Coolblue levert voortaan ook op afspraak | RetailDetail

Coolblue levert voortaan ook op afspraak

Coolblue levert voortaan ook op afspraak

Coolblue start vandaag als eerste grote webwinkel in België met thuisleveringen in een door de klant zelf gekozen tijdvak. Daarmee biedt de groep naar eigen zeggen "de meest uitgebreide leveringsmogelijkheden van België" aan.

Duurder voor vroege vogels

Om aan drukbezette klanten tegemoet te komen, heeft Coolblue nu werkdagen ingedeeld in acht tijdvakken en zaterdagen in drie. Op werkdagen zijn er zelfs twee tijdblokken voor de "vroege vogels", maar die leveringen (tussen 6.30 en 8.30 uur of tussen 7 en 9 uur) kosten dan wel 17,95 euro.

"Onze klanten willen het moment van levering zelf bepalen", zegt Werner Bruyns. "Je kon daarom bij ons al kiezen voor een ophaling in meer dan 1.100 bpost-afhaalpunten, een ophaling in onze vier fysieke winkels waaronder die in Wilrijk, voor VandaagNog en natuurlijk de gewone Coolblue-belofte: voor 22.00 uur besteld, morgen gratis in huis." "Met de aanvulling van bezorging op afspraak bieden we nu het meest uitgebreide pakket aan leveringsmogelijkheden van België", maakt de manager van Coolblue België zich sterk.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Webwinkels klagen over Bpost

11/05/2018

De combinatie van een korte werkweek en een toevloed aan online bestellingen leidde ertoe dat Bpost duizenden pakjes te laat leverde bij de klanten. Enkele webshops, waaronder Smartphoto, eisen een schadevergoeding.

Unizo haalt uit naar Bol.com

11/05/2018

Zelfstandigenorganisatie Unizo beschuldigt Bol.com van oneerlijke praktijken: de webwinkel zou succesvolle producten van zijn marktplaats verwijderen om ze vervolgens zelf te verkopen. Maar Bol.com ontkent dat.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Ex-klanten Neckermann worden geconfronteerd met oude facturen

05/04/2018

Heel wat oude klanten van postorderbedrijf Neckermann hebben de voorbije dagen plots een factuur in de bus gekregen, waarbij bedragen worden verhaald van bestellingen van tot wel dertig jaar terug.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.