Schoenen Torfs opent Nederlandse webwinkel | RetailDetail

Schoenen Torfs opent Nederlandse webwinkel

Schoenen Torfs opent Nederlandse webwinkel

Schoenenketen Torfs heeft een webwinkel geopend voor de Nederlandse markt. Torfs heeft voorlopig geen fysieke filialen in Nederland en er zijn ook geen plannen om er te openen.

Belgische versie beste 'filiaal'

Het was CEO Wouter Torfs die het nieuws vorige week bekendmaakte op Twitter: "We zijn er trots op", aldus Torfs. "Waarom zouden wij daar niet kunnen wat Nederlanders hier kunnen?"


Schoenen Torfs opende in 2012 zijn online winkel in België, die momenteel al het best draaiende 'filiaal' van het bedrijf is en ook flink wat bestellingen uit Nederland binnenkreeg. Daarom is nu besloten om ook een Nederlandse webshop te openen.

 

Levering na één dag

"Om deze snel groeiende klantendoelgroep nog beter van dienst te zijn, werd een internationale stap gezet met de lancering van www.schoenentorfs.nl. Niet alleen biedt deze site de mogelijkheid om Nederlandse klanten persoonlijker te benaderen, bovendien komt dit de zoekresultaten via google.nl ten goede", laat Schoenen Torfs weten.


Nederlandse bestellingen worden net als in België al na één dag geleverd en Nederlandse klanten kunnen ook zelf hun dag van levering kiezen. Er wordt wel geen specifieke Nederlandse klantenservice opgezet, omdat eerder al is gebleken dat Nederlandse klanten tevreden zijn met de Belgische variant. Ook werd er onmiddellijk een mobiele versie van de website gelanceerd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Webwinkels klagen over Bpost

11/05/2018

De combinatie van een korte werkweek en een toevloed aan online bestellingen leidde ertoe dat Bpost duizenden pakjes te laat leverde bij de klanten. Enkele webshops, waaronder Smartphoto, eisen een schadevergoeding.

Unizo haalt uit naar Bol.com

11/05/2018

Zelfstandigenorganisatie Unizo beschuldigt Bol.com van oneerlijke praktijken: de webwinkel zou succesvolle producten van zijn marktplaats verwijderen om ze vervolgens zelf te verkopen. Maar Bol.com ontkent dat.