Coolblue levert voortaan ook op afspraak

Coolblue levert voortaan ook op afspraak

Coolblue start vandaag als eerste grote webwinkel in België met thuisleveringen in een door de klant zelf gekozen tijdvak. Daarmee biedt de groep naar eigen zeggen "de meest uitgebreide leveringsmogelijkheden van België" aan.

Duurder voor vroege vogels

Om aan drukbezette klanten tegemoet te komen, heeft Coolblue nu werkdagen ingedeeld in acht tijdvakken en zaterdagen in drie. Op werkdagen zijn er zelfs twee tijdblokken voor de "vroege vogels", maar die leveringen (tussen 6.30 en 8.30 uur of tussen 7 en 9 uur) kosten dan wel 17,95 euro.

"Onze klanten willen het moment van levering zelf bepalen", zegt Werner Bruyns. "Je kon daarom bij ons al kiezen voor een ophaling in meer dan 1.100 bpost-afhaalpunten, een ophaling in onze vier fysieke winkels waaronder die in Wilrijk, voor VandaagNog en natuurlijk de gewone Coolblue-belofte: voor 22.00 uur besteld, morgen gratis in huis." "Met de aanvulling van bezorging op afspraak bieden we nu het meest uitgebreide pakket aan leveringsmogelijkheden van België", maakt de manager van Coolblue België zich sterk.

 

Tags: