Lucardi lanceert Belgische webshop | RetailDetail

Lucardi lanceert Belgische webshop

Lucardi lanceert Belgische webshop

De Nederlandse juwelier Lucardi heeft een webshop gelanceerd voor Belgische klanten. De keten heeft in Nederland al 95 filialen en een webshop, maar wil nu ook de Belgische markt veroveren.

"Uniek in België"

"We willen met de Belgische webshop net zo veel succes bereiken als met de Nederlandse," zegt directeur Theo Koomen van Lucardi. "Er is in België nog geen webshop die zo'n groot aanbod sieraden en horloges heeft voor een scherpe prijs. Met onze nieuwe webshop willen we iedereen in België mee laten profiteren van het Nederlandse succes."


Lucardi mocht in Nederland al de prijs ontvangen voor Beste Winkelketen Sieraden en Bijouterie. De Belgische webshop heeft ook meteen het BeCommerce-certificaat gekregen, wat moet bewijzen dat het een betrouwbare website is.


Lucardi werd in 1988 opgericht en maakt sinds 2006 deel uit van het Zweedse bedrijf Axcent of Scandinavia. De keten verkoopt een ruim assortiment aan juwelen en sieraden van verschillende merken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Duitse Otto Group blijft klimmen, van postorder naar chatbots en AR

06/03/2018

De Duitse e-commercespeler Otto Group zag zijn online omzet in het voorbije boekjaar met 10,9% groeien naar 7,76 miljard euro. Het voormalige postorderbedrijf wil nu nog verder investeren in start-ups en technologie. 

Flinke winstgroei voor JD.com

02/03/2018

De Chinese online retailer JD.com is in 2017 opnieuw sterk gegroeid: de omzet ging er bijna met de helft op vooruit en er was opnieuw sprake van winst. Ook voor het eerste kwartaal van 2018 verwacht het opnieuw een groei van meer dan 30%.

Priceminister wordt Rakuten

28/02/2018

Rakuten heeft besloten om zijn Franse merk Priceminister te laten verdwijnen. De webshop gaat verder onder de naam Rakuten, zoals bij het Britse Play.com eerder al gebeurde.

Aan de slag met ‘marketing automation’ op het Omnichannel Congress 2018

27/02/2018

Hoe kan je beginnen aan ‘marketing automation’? Hou vooral goed je doel voor ogen, tipt e-mailmarketingexpert Elise Breban van marketingdienstverlener Flexmail. Op het Omnichannel Congress hoor je hoe die Belisol aan een slimme mailflow hielp.

Takeaway.com neemt Oost-Europese concurrenten over

23/02/2018

Fastfoodleveraar Takeaway.com heeft zijn Bulgaarse sectorgenoot BGmenu en het Roemeense Oliviera overgekocht en komt zo weer een stap dichter bij zijn doel Europees marktleider te worden.

“We zien platformen als de toekomst van retail” (Jan Huysmans, bol.com)

22/02/2018

Steeds meer retailers bieden hun producten aan op online marktplaatsen, naast hun eigen webshop: zo profiteren ze van e-commerce expertise en een groter bereik. Een succesformule die ook bij bol.com aan hoog tempo groeit.

Back to top