Constry.com verkoopt doe-het-zelf ramen en deuren | RetailDetail

Constry.com verkoopt doe-het-zelf ramen en deuren

Constry.com verkoopt doe-het-zelf ramen en deuren

De nieuwe webwinkel Constry.com verkoopt ramen en deuren en geeft op zijn website door middel van filmpjes instructies over het opmeten en zelf plaatsen van de bestelde ramen en deuren.

Opleidingen en filmpjes

Constry.com zegt ramen en deuren te verkopen die tot veertig procent goedkoper zijn in prijs dan wanneer ze ergens anders worden besteld, omdat het ze verkoopt tegen fabrieksprijzen. Klanten kunnen zelf alles opmeten en vervolgens vragen om een offerte. Als ze akkoord gaan, dan wordt alles op maat gemaakt in een fabriek en indien gewenst aan huis geleverd.

 

Omdat de klanten zelf moeten instaan voor het opmeten en de installatie van de ramen en deuren, biedt Constry op zijn website verschillende filmpjes die alles stap voor stap uitleggen. Zo richt het zich vooral naar vakmannen die enkel bij uitzondering dergelijke werken uitvoeren.

 

Naast de filmpjes biedt Constry ook opleidingen aan rond het plaatsen van ramen en deuren. Het beschikt ook over een showroom waar klanten de verschillende producten kunnen komen bezichtigen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Chinese e-commerce kent opnieuw sterke groei

09/02/2018

De Chinese online markt is vorig jaar opnieuw sterk gestegen: ten opzichte van 2016 is er sprake van een groei van maar liefst 32%. China blijft zo een uitschieter op vlak van e-commerce.

Europese Unie schaft geoblocking af

07/02/2018

Consumenten mogen niet meer automatisch worden omgeleid of geblokkeerd als ze naar een buitenlandse site surfen. Het Europees Parlement heeft daarover overeenstemming bereikt, het verbod treedt wellicht dit jaar in werking.

JD.com lonkt naar Europa

06/02/2018

Het Chinese JD.com heeft plannen om de komende jaren ook Europa te veroveren en zo een te duchten concurrent te worden voor Amazon. Frankrijk moet de eerste Europese markt worden voor de webshop.

Sofie Geeroms nieuwe algemeen directrice van Becommerce

31/01/2018

Wissel van de macht aan de top van Becommerce, de Belgische beroepsvereniging voor online retailers: Sofie Geeroms volgt Carine Moitier, oprichtster van Bivolino.com, op als algemeen directrice.

Rocket Internet wil met Home24 naar de beurs

19/01/2018

Rocket Internet wil komende zomer zijn meubelwebwinkel Home24 naar de beurs brengen. De komende maanden zal er dan ook hard gewerkt worden aan het opkuisen van de cijfers van de webshop.

Carrefour gaat in zee met Showroomprivé

12/01/2018

Carrefour neemt een minderheidsbelang van 17% in flashsale-aanbieder Showroomprivé. De Franse supermarktgroep wil zo zijn digitale bereik en non-foodaandeel vergroten. Ex-aandeelhouder Conforama scheurt er wel flink de broek aan.

Back to top