Fnac verkoopt festivaltickets via Deezer

Fnac verkoopt festivaltickets via Deezer

De Franse streamingwebsite Deezer gaat zijn gebruikers nu ook de mogelijkheid geven om plaatsen voor concerten en andere voorstellingen te kopen. De online verkoper gaat daarvoor samenwerken met France Billet, een ticketdienst van Fnac.

Wederkerige samenwerking

De samenwerking geeft Deezer ook de mogelijkheid om zijn betalende klanten een extraatje te gunnen. Zo kunnen ze tijdens een gereserveerde periode met voorrang hun tickets kopen of mogen ze deelnemen aan wedstrijden om gratis tickets te winnen.

 

Fnac kan op zijn website aan klanten die op zoek zijn naar een ticket voor een concert dan weer de mogelijkheid geven om de muziek beter te ontdekken  via een link met Deezer.

 

Enorme databases voor muziekfans

Deezer heeft twee betalende formules. De eerste biedt onbeperkt toegang tot muziek vanaf de pc voor 4,99 euro per maand. De tweede geeft daarnaast ook toegang via smartphone en televisie en kost 9,99 euro per maand. De klanten kunnen daarvoor kiezen uit een databank met meer dan 25 miljoen titels.

 

France Billet biedt elk jaar tickets voor zo'n 60.000 evenementen in Frankrijk, België en Zwitserland. Naast tickets voor concerten gaat het om toegangskaarten voor theatervoorstellingen en sportmanifestaties.

Tags: