Mobistar "herladen" nu ook via Facebook

Mobistar "herladen" nu ook via Facebook

Klanten van de "Internet on Mobile"-formule van Mobistar kunnen voortaan hun belkrediet opnieuw opladen via een Facebook-applicatie. Daarmee zorgt Mobistar voor een primeur in ons land.

"Bestel, betaal, surf"

"Internet on Mobile" is een prepaidformule "voor internetadepten die altijd en overal online willen zijn met hun smartphone". De formule werd onder het motto "Order, pay, browse" op 20 augustus geïntroduceerd als reactie op de vereenvoudigde mobiele formules van onder meer Telenet (King en Kong), Belgacom (Generation Connect) en Mobile Vikings.

 

Tot nu toe kon de klant enkel "bijtanken" via de website van Mobistar, maar nu heeft de operator dus een specifieke Facebook-applicatie ontwikkeld om altijd en overal te kunnen herladen. Betalen kan via kredietkaart, bancontact of homebanking en enkele minuten na de betaling is de kaart opnieuw opgeladen. De klant krijgt een sms'je ter bevestiging.

 

"Dankzij het herladen via Facebook is het voor Internet On Mobile-klanten nog gemakkelijker om hun prepaidkaart te gebruiken en opnieuw te herladen waar, wanneer en hoe zij het willen. Herladen via Facebook is eenvoudig, veilig en supersnel", maakt Mobistar zich sterk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Directie Bol.com weer voltallig met Google-marketeer

11/12/2017

Op 1 maart 2018 start Boukje Taphoorn als de nieuwe marketingdirecteur van Bol.com. De vorige CMO, Margaret Versteden, heeft haar functie ingewisseld voor een rol als directeur winkels bij het online warenhuis.

 

Amazon Echo nu ook verkrijgbaar in Benelux

11/12/2017

Amazon heeft bekend gemaakt dat het zijn slimme luidspreker Amazon Echo voortaan gaat leveren aan 28 nieuwe landen, waaronder België en Nederland. Ook de eigen muziekstreamingdienst wordt hier gelanceerd.

Luxeproducenten mogen handelaars verbieden op Amazon te verkopen

07/12/2017

Producenten van luxeproducten mogen handelaars verbieden om hun waren aan te bieden op online marktplaatsen als Amazon. Dat heeft het Europese Hof van Justitie beslist, na een rechtszaak door cosmeticaproducent Coty.

Directie Neckermann.com aangehouden op verdenking van witwaspraktijken

05/12/2017

De Nederlandse opsporingsdienst FIOD is gisteren ingevallen bij webwinkel Neckermann.com en moederbedrijf Readen. De directie is aangehouden, wellicht op verdenking van witwaspraktijken.

 

Coolblue opent nieuw Belgisch hoofdkantoor

01/12/2017

Het nieuws was een tijdje geleden al gelekt, maar nu is het officieel: Coolblue heeft in Berchem een nieuw Belgisch hoofdkantoor geopend. De Nederlandse online retailer neemt er zijn intrek in het kantorencomplex Post X.

Mobiele opmars in de Verenigde Staten tijdens Black Friday en Cyber Monday

29/11/2017

Tijdens het voorbije weekend met Black Friday en Cyber Monday is er in de Verenigde Staten sprake geweest van een flinke opmars in verkopen via mobiele toestellen. Toch blijft de gemiddelde verkoopwaarde op mobiel flink achter.

Back to top