Redcoon breidt VriendenVan-programma uit | RetailDetail

Redcoon breidt VriendenVan-programma uit

Redcoon breidt VriendenVan-programma uit

Media Markt-zusje Redcoon heeft zijn VriendenVan-programma uitgebreid naar België en gaat het programma deze zomer ook naar Duitsland brengen. Klanten die inschrijven op het programma krijgen kortingen op aankopen.

Ook andere bedrijven

Wanneer klanten aankopen doen bij webwinkels die zich hebben aangesloten bij het programma, dan krijgen ze een deel van hun aankoopbedrag terug als krediet voor Redcoon. Sinds vorige week kunnen ook Belgische klanten van Redcoon krediet sparen, weet Twinkle. Deze zomer komt het affiliateprogramma ook naar Duitsland.

 

Bij de webwinkels die samenwerken met Redcoon voor VriendenVan zitten onder andere Lego, Bodum, De Grote Speelgoedwinkel, Wijnvoordeel.be, Watch2day en meer. TDR Company, dat de dienst voor Redcoon beheert, zegt dat dit jaar nog drie andere partijen met een gelijkaardig programma zullen komen. De eerste zou deze maand al bekendgemaakt worden, de volgende twee na de zomer pas.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


“We zien platformen als de toekomst van retail” (Jan Huysmans, bol.com)

22/02/2018

Steeds meer retailers bieden hun producten aan op online marktplaatsen, naast hun eigen webshop: zo profiteren ze van e-commerce expertise en een groter bereik. Een succesformule die ook bij bol.com aan hoog tempo groeit.

Colruyt stapt in boodschappendienst van PostNL

20/02/2018

Tweewekelijks brengt de postbode voortaan boodschappen aan huis: in samenwerking met PostNL gaat in Nederland de nieuwe boodschappendienst Stockon van start. De huismerkproducten zijn van Boni (van het Belgische Colruyt).

Chinese e-commerce kent opnieuw sterke groei

09/02/2018

De Chinese online markt is vorig jaar opnieuw sterk gestegen: ten opzichte van 2016 is er sprake van een groei van maar liefst 32%. China blijft zo een uitschieter op vlak van e-commerce.

Europese Unie schaft geoblocking af

07/02/2018

Consumenten mogen niet meer automatisch worden omgeleid of geblokkeerd als ze naar een buitenlandse site surfen. Het Europees Parlement heeft daarover overeenstemming bereikt, het verbod treedt wellicht dit jaar in werking.

JD.com lonkt naar Europa

06/02/2018

Het Chinese JD.com heeft plannen om de komende jaren ook Europa te veroveren en zo een te duchten concurrent te worden voor Amazon. Frankrijk moet de eerste Europese markt worden voor de webshop.

Sofie Geeroms nieuwe algemeen directrice van Becommerce

31/01/2018

Wissel van de macht aan de top van Becommerce, de Belgische beroepsvereniging voor online retailers: Sofie Geeroms volgt Carine Moitier, oprichtster van Bivolino.com, op als algemeen directrice.

Back to top