar vakmannen die enkel bij uitzondering dergelijke werken uitvoeren.

 

Naast de filmpjes biedt Constry ook opleidingen aan rond het plaatsen van ramen en deuren. Het beschikt ook over een showroom waar klanten de verschillende producten kunnen komen bezichtigen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Meer dan helft Amerikaanse huishoudens in de ban van Amazon

21/10/2017

Liefst 90 miljoen Amerikanen zijn lid van Amazon Prime, het getrouwheidsprogramma van Amazon. Op een totaal van 126 miljoen geschatte huishoudens in de VS heeft Amazon zijn thuismarkt stevig in de greep. Wat kunnen we daar in Europa van leren?

 

Bol.com komt met herhaalservice voor dagelijkse producten

17/10/2017

Webwinkel Bol.com heeft Bespaar Continu gelanceerd, een dienst waarmee klanten bepaalde producten om de zoveel tijd opnieuw aan huis kunnen laten leveren.

Safe.Shop is nieuw wereldwijd e-commercekeurmerk

16/10/2017

Met Safe.Shop is het eerste wereldwijde keurmerk voor de e-commercesector gelanceerd. Momenteel zijn er nog maar twaalf landen aangesloten, maar dat aantal moet in de toekomst flink uitgebreid worden.

Modeplatform About You van start in Nederland en België

11/10/2017

Dinsdag is de Duitse modewebshop About You officieel gelanceerd in België en Nederland. About You, de tweede grootste online moderetailer in Europa, was eerder al wel onofficieel actief in Nederland.

Parcify levert met kajaks in Amsterdam

26/09/2017

Het Belgische koerierbedrijf Parcify probeert in Amsterdam pakketjes te leveren met kajaks en paddle boards. Het wil er de 'last mile' van de levering over het water voeren, omdat dit ecologischer en betrouwbaarder zou zijn.

Euro Shoe Group heeft al sinds 2004 akkoord over nachtwerk

11/09/2017

De Belgische Euro Shoe Group, het bedrijf achter winkelketen Bristol, zegt de heisa rond nachtwerk niet helemaal te begrijpen, aangezien het zelf al sinds 2004 een akkoord heeft met de vakbonden op dat vlak.

Back to top