Oprichter verkoopt Fab.com

Oprichter verkoopt Fab.com

Oprichter Jason Goldberg heeft laten weten dat hij Fab.com heeft verkocht aan PCH International en dat hij opstapt als CEO. Meubelverkoper Hem blijft echter wel in zijn handen.

Te snelle groei

Het is nog niet duidelijk wat de plannen van PCH International met het bedrijf zijn en hoeveel ze betaald hebben. PCH International is een bedrijf dat productieoplossingen levert aan merken. Zij moeten nu op zoek naar een oplossing voor het merk Fab.com.

 

General manager Renee Wong zal in die positie aanblijven om de overgang van het bedrijf en de momenteel nog 35 werknemers zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op zijn piek had Fab.com maar liefst 700 werknemers.

 

Goldberg wilde echter te snel groeien met het merk en na verschillende pogingen om de website de goede kant te laten opgaan, is nu dus besloten om het heft uit handen te geven en te verkopen. De oprichter blijft wel nog aan het hoofd staan van meubelmaker Hem.com, dat hij enige tijd uit de grond stampte in de schaduw van Fab.com.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Coolblue lanceert Blue Friday, als antwoord op Black Friday

17/11/2017

Volgende week vrijdag is het weer Black Friday en dan wordt er flink met kortingen gestrooid bij heel wat retailers. Coolblue wil die drukte echter voorblijven en lanceert vandaag Blue Friday.

Last mile e-commerce kost samenleving handenvol geld

07/11/2017

Uit een doctoraatsonderzoek van economisch geograaf Joris Beckers van de Universiteit Antwerpen blijkt dat de ‘last mile’ binnen e-commerce onze samenleving heel wat geld kost, onder andere door hun bijdrage aan de files.

Rakuten slaat brug naar Japanse onlineconsument

30/10/2017

In de schaduw van Alibaba en Amazon ontwikkelt het Japanse Rakuten Ichiba zich voorspoedig. Verschillende westerse ketens gebruiken het platform om hun spullen richting de Japanse onlineshopper te krijgen.

Whole Foods zorgt mee voor forse omzetstijging bij Amazon

27/10/2017

Het Amerikaanse Amazon heeft in het derde kwartaal opnieuw een forse omzetstijging gekend. Dat was voor een stuk te danken aan Whole Foods, aangezien de omzet van die keten voor het eerst werd meegerekend.

Coolblue lanceert Belgische app

25/10/2017

Coolblue heeft vandaag een app gelanceerd voor de Belgische markt, en dat meteen in het Nederlands én het Frans. Volgens de Nederlandse webshop is de app de snelste manier om bij hen te winkelen. Voorlopig is de app wel enkel beschikbaar voor iOS.

Meer dan helft Amerikaanse huishoudens in de ban van Amazon

21/10/2017

Liefst 90 miljoen Amerikanen zijn lid van Amazon Prime, het getrouwheidsprogramma van Amazon, op een totaal van 126 miljoen geschatte huishoudens in de VS. Amazon heeft zijn thuismarkt dus stevig in de greep. Wat kunnen we daar in Europa van leren?

Back to top