Constry.com verkoopt doe-het-zelf ramen en deuren | RetailDetail

Constry.com verkoopt doe-het-zelf ramen en deuren

Constry.com verkoopt doe-het-zelf ramen en deuren

De nieuwe webwinkel Constry.com verkoopt ramen en deuren en geeft op zijn website door middel van filmpjes instructies over het opmeten en zelf plaatsen van de bestelde ramen en deuren.

Opleidingen en filmpjes

Constry.com zegt ramen en deuren te verkopen die tot veertig procent goedkoper zijn in prijs dan wanneer ze ergens anders worden besteld, omdat het ze verkoopt tegen fabrieksprijzen. Klanten kunnen zelf alles opmeten en vervolgens vragen om een offerte. Als ze akkoord gaan, dan wordt alles op maat gemaakt in een fabriek en indien gewenst aan huis geleverd.

 

Omdat de klanten zelf moeten instaan voor het opmeten en de installatie van de ramen en deuren, biedt Constry op zijn website verschillende filmpjes die alles stap voor stap uitleggen. Zo richt het zich vooral naar vakmannen die enkel bij uitzondering dergelijke werken uitvoeren.

 

Naast de filmpjes biedt Constry ook opleidingen aan rond het plaatsen van ramen en deuren. Het beschikt ook over een showroom waar klanten de verschillende producten kunnen komen bezichtigen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Webwinkels klagen over Bpost

11/05/2018

De combinatie van een korte werkweek en een toevloed aan online bestellingen leidde ertoe dat Bpost duizenden pakjes te laat leverde bij de klanten. Enkele webshops, waaronder Smartphoto, eisen een schadevergoeding.

Unizo haalt uit naar Bol.com

11/05/2018

Zelfstandigenorganisatie Unizo beschuldigt Bol.com van oneerlijke praktijken: de webwinkel zou succesvolle producten van zijn marktplaats verwijderen om ze vervolgens zelf te verkopen. Maar Bol.com ontkent dat.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Ex-klanten Neckermann worden geconfronteerd met oude facturen

05/04/2018

Heel wat oude klanten van postorderbedrijf Neckermann hebben de voorbije dagen plots een factuur in de bus gekregen, waarbij bedragen worden verhaald van bestellingen van tot wel dertig jaar terug.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.