Puma maakt collectie voor Amazon | RetailDetail

Puma maakt collectie voor Amazon

Puma maakt collectie voor Amazon

Het Duitse sportmerk Puma gaat een exclusieve schoenencollectie maken voor de Amerikaanse webretailer Amazon. De collectie moet in de herfst van dit jaar te koop zijn op de Europese Amazon-sites en zal zes schoenen bevatten.

Drie kleuren

De collectie "The Reptile Sneaker" wordt exclusief voor Amazon ontwikkeld en is geïnspireerd op de Puma Suede, de bekendste sneaker van het merk. De collectie zal drie modellen voor mannen en drie voor vrouwen bevatten. Ze zullen verkrijgbaar zijn in drie kleuren - grijs, marineblauw en zwart - en zullen 80 euro kosten. Wie de schoenen wil bemachtigen, zal wel nog moeten wachten tot september.

 

In september van vorig jaar lanceerde Amazon Fashion ook al een "capsulecollectie" in samenwerking met Osman, het merk van ontwerper Osman Yousefzada. Dat modemerk ontwierp toen verschillende kledingstukken die exclusief bij de Amerikaanse retailreus werden verkocht. Die kledingstukken waren toen enkel te koop van september tot eind november.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Duitse Otto Group blijft klimmen, van postorder naar chatbots en AR

06/03/2018

De Duitse e-commercespeler Otto Group zag zijn online omzet in het voorbije boekjaar met 10,9% groeien naar 7,76 miljard euro. Het voormalige postorderbedrijf wil nu nog verder investeren in start-ups en technologie. 

Flinke winstgroei voor JD.com

02/03/2018

De Chinese online retailer JD.com is in 2017 opnieuw sterk gegroeid: de omzet ging er bijna met de helft op vooruit en er was opnieuw sprake van winst. Ook voor het eerste kwartaal van 2018 verwacht het opnieuw een groei van meer dan 30%.

Priceminister wordt Rakuten

28/02/2018

Rakuten heeft besloten om zijn Franse merk Priceminister te laten verdwijnen. De webshop gaat verder onder de naam Rakuten, zoals bij het Britse Play.com eerder al gebeurde.

Aan de slag met ‘marketing automation’ op het Omnichannel Congress 2018

27/02/2018

Hoe kan je beginnen aan ‘marketing automation’? Hou vooral goed je doel voor ogen, tipt e-mailmarketingexpert Elise Breban van marketingdienstverlener Flexmail. Op het Omnichannel Congress hoor je hoe die Belisol aan een slimme mailflow hielp.

Takeaway.com neemt Oost-Europese concurrenten over

23/02/2018

Fastfoodleveraar Takeaway.com heeft zijn Bulgaarse sectorgenoot BGmenu en het Roemeense Oliviera overgekocht en komt zo weer een stap dichter bij zijn doel Europees marktleider te worden.

“We zien platformen als de toekomst van retail” (Jan Huysmans, bol.com)

22/02/2018

Steeds meer retailers bieden hun producten aan op online marktplaatsen, naast hun eigen webshop: zo profiteren ze van e-commerce expertise en een groter bereik. Een succesformule die ook bij bol.com aan hoog tempo groeit.

Back to top