Fnac verkoopt festivaltickets via Deezer | RetailDetail

Fnac verkoopt festivaltickets via Deezer

Fnac verkoopt festivaltickets via Deezer

De Franse streamingwebsite Deezer gaat zijn gebruikers nu ook de mogelijkheid geven om plaatsen voor concerten en andere voorstellingen te kopen. De online verkoper gaat daarvoor samenwerken met France Billet, een ticketdienst van Fnac.

Wederkerige samenwerking

De samenwerking geeft Deezer ook de mogelijkheid om zijn betalende klanten een extraatje te gunnen. Zo kunnen ze tijdens een gereserveerde periode met voorrang hun tickets kopen of mogen ze deelnemen aan wedstrijden om gratis tickets te winnen.

 

Fnac kan op zijn website aan klanten die op zoek zijn naar een ticket voor een concert dan weer de mogelijkheid geven om de muziek beter te ontdekken  via een link met Deezer.

 

Enorme databases voor muziekfans

Deezer heeft twee betalende formules. De eerste biedt onbeperkt toegang tot muziek vanaf de pc voor 4,99 euro per maand. De tweede geeft daarnaast ook toegang via smartphone en televisie en kost 9,99 euro per maand. De klanten kunnen daarvoor kiezen uit een databank met meer dan 25 miljoen titels.

 

France Billet biedt elk jaar tickets voor zo'n 60.000 evenementen in Frankrijk, België en Zwitserland. Naast tickets voor concerten gaat het om toegangskaarten voor theatervoorstellingen en sportmanifestaties.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Webwinkels klagen over Bpost

11/05/2018

De combinatie van een korte werkweek en een toevloed aan online bestellingen leidde ertoe dat Bpost duizenden pakjes te laat leverde bij de klanten. Enkele webshops, waaronder Smartphoto, eisen een schadevergoeding.

Unizo haalt uit naar Bol.com

11/05/2018

Zelfstandigenorganisatie Unizo beschuldigt Bol.com van oneerlijke praktijken: de webwinkel zou succesvolle producten van zijn marktplaats verwijderen om ze vervolgens zelf te verkopen. Maar Bol.com ontkent dat.