eBay wil digitale ervaring in fysieke winkel

eBay wil digitale ervaring in fysieke winkel

eBay heeft in een winkelcentrum in Palo Alto (Californië) enkele snufjes toegevoegd die de bezoekers van het winkelcentrum benaderen met hulpmiddelen die vooral online te vinden zijn, zoals interactieve plattegronden.

Aangepaste informatie

Klanten die het 'Connected Mall' bezoeken kunnen hun ervaring heel eenvoudig aanpassen, zodat ze steeds de informatie krijgen die ze nodig hebben. Zo zijn er plattegronden te vinden die de exacte locatie van een bezoeker weergeven, alsook de richting naar waar hij kijkt.

 

Hij of zij kan dan op de digitale plattegrond naar een specifieke winkel zoeken, en die daarna naar zijn mobiel toestel sturen. Klanten kunnen de visuele invulling van de plattegrond ook naar eigen wens aanpassen en ze krijgen er informatie over evenementen en promoties die er die dag te vinden zijn.

 

"eBay zorgt voor een revolutie in shopping door de beste digitale technologieën naar de fysieke wereld te brengen. Het 'Connected Mall' in samenwerking met Simon [de eigenaar van het winkelcentrum, red.] geeft shoppers real-time informatie en promoties die de trafiek in winkelcentra zullen veranderen", zegt Steve Yankovich, vicepresident voor innovatie bij eBay.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Directie Bol.com weer voltallig met Google-marketeer

11/12/2017

Op 1 maart 2018 start Boukje Taphoorn als de nieuwe marketingdirecteur van Bol.com. De vorige CMO, Margaret Versteden, heeft haar functie ingewisseld voor een rol als directeur winkels bij het online warenhuis.

 

Amazon Echo nu ook verkrijgbaar in Benelux

11/12/2017

Amazon heeft bekend gemaakt dat het zijn slimme luidspreker Amazon Echo voortaan gaat leveren aan 28 nieuwe landen, waaronder België en Nederland. Ook de eigen muziekstreamingdienst wordt hier gelanceerd.

Luxeproducenten mogen handelaars verbieden op Amazon te verkopen

07/12/2017

Producenten van luxeproducten mogen handelaars verbieden om hun waren aan te bieden op online marktplaatsen als Amazon. Dat heeft het Europese Hof van Justitie beslist, na een rechtszaak door cosmeticaproducent Coty.

Directie Neckermann.com aangehouden op verdenking van witwaspraktijken

05/12/2017

De Nederlandse opsporingsdienst FIOD is gisteren ingevallen bij webwinkel Neckermann.com en moederbedrijf Readen. De directie is aangehouden, wellicht op verdenking van witwaspraktijken.

 

Coolblue opent nieuw Belgisch hoofdkantoor

01/12/2017

Het nieuws was een tijdje geleden al gelekt, maar nu is het officieel: Coolblue heeft in Berchem een nieuw Belgisch hoofdkantoor geopend. De Nederlandse online retailer neemt er zijn intrek in het kantorencomplex Post X.

Mobiele opmars in de Verenigde Staten tijdens Black Friday en Cyber Monday

29/11/2017

Tijdens het voorbije weekend met Black Friday en Cyber Monday is er in de Verenigde Staten sprake geweest van een flinke opmars in verkopen via mobiele toestellen. Toch blijft de gemiddelde verkoopwaarde op mobiel flink achter.

Back to top