Unic Benelux wordt Hybris Platinum Partner | RetailDetail

Unic Benelux wordt Hybris Platinum Partner

Unic Benelux wordt Hybris Platinum Partner

Unic Benelux, specialist in e-businessoplossingen, mag zich vanaf nu Platinum Partner noemen van Hybris. Daarmee verkrijgt Unic het hoogste partnership bij de softwareleverancier voor e-commerce en multichannelretail.

Unic was al drie jaar ‘Gold partner’ van de softwareproducent, maar op de jaarlijkse Hybris Partner Summit afgelopen woensdag is die samenwerking dus nog opgewaardeerd. Volgens CEO Michel da Silva heeft Unic als specialist in e-commerce en Product Information Management die eer te danken aan de inzet van zijn medewerkers: “Mede door de wil van onze medewerkers in Amsterdam en Brussel om een continue kwaliteitsverbetering na te streven heeft Hybris besloten om ons partnership te upgraden.”

 

Hybris prees onder andere "de inzet van het bedrijf in een snel evoluerende markt en de gedrevenheid die het aan de dag legt om bedrijven bij te staan in hun online evolutie". Door het verkrijgen van het Platinum partnership vervoegt Unic Benelux het selecte groepje dat zich in Europa tot deze hoogste categorie van partnership mag rekenen.

 

Unic ontwikkelt, ontwerpt en onderhoudt internetgebaseerde oplossingen voor e-business en Enterprise Content Management met vestigingen in Amsterdam, Bern, Brussel, Karlsruhe, Wenen en Zürich. Tot de retailklanten van de groep behoren onder meer Beter Bed, Standaard Boekhandel, Leenbakker, De Bijenkorf, Hornbach en Kleertjes.com.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Duitse Otto Group blijft klimmen, van postorder naar chatbots en AR

06/03/2018

De Duitse e-commercespeler Otto Group zag zijn online omzet in het voorbije boekjaar met 10,9% groeien naar 7,76 miljard euro. Het voormalige postorderbedrijf wil nu nog verder investeren in start-ups en technologie. 

Flinke winstgroei voor JD.com

02/03/2018

De Chinese online retailer JD.com is in 2017 opnieuw sterk gegroeid: de omzet ging er bijna met de helft op vooruit en er was opnieuw sprake van winst. Ook voor het eerste kwartaal van 2018 verwacht het opnieuw een groei van meer dan 30%.

Priceminister wordt Rakuten

28/02/2018

Rakuten heeft besloten om zijn Franse merk Priceminister te laten verdwijnen. De webshop gaat verder onder de naam Rakuten, zoals bij het Britse Play.com eerder al gebeurde.

Aan de slag met ‘marketing automation’ op het Omnichannel Congress 2018

27/02/2018

Hoe kan je beginnen aan ‘marketing automation’? Hou vooral goed je doel voor ogen, tipt e-mailmarketingexpert Elise Breban van marketingdienstverlener Flexmail. Op het Omnichannel Congress hoor je hoe die Belisol aan een slimme mailflow hielp.

Takeaway.com neemt Oost-Europese concurrenten over

23/02/2018

Fastfoodleveraar Takeaway.com heeft zijn Bulgaarse sectorgenoot BGmenu en het Roemeense Oliviera overgekocht en komt zo weer een stap dichter bij zijn doel Europees marktleider te worden.

“We zien platformen als de toekomst van retail” (Jan Huysmans, bol.com)

22/02/2018

Steeds meer retailers bieden hun producten aan op online marktplaatsen, naast hun eigen webshop: zo profiteren ze van e-commerce expertise en een groter bereik. Een succesformule die ook bij bol.com aan hoog tempo groeit.

Back to top