Twice As Nice lanceert internationale webshop

Twice As Nice lanceert internationale webshop

De Belgische juwelenketen Twice As Nice heeft een eigen webshop gelanceerd. Naar eigen zeggen is de webwinkel een belangrijke stap in de internationalisering van het merk, aangezien in de webshop vanuit alle landen van de Europese Unie kan worden besteld.

Start van internationale expansie

“Vanaf nu gaat Twice As Nice over de grenzen heen met de lancering van een webshop,” klinkt het in het persbericht van het Antwerpse juwelenmerk. Juwelen kunnen inderdaad vanuit alle landen binnen de EU via de webshop worden aangekocht. Bovendien is er de optie om een bestelling in één van de vijftig winkels te reserveren zonder voorschot.


Twice As Nice werd 32 jaar geleden opgericht in Nederland en heeft vandaag 50 winkels verspreid over België (45), Luxemburg (4) en Nederland (1). Toch is de keten zowel in het binnen- als buitenland nog op zoek naar franchisers. “Er zijn nog een aantal concrete plaatsen in België waar er een Twice As Nice-winkel zou kunnen komen. Ook hebben we de ambitie om uit te breiden naar het buitenland en we zullen dus alle voorstellen tot samenwerking buiten de Benelux met enthousiasme bekijken,” legt het hoofdkantoor in Edegem uit.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Rocket Internet wil met Home24 naar de beurs

19/01/2018

Rocket Internet wil komende zomer zijn meubelwebwinkel Home24 naar de beurs brengen. De komende maanden zal er dan ook hard gewerkt worden aan het opkuisen van de cijfers van de webshop.

Carrefour gaat in zee met Showroomprivé

12/01/2018

Carrefour neemt een minderheidsbelang van 17% in flashsale-aanbieder Showroomprivé. De Franse supermarktgroep wil zo zijn digitale bereik en non-foodaandeel vergroten. Ex-aandeelhouder Conforama scheurt er wel flink de broek aan.

Bpost koopt Nederlandse verslogistieker Leen Menken

11/01/2018

Belgisch postbedrijf Bpost verstevigt zijn greep op de Nederlandse markt met de overname van Leen Menken, een logistiekverlener gespecialiseerd in vers en voeding. Onder meer HelloFresh en Bloomon doen beroep op het logistiekbedrijf.

Online meubelwinkel Flinders groeit naar 15 miljoen euro

04/01/2018

De omzet van online meubelverkoper Flinders, die ook een winkel heeft in Zaandam, heeft het voorbije boekjaar de grens van 15 miljoen euro doorbroken. Dat is een groei van 39 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Amazon neemt startup Blink over

26/12/2017

Amazon heeft de Amerikaanse startup Blink overgenomen. Die begon in 2014 als een bedrijf dat via wifi verbonden bewakingscamera’s maakt, maar het lanceerde vorige week ook een deurbel met ingebouwde camera.

Belgische app wil duty-free winkelen eenvoudiger maken

26/12/2017

De Brusselse startup ZappTax wil met de hulp van een nieuwe app duty-free winkelen eenvoudiger maken voor niet-Europese consumenten, zodat die sneller de btw kunnen terugbetaald krijgen aan het einde van hun reis.

Back to top