Pizza Hut komt met interactieve tafel

Pizza Hut komt met interactieve tafel

Pizza Hut heeft in samenwerking met Chaotic Moon Studios een interactieve tafel ontwikkeld, waarop klanten op een visuele manier hun perfecte pizza kunnen samenstellen.

Gepersonaliseerde pizza

Met de tafel, die eigenlijk één grote touchscreen is, kunnen klanten hun bestelling eenvoudig samenstellen. Ze kiezen het formaat van pizza, gevolgd door welk deeg, welke saus, welke kaas en ander beleg ze op hun pizza willen. De pizza wordt op het scherm onderverdeeld in verschillende segmenten, zodat klanten eenvoudig stukje per stukje hun favoriet beleg kunnen kiezen.

 

Daarna kiezen ze een betaalmethode en wordt hun bestelling doorgegeven aan de keuken. Dat kan heel eenvoudig, omdat klanten zodra ze neerzitten aan de tafel verbinding kunnen maken met hun smartphone. Het valt te verwachten dat vaste klanten zo ook meteen eerder samengestelde pizza's kunnen uitkiezen, om hun bestelling sneller te laten gaan. Terwijl ze wachten, kunnen ze op de tafel zelfs spelletjes spelen.

 

Voorlopig is de interactieve tafel van Pizza Hut slechts een concept, maar het bedrijf ziet alvast mogelijkheden voor de toekomst.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bol.com komt met herhaalservice voor dagelijkse producten

17/10/2017

Webwinkel Bol.com heeft Bespaar Continu gelanceerd, een dienst waarmee klanten bepaalde producten om de zoveel tijd opnieuw aan huis kunnen laten leveren.

Safe.Shop is nieuw wereldwijd e-commercekeurmerk

16/10/2017

Met Safe.Shop is het eerste wereldwijde keurmerk voor de e-commercesector gelanceerd. Momenteel zijn er nog maar twaalf landen aangesloten, maar dat aantal moet in de toekomst flink uitgebreid worden.

Modeplatform About You van start in Nederland en België

11/10/2017

Dinsdag is de Duitse modewebshop About You officieel gelanceerd in België en Nederland. About You, de tweede grootste online moderetailer in Europa, was eerder al wel onofficieel actief in Nederland.

Parcify levert met kajaks in Amsterdam

26/09/2017

Het Belgische koerierbedrijf Parcify probeert in Amsterdam pakketjes te leveren met kajaks en paddle boards. Het wil er de 'last mile' van de levering over het water voeren, omdat dit ecologischer en betrouwbaarder zou zijn.

Euro Shoe Group heeft al sinds 2004 akkoord over nachtwerk

11/09/2017

De Belgische Euro Shoe Group, het bedrijf achter winkelketen Bristol, zegt de heisa rond nachtwerk niet helemaal te begrijpen, aangezien het zelf al sinds 2004 een akkoord heeft met de vakbonden op dat vlak.

Cook & Serve komt met eigen webshop

30/08/2017

Kookwinkelketen Cook & Serve heeft een eigen webshop opgestart, die klanten de keuze geeft tussen afhalen in één van de zeven winkels of levering aan huis.

Back to top