Redcoon breidt VriendenVan-programma uit | RetailDetail

Redcoon breidt VriendenVan-programma uit

Redcoon breidt VriendenVan-programma uit

Media Markt-zusje Redcoon heeft zijn VriendenVan-programma uitgebreid naar België en gaat het programma deze zomer ook naar Duitsland brengen. Klanten die inschrijven op het programma krijgen kortingen op aankopen.

Ook andere bedrijven

Wanneer klanten aankopen doen bij webwinkels die zich hebben aangesloten bij het programma, dan krijgen ze een deel van hun aankoopbedrag terug als krediet voor Redcoon. Sinds vorige week kunnen ook Belgische klanten van Redcoon krediet sparen, weet Twinkle. Deze zomer komt het affiliateprogramma ook naar Duitsland.

 

Bij de webwinkels die samenwerken met Redcoon voor VriendenVan zitten onder andere Lego, Bodum, De Grote Speelgoedwinkel, Wijnvoordeel.be, Watch2day en meer. TDR Company, dat de dienst voor Redcoon beheert, zegt dat dit jaar nog drie andere partijen met een gelijkaardig programma zullen komen. De eerste zou deze maand al bekendgemaakt worden, de volgende twee na de zomer pas.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Webwinkels klagen over Bpost

11/05/2018

De combinatie van een korte werkweek en een toevloed aan online bestellingen leidde ertoe dat Bpost duizenden pakjes te laat leverde bij de klanten. Enkele webshops, waaronder Smartphoto, eisen een schadevergoeding.

Unizo haalt uit naar Bol.com

11/05/2018

Zelfstandigenorganisatie Unizo beschuldigt Bol.com van oneerlijke praktijken: de webwinkel zou succesvolle producten van zijn marktplaats verwijderen om ze vervolgens zelf te verkopen. Maar Bol.com ontkent dat.