Webshop Cosmox gaat verder als eci

Webshop Cosmox gaat verder als eci

Vanaf 1 juli wordt de webshop Cosmox overgezet naar de website van online boekenwinkel eci. Alle klanten van Cosmox krijgen dan meteen toegang tot alle voordelen die eci aanbiedt, zoals een groter assortiment.

 

Geen bestaansreden meer

Cosmox werd in 2006 door eci opgericht als alternatief voor klanten die liever zonder lidmaatschap hun boeken wilden bestellen. Sinds kort is dat echter ook mogelijk bij eci zelf en dus is er geen enkele reden meer om Cosmox als aparte entiteit te behouden.

 

“We hebben veel tijd en energie gestoken om van eci een aantrekkelijke webshop te maken. Met het samenvoegen van beide labels kunnen wij meer aandacht besteden aan de eci-doelstellingen; het inspireren tot en bevorderen van lezen”, aldus Petra Lubbers, Managing Director van eci.

 

Vanaf 22 juni worden alle accounts van Cosmox in Nederland en België stap voor stap overgezet naar eci, waarna op 1 juli definitief het doek valt voor de webshop. De sluiting van Cosmox zal geen personele of logistieke gevolgen hebben.

 

Eci maakte in 2014 een doorstart onder nieuwe eigenaar Novamedia en gooit het sindsdien over een andere boeg. Klanten kunnen er voortaan zonder abonnement boeken bestellen, maar trouwe klanten worden wel nog steeds beloond met een korting van 20 procent.

Tags: