Mobistar "herladen" nu ook via Facebook

Mobistar "herladen" nu ook via Facebook

Klanten van de "Internet on Mobile"-formule van Mobistar kunnen voortaan hun belkrediet opnieuw opladen via een Facebook-applicatie. Daarmee zorgt Mobistar voor een primeur in ons land.

"Bestel, betaal, surf"

"Internet on Mobile" is een prepaidformule "voor internetadepten die altijd en overal online willen zijn met hun smartphone". De formule werd onder het motto "Order, pay, browse" op 20 augustus geïntroduceerd als reactie op de vereenvoudigde mobiele formules van onder meer Telenet (King en Kong), Belgacom (Generation Connect) en Mobile Vikings.

 

Tot nu toe kon de klant enkel "bijtanken" via de website van Mobistar, maar nu heeft de operator dus een specifieke Facebook-applicatie ontwikkeld om altijd en overal te kunnen herladen. Betalen kan via kredietkaart, bancontact of homebanking en enkele minuten na de betaling is de kaart opnieuw opgeladen. De klant krijgt een sms'je ter bevestiging.

 

"Dankzij het herladen via Facebook is het voor Internet On Mobile-klanten nog gemakkelijker om hun prepaidkaart te gebruiken en opnieuw te herladen waar, wanneer en hoe zij het willen. Herladen via Facebook is eenvoudig, veilig en supersnel", maakt Mobistar zich sterk.

Tags: