Redcoon breidt VriendenVan-programma uit

Redcoon breidt VriendenVan-programma uit

Media Markt-zusje Redcoon heeft zijn VriendenVan-programma uitgebreid naar België en gaat het programma deze zomer ook naar Duitsland brengen. Klanten die inschrijven op het programma krijgen kortingen op aankopen.

Ook andere bedrijven

Wanneer klanten aankopen doen bij webwinkels die zich hebben aangesloten bij het programma, dan krijgen ze een deel van hun aankoopbedrag terug als krediet voor Redcoon. Sinds vorige week kunnen ook Belgische klanten van Redcoon krediet sparen, weet Twinkle. Deze zomer komt het affiliateprogramma ook naar Duitsland.

 

Bij de webwinkels die samenwerken met Redcoon voor VriendenVan zitten onder andere Lego, Bodum, De Grote Speelgoedwinkel, Wijnvoordeel.be, Watch2day en meer. TDR Company, dat de dienst voor Redcoon beheert, zegt dat dit jaar nog drie andere partijen met een gelijkaardig programma zullen komen. De eerste zou deze maand al bekendgemaakt worden, de volgende twee na de zomer pas.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Is gratis thuislevering met uitsterven bedreigd?

15/12/2017

Met het stijgend aantal online bestellingen, groeit ook de druk op de logistieke sector. Gratis thuislevering is niet lang meer vol te houden, meent onderzoeksbureau ECC Köln. In plaats daarvan moeten meer flexibele opties komen. 

 

Amazon brengt zijn huismerken naar Europa

14/12/2017

Nu Amazon Prime in steeds meer Europese landen beschikbaar is, haalt Amazon ook zijn FMCG-huismerken naar boven. De voorbije weken lanceerde het online warenhuis een aantal nieuwe producten onder private label in Europa en meer is op komst. 

Storesquare zet zijn zinnen op Nederland, met steun van ING

14/12/2017

Storesquare, het Belgische e-commerceplatform voor en door lokale handelaars, gaat binnenkort ook in Nederland van start. Het platform verwelkomt daartoe ook een nieuwe aandeelhouder: ING.

Directie Bol.com weer voltallig met Google-marketeer

11/12/2017

Op 1 maart 2018 start Boukje Taphoorn als de nieuwe marketingdirecteur van Bol.com. De vorige CMO, Margaret Versteden, heeft haar functie ingewisseld voor een rol als directeur winkels bij het online warenhuis.

 

Amazon Echo nu ook verkrijgbaar in Benelux

11/12/2017

Amazon heeft bekend gemaakt dat het zijn slimme luidspreker Amazon Echo voortaan gaat leveren aan 28 nieuwe landen, waaronder België en Nederland. Ook de eigen muziekstreamingdienst wordt hier gelanceerd.

Luxeproducenten mogen handelaars verbieden op Amazon te verkopen

07/12/2017

Producenten van luxeproducten mogen handelaars verbieden om hun waren aan te bieden op online marktplaatsen als Amazon. Dat heeft het Europese Hof van Justitie beslist, na een rechtszaak door cosmeticaproducent Coty.

Back to top