Twice As Nice lanceert internationale webshop | RetailDetail

Twice As Nice lanceert internationale webshop

Twice As Nice lanceert internationale webshop

De Belgische juwelenketen Twice As Nice heeft een eigen webshop gelanceerd. Naar eigen zeggen is de webwinkel een belangrijke stap in de internationalisering van het merk, aangezien in de webshop vanuit alle landen van de Europese Unie kan worden besteld.

Start van internationale expansie

“Vanaf nu gaat Twice As Nice over de grenzen heen met de lancering van een webshop,” klinkt het in het persbericht van het Antwerpse juwelenmerk. Juwelen kunnen inderdaad vanuit alle landen binnen de EU via de webshop worden aangekocht. Bovendien is er de optie om een bestelling in één van de vijftig winkels te reserveren zonder voorschot.


Twice As Nice werd 32 jaar geleden opgericht in Nederland en heeft vandaag 50 winkels verspreid over België (45), Luxemburg (4) en Nederland (1). Toch is de keten zowel in het binnen- als buitenland nog op zoek naar franchisers. “Er zijn nog een aantal concrete plaatsen in België waar er een Twice As Nice-winkel zou kunnen komen. Ook hebben we de ambitie om uit te breiden naar het buitenland en we zullen dus alle voorstellen tot samenwerking buiten de Benelux met enthousiasme bekijken,” legt het hoofdkantoor in Edegem uit.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Duitse Otto Group blijft klimmen, van postorder naar chatbots en AR

06/03/2018

De Duitse e-commercespeler Otto Group zag zijn online omzet in het voorbije boekjaar met 10,9% groeien naar 7,76 miljard euro. Het voormalige postorderbedrijf wil nu nog verder investeren in start-ups en technologie. 

Flinke winstgroei voor JD.com

02/03/2018

De Chinese online retailer JD.com is in 2017 opnieuw sterk gegroeid: de omzet ging er bijna met de helft op vooruit en er was opnieuw sprake van winst. Ook voor het eerste kwartaal van 2018 verwacht het opnieuw een groei van meer dan 30%.

Priceminister wordt Rakuten

28/02/2018

Rakuten heeft besloten om zijn Franse merk Priceminister te laten verdwijnen. De webshop gaat verder onder de naam Rakuten, zoals bij het Britse Play.com eerder al gebeurde.

Aan de slag met ‘marketing automation’ op het Omnichannel Congress 2018

27/02/2018

Hoe kan je beginnen aan ‘marketing automation’? Hou vooral goed je doel voor ogen, tipt e-mailmarketingexpert Elise Breban van marketingdienstverlener Flexmail. Op het Omnichannel Congress hoor je hoe die Belisol aan een slimme mailflow hielp.

Takeaway.com neemt Oost-Europese concurrenten over

23/02/2018

Fastfoodleveraar Takeaway.com heeft zijn Bulgaarse sectorgenoot BGmenu en het Roemeense Oliviera overgekocht en komt zo weer een stap dichter bij zijn doel Europees marktleider te worden.

“We zien platformen als de toekomst van retail” (Jan Huysmans, bol.com)

22/02/2018

Steeds meer retailers bieden hun producten aan op online marktplaatsen, naast hun eigen webshop: zo profiteren ze van e-commerce expertise en een groter bereik. Een succesformule die ook bij bol.com aan hoog tempo groeit.

Back to top