Puma maakt collectie voor Amazon

Puma maakt collectie voor Amazon

Het Duitse sportmerk Puma gaat een exclusieve schoenencollectie maken voor de Amerikaanse webretailer Amazon. De collectie moet in de herfst van dit jaar te koop zijn op de Europese Amazon-sites en zal zes schoenen bevatten.

Drie kleuren

De collectie "The Reptile Sneaker" wordt exclusief voor Amazon ontwikkeld en is geïnspireerd op de Puma Suede, de bekendste sneaker van het merk. De collectie zal drie modellen voor mannen en drie voor vrouwen bevatten. Ze zullen verkrijgbaar zijn in drie kleuren - grijs, marineblauw en zwart - en zullen 80 euro kosten. Wie de schoenen wil bemachtigen, zal wel nog moeten wachten tot september.

 

In september van vorig jaar lanceerde Amazon Fashion ook al een "capsulecollectie" in samenwerking met Osman, het merk van ontwerper Osman Yousefzada. Dat modemerk ontwierp toen verschillende kledingstukken die exclusief bij de Amerikaanse retailreus werden verkocht. Die kledingstukken waren toen enkel te koop van september tot eind november.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Coolblue lanceert Blue Friday, als antwoord op Black Friday

17/11/2017

Volgende week vrijdag is het weer Black Friday en dan wordt er flink met kortingen gestrooid bij heel wat retailers. Coolblue wil die drukte echter voorblijven en lanceert vandaag Blue Friday.

Last mile e-commerce kost samenleving handenvol geld

07/11/2017

Uit een doctoraatsonderzoek van economisch geograaf Joris Beckers van de Universiteit Antwerpen blijkt dat de ‘last mile’ binnen e-commerce onze samenleving heel wat geld kost, onder andere door hun bijdrage aan de files.

Rakuten slaat brug naar Japanse onlineconsument

30/10/2017

In de schaduw van Alibaba en Amazon ontwikkelt het Japanse Rakuten Ichiba zich voorspoedig. Verschillende westerse ketens gebruiken het platform om hun spullen richting de Japanse onlineshopper te krijgen.

Whole Foods zorgt mee voor forse omzetstijging bij Amazon

27/10/2017

Het Amerikaanse Amazon heeft in het derde kwartaal opnieuw een forse omzetstijging gekend. Dat was voor een stuk te danken aan Whole Foods, aangezien de omzet van die keten voor het eerst werd meegerekend.

Coolblue lanceert Belgische app

25/10/2017

Coolblue heeft vandaag een app gelanceerd voor de Belgische markt, en dat meteen in het Nederlands én het Frans. Volgens de Nederlandse webshop is de app de snelste manier om bij hen te winkelen. Voorlopig is de app wel enkel beschikbaar voor iOS.

Meer dan helft Amerikaanse huishoudens in de ban van Amazon

21/10/2017

Liefst 90 miljoen Amerikanen zijn lid van Amazon Prime, het getrouwheidsprogramma van Amazon, op een totaal van 126 miljoen geschatte huishoudens in de VS. Amazon heeft zijn thuismarkt dus stevig in de greep. Wat kunnen we daar in Europa van leren?

Back to top