Coolblue opent online speelgoedwinkel

Coolblue opent online speelgoedwinkel

Coolblue heeft, voorlopig erg onder de radar, een nieuwe inkomstenbron aangeboord: de Nederlandse webshopgroep opende vandaag speelgoedstore.be. In het aanbod meteen enkele grote namen, al zijn die nog niet allemaal direct beschikbaar.

Vooral Lego en Playmobil

Een week na de aankondiging van de uitbreiding naar Oost-België komt Coolblue alweer met nieuws: in de aanloop naar de feestdagen heeft de Rotterdamse site een online speelgoedwinkel geopend. Op de startpagina staan momenteel nog vooral Lego en Playmobil, maar er staan ook al honderden andere artikelen op de site.

 

Naast de bekende Deense blokjes (en hun grotere broertjes van Duplo) is er vooral aandacht voor trampolines, loopfietsen en knikkerbanen. Ook Furby is al present, naar de komst van grote namen als Studio 100 en Ravensburger wordt voorlopig enkel gehint.

 

Speelgoedstore.be is de 146e Belgische webwinkel voor het concern, dat daarmee dit jaar beter gaat doen dan zijn voornemen om één webwinkel per week te openen. De site heeft (uiteraard) ook een Nederlandse tweeling: speelgoedshop.nl.

Tags: