Pinterest meldt kortingen op buyable pins

Pinterest meldt kortingen op buyable pins

Sociaal netwerk Pinterest heeft een nieuwe functie toegevoegd aan de 'buyable pins'. Bezoekers van de website zullen voortaan gewaarschuwd worden wanneer een product dat ze gepind hebben in promotie staat.

Meer dan 10.000 merken

Zodra een artikel van een buyable pin een korting krijgt, zal Pinterest een mail sturen naar iedereen die het product heeft gepind. Vervolgens kunnen ze doorklikken naar de app van Pinterest, waarna ze het item rechtstreeks op Pinterest kunnen aankopen.


Pinterest zegt dat er momenteel al meer dan 10.000 merken buyable pins hebben op het sociale netwerk. Gebruikers kunnen via die pins producten in de app van het platform kopen, via Apple Pay of met een kredietkaart.


Volgens een eigen onderzoek gebruikt 87 procent van de actieve gebruikers Pinterest om tot een besluit te komen over een mogelijke aankoop. Ze daarbij wijzen op een lagere prijs, zou er wel eens voor kunnen zorgen dat het aantal verkopen via Pinterest aanzienlijk stijgt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bol.com komt met herhaalservice voor dagelijkse producten

17/10/2017

Webwinkel Bol.com heeft Bespaar Continu gelanceerd, een dienst waarmee klanten bepaalde producten om de zoveel tijd opnieuw aan huis kunnen laten leveren.

Safe.Shop is nieuw wereldwijd e-commercekeurmerk

16/10/2017

Met Safe.Shop is het eerste wereldwijde keurmerk voor de e-commercesector gelanceerd. Momenteel zijn er nog maar twaalf landen aangesloten, maar dat aantal moet in de toekomst flink uitgebreid worden.

Modeplatform About You van start in Nederland en België

11/10/2017

Dinsdag is de Duitse modewebshop About You officieel gelanceerd in België en Nederland. About You, de tweede grootste online moderetailer in Europa, was eerder al wel onofficieel actief in Nederland.

Parcify levert met kajaks in Amsterdam

26/09/2017

Het Belgische koerierbedrijf Parcify probeert in Amsterdam pakketjes te leveren met kajaks en paddle boards. Het wil er de 'last mile' van de levering over het water voeren, omdat dit ecologischer en betrouwbaarder zou zijn.

Euro Shoe Group heeft al sinds 2004 akkoord over nachtwerk

11/09/2017

De Belgische Euro Shoe Group, het bedrijf achter winkelketen Bristol, zegt de heisa rond nachtwerk niet helemaal te begrijpen, aangezien het zelf al sinds 2004 een akkoord heeft met de vakbonden op dat vlak.

Cook & Serve komt met eigen webshop

30/08/2017

Kookwinkelketen Cook & Serve heeft een eigen webshop opgestart, die klanten de keuze geeft tussen afhalen in één van de zeven winkels of levering aan huis.

Back to top