Puma maakt collectie voor Amazon

Puma maakt collectie voor Amazon

Het Duitse sportmerk Puma gaat een exclusieve schoenencollectie maken voor de Amerikaanse webretailer Amazon. De collectie moet in de herfst van dit jaar te koop zijn op de Europese Amazon-sites en zal zes schoenen bevatten.

Drie kleuren

De collectie "The Reptile Sneaker" wordt exclusief voor Amazon ontwikkeld en is geïnspireerd op de Puma Suede, de bekendste sneaker van het merk. De collectie zal drie modellen voor mannen en drie voor vrouwen bevatten. Ze zullen verkrijgbaar zijn in drie kleuren - grijs, marineblauw en zwart - en zullen 80 euro kosten. Wie de schoenen wil bemachtigen, zal wel nog moeten wachten tot september.

 

In september van vorig jaar lanceerde Amazon Fashion ook al een "capsulecollectie" in samenwerking met Osman, het merk van ontwerper Osman Yousefzada. Dat modemerk ontwierp toen verschillende kledingstukken die exclusief bij de Amerikaanse retailreus werden verkocht. Die kledingstukken waren toen enkel te koop van september tot eind november.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Rocket Internet wil met Home24 naar de beurs

19/01/2018

Rocket Internet wil komende zomer zijn meubelwebwinkel Home24 naar de beurs brengen. De komende maanden zal er dan ook hard gewerkt worden aan het opkuisen van de cijfers van de webshop.

Carrefour gaat in zee met Showroomprivé

12/01/2018

Carrefour neemt een minderheidsbelang van 17% in flashsale-aanbieder Showroomprivé. De Franse supermarktgroep wil zo zijn digitale bereik en non-foodaandeel vergroten. Ex-aandeelhouder Conforama scheurt er wel flink de broek aan.

Bpost koopt Nederlandse verslogistieker Leen Menken

11/01/2018

Belgisch postbedrijf Bpost verstevigt zijn greep op de Nederlandse markt met de overname van Leen Menken, een logistiekverlener gespecialiseerd in vers en voeding. Onder meer HelloFresh en Bloomon doen beroep op het logistiekbedrijf.

Online meubelwinkel Flinders groeit naar 15 miljoen euro

04/01/2018

De omzet van online meubelverkoper Flinders, die ook een winkel heeft in Zaandam, heeft het voorbije boekjaar de grens van 15 miljoen euro doorbroken. Dat is een groei van 39 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Amazon neemt startup Blink over

26/12/2017

Amazon heeft de Amerikaanse startup Blink overgenomen. Die begon in 2014 als een bedrijf dat via wifi verbonden bewakingscamera’s maakt, maar het lanceerde vorige week ook een deurbel met ingebouwde camera.

Belgische app wil duty-free winkelen eenvoudiger maken

26/12/2017

De Brusselse startup ZappTax wil met de hulp van een nieuwe app duty-free winkelen eenvoudiger maken voor niet-Europese consumenten, zodat die sneller de btw kunnen terugbetaald krijgen aan het einde van hun reis.

Back to top