Coolblue levert voortaan ook op afspraak

Coolblue levert voortaan ook op afspraak

Coolblue start vandaag als eerste grote webwinkel in België met thuisleveringen in een door de klant zelf gekozen tijdvak. Daarmee biedt de groep naar eigen zeggen "de meest uitgebreide leveringsmogelijkheden van België" aan.

Duurder voor vroege vogels

Om aan drukbezette klanten tegemoet te komen, heeft Coolblue nu werkdagen ingedeeld in acht tijdvakken en zaterdagen in drie. Op werkdagen zijn er zelfs twee tijdblokken voor de "vroege vogels", maar die leveringen (tussen 6.30 en 8.30 uur of tussen 7 en 9 uur) kosten dan wel 17,95 euro.

"Onze klanten willen het moment van levering zelf bepalen", zegt Werner Bruyns. "Je kon daarom bij ons al kiezen voor een ophaling in meer dan 1.100 bpost-afhaalpunten, een ophaling in onze vier fysieke winkels waaronder die in Wilrijk, voor VandaagNog en natuurlijk de gewone Coolblue-belofte: voor 22.00 uur besteld, morgen gratis in huis." "Met de aanvulling van bezorging op afspraak bieden we nu het meest uitgebreide pakket aan leveringsmogelijkheden van België", maakt de manager van Coolblue België zich sterk.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Luxeproducenten mogen handelaars verbieden op Amazon te verkopen

07/12/2017

Producenten van luxeproducten mogen handelaars verbieden om hun waren aan te bieden op online marktplaatsen als Amazon. Dat heeft het Europese Hof van Justitie beslist, na een rechtszaak door cosmeticaproducent Coty.

Directie Neckermann.com aangehouden op verdenking van witwaspraktijken

05/12/2017

De Nederlandse opsporingsdienst FIOD is gisteren ingevallen bij webwinkel Neckermann.com en moederbedrijf Readen. De directie is aangehouden, wellicht op verdenking van witwaspraktijken.

 

Coolblue opent nieuw Belgisch hoofdkantoor

01/12/2017

Het nieuws was een tijdje geleden al gelekt, maar nu is het officieel: Coolblue heeft in Berchem een nieuw Belgisch hoofdkantoor geopend. De Nederlandse online retailer neemt er zijn intrek in het kantorencomplex Post X.

Mobiele opmars in de Verenigde Staten tijdens Black Friday en Cyber Monday

29/11/2017

Tijdens het voorbije weekend met Black Friday en Cyber Monday is er in de Verenigde Staten sprake geweest van een flinke opmars in verkopen via mobiele toestellen. Toch blijft de gemiddelde verkoopwaarde op mobiel flink achter.

Alibaba onthult zijn hightech winkel van de toekomst

24/11/2017

De geautomatiseerde supermarkten van Amazon Go zijn er nog niet of Alibaba heeft er al een antwoord op klaar. De Chinese e-tailreus presenteert Tmall Supermart, een supermarkt boordevol technologie: van virtuele paskamers tot gezichtsherkenning.

Coolblue lanceert Blue Friday, als antwoord op Black Friday

17/11/2017

Volgende week vrijdag is het weer Black Friday en dan wordt er flink met kortingen gestrooid bij heel wat retailers. Coolblue wil die drukte echter voorblijven en lanceert vandaag Blue Friday.

Back to top