Pizza Hut komt met interactieve tafel

Pizza Hut komt met interactieve tafel

Pizza Hut heeft in samenwerking met Chaotic Moon Studios een interactieve tafel ontwikkeld, waarop klanten op een visuele manier hun perfecte pizza kunnen samenstellen.

Gepersonaliseerde pizza

Met de tafel, die eigenlijk één grote touchscreen is, kunnen klanten hun bestelling eenvoudig samenstellen. Ze kiezen het formaat van pizza, gevolgd door welk deeg, welke saus, welke kaas en ander beleg ze op hun pizza willen. De pizza wordt op het scherm onderverdeeld in verschillende segmenten, zodat klanten eenvoudig stukje per stukje hun favoriet beleg kunnen kiezen.

 

Daarna kiezen ze een betaalmethode en wordt hun bestelling doorgegeven aan de keuken. Dat kan heel eenvoudig, omdat klanten zodra ze neerzitten aan de tafel verbinding kunnen maken met hun smartphone. Het valt te verwachten dat vaste klanten zo ook meteen eerder samengestelde pizza's kunnen uitkiezen, om hun bestelling sneller te laten gaan. Terwijl ze wachten, kunnen ze op de tafel zelfs spelletjes spelen.

 

Voorlopig is de interactieve tafel van Pizza Hut slechts een concept, maar het bedrijf ziet alvast mogelijkheden voor de toekomst.

Tags: