Retail in beweging: welk pad leidt naar een succesvolle toekomst?

Retail in beweging: welk pad leidt naar een succesvolle toekomst?

Retail in beweging: welk pad leidt naar een succesvolle toekomst?

(publi) In een razend tempo veranderen koopprocessen, retail is een markt in disruptie. E-commerce, e-strategie en e-marketing zijn onderdelen van de strategie richting toekomst. Welke veranderingen zijn noodzakelijk en welke rol speelt IT hierin? 

 

We Are Retail Seminar

Op 15 september organiseert Sentia in Nieuwegein een We Are Retail Seminar. Cor Molenaar schetst er een toekomstbeeld van de klant en de markt. Aan de hand van talloze marktonderzoeken en praktijkvoorbeelden behandelt hij trends, theorie, de rol van internet en toekomstige hybride businessmodellen. Aansluitend spreekt Sander van Veen van Otravo over de strategie van Vliegtickets.nl als online-retailer.

 

Tot slot bieden we u drie break-out sessies ter verdieping: het technisch faciliteren van online retail met Amazon Web Services, security voor webwinkels in een sessie van FOX-IT en als laatste een sessie die gericht is op Docker, want containerisation is de revolutie binnen de IT.

 

Agenda:

12:30 Ontvangst met lunch
13:30 Veranderende koopprocessen en Shopping 3.0 met Cor Molenaar
14:30 Het succes van online-retail: Vliegtickets.nl
15:15 Break-outsessies: Hoe faciliteer je online retail? / Security by Fox-IT/ Containerisation als IT-revolutie
17:00 Borrel

 

Locatie:

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

 

Aanmelden is mogelijk via events@sentia.com

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Duitse Otto Group blijft klimmen, van postorder naar chatbots en AR

06/03/2018

De Duitse e-commercespeler Otto Group zag zijn online omzet in het voorbije boekjaar met 10,9% groeien naar 7,76 miljard euro. Het voormalige postorderbedrijf wil nu nog verder investeren in start-ups en technologie. 

Flinke winstgroei voor JD.com

02/03/2018

De Chinese online retailer JD.com is in 2017 opnieuw sterk gegroeid: de omzet ging er bijna met de helft op vooruit en er was opnieuw sprake van winst. Ook voor het eerste kwartaal van 2018 verwacht het opnieuw een groei van meer dan 30%.

Priceminister wordt Rakuten

28/02/2018

Rakuten heeft besloten om zijn Franse merk Priceminister te laten verdwijnen. De webshop gaat verder onder de naam Rakuten, zoals bij het Britse Play.com eerder al gebeurde.

Aan de slag met ‘marketing automation’ op het Omnichannel Congress 2018

27/02/2018

Hoe kan je beginnen aan ‘marketing automation’? Hou vooral goed je doel voor ogen, tipt e-mailmarketingexpert Elise Breban van marketingdienstverlener Flexmail. Op het Omnichannel Congress hoor je hoe die Belisol aan een slimme mailflow hielp.

Takeaway.com neemt Oost-Europese concurrenten over

23/02/2018

Fastfoodleveraar Takeaway.com heeft zijn Bulgaarse sectorgenoot BGmenu en het Roemeense Oliviera overgekocht en komt zo weer een stap dichter bij zijn doel Europees marktleider te worden.

“We zien platformen als de toekomst van retail” (Jan Huysmans, bol.com)

22/02/2018

Steeds meer retailers bieden hun producten aan op online marktplaatsen, naast hun eigen webshop: zo profiteren ze van e-commerce expertise en een groter bereik. Een succesformule die ook bij bol.com aan hoog tempo groeit.

Back to top