Twice As Nice lanceert internationale webshop

Twice As Nice lanceert internationale webshop

De Belgische juwelenketen Twice As Nice heeft een eigen webshop gelanceerd. Naar eigen zeggen is de webwinkel een belangrijke stap in de internationalisering van het merk, aangezien in de webshop vanuit alle landen van de Europese Unie kan worden besteld.

Start van internationale expansie

“Vanaf nu gaat Twice As Nice over de grenzen heen met de lancering van een webshop,” klinkt het in het persbericht van het Antwerpse juwelenmerk. Juwelen kunnen inderdaad vanuit alle landen binnen de EU via de webshop worden aangekocht. Bovendien is er de optie om een bestelling in één van de vijftig winkels te reserveren zonder voorschot.


Twice As Nice werd 32 jaar geleden opgericht in Nederland en heeft vandaag 50 winkels verspreid over België (45), Luxemburg (4) en Nederland (1). Toch is de keten zowel in het binnen- als buitenland nog op zoek naar franchisers. “Er zijn nog een aantal concrete plaatsen in België waar er een Twice As Nice-winkel zou kunnen komen. Ook hebben we de ambitie om uit te breiden naar het buitenland en we zullen dus alle voorstellen tot samenwerking buiten de Benelux met enthousiasme bekijken,” legt het hoofdkantoor in Edegem uit.

Tags: