Mobistar "herladen" nu ook via Facebook | RetailDetail

Mobistar "herladen" nu ook via Facebook

Mobistar "herladen" nu ook via Facebook

Klanten van de "Internet on Mobile"-formule van Mobistar kunnen voortaan hun belkrediet opnieuw opladen via een Facebook-applicatie. Daarmee zorgt Mobistar voor een primeur in ons land.

"Bestel, betaal, surf"

"Internet on Mobile" is een prepaidformule "voor internetadepten die altijd en overal online willen zijn met hun smartphone". De formule werd onder het motto "Order, pay, browse" op 20 augustus geïntroduceerd als reactie op de vereenvoudigde mobiele formules van onder meer Telenet (King en Kong), Belgacom (Generation Connect) en Mobile Vikings.

 

Tot nu toe kon de klant enkel "bijtanken" via de website van Mobistar, maar nu heeft de operator dus een specifieke Facebook-applicatie ontwikkeld om altijd en overal te kunnen herladen. Betalen kan via kredietkaart, bancontact of homebanking en enkele minuten na de betaling is de kaart opnieuw opgeladen. De klant krijgt een sms'je ter bevestiging.

 

"Dankzij het herladen via Facebook is het voor Internet On Mobile-klanten nog gemakkelijker om hun prepaidkaart te gebruiken en opnieuw te herladen waar, wanneer en hoe zij het willen. Herladen via Facebook is eenvoudig, veilig en supersnel", maakt Mobistar zich sterk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Webwinkels klagen over Bpost

11/05/2018

De combinatie van een korte werkweek en een toevloed aan online bestellingen leidde ertoe dat Bpost duizenden pakjes te laat leverde bij de klanten. Enkele webshops, waaronder Smartphoto, eisen een schadevergoeding.

Unizo haalt uit naar Bol.com

11/05/2018

Zelfstandigenorganisatie Unizo beschuldigt Bol.com van oneerlijke praktijken: de webwinkel zou succesvolle producten van zijn marktplaats verwijderen om ze vervolgens zelf te verkopen. Maar Bol.com ontkent dat.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Ex-klanten Neckermann worden geconfronteerd met oude facturen

05/04/2018

Heel wat oude klanten van postorderbedrijf Neckermann hebben de voorbije dagen plots een factuur in de bus gekregen, waarbij bedragen worden verhaald van bestellingen van tot wel dertig jaar terug.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.