Webshop Mamzel opent pop-upwinkel in Hasselt

Webshop Mamzel opent pop-upwinkel in Hasselt

Webshop Mamzel opent op 7 november eerstkomende een 'Mamzel Boutique' in Hasselt. De pop-upwinkel wordt een primeur voor de 'cadeautjesverkoper' uit Lummen, die tot nog toe zweerde bij zijn webshop en partyverkoop.

Derde verkoopkanaal

In de aanloop naar de eindejaarsfeesten opent Mamzel begin november zijn eerste 'Mamzel Boutique', die tot eind december open zal zijn. Voor zaakvoerders Kim Hardy en Kim Severy, die ruim zes jaar geleden Mamzel uit de grond stampten, is het een nieuwe stap richting hun einddoel: "Uitgroeien tot hét cadeautjeshuis van Vlaanderen, zowel voor particulieren als voor bedrijven."

 

Tot nog toe verkochten beide dames hun hebbedingen via twee kanalen: een webshop - "95% van de bestellingen wordt de dag na betaling geleverd" - en tijdens homeparty's à la Tupperware, "Mamzelparty's" noemen ze het zelf. In Vlaanderen en Brussel kunnen ze intussen al bijna 60 verkoopsters of "Mamzellen" inschakelen.

 

Het jonge bedrijf specialiseert zich in "fijne cadeautjes, ook voor jezelf", zoals de baseline het formuleert. Wat dat zijn? "Producten die niet alleen nuttig zijn maar ook een verhaal vertellen. Die je doen glimlachen. Hip maar niet clean. Omdat we graag trendsetter zijn, vernieuwen we onze collectie constant", klinkt het bij de zaakvoerders. Mamzel verkoopt producten van een honderdtal ontwerpers en laat onder het label 'Designers for Mamzel' ook exclusieve producten ontwerpen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bol.com komt met herhaalservice voor dagelijkse producten

17/10/2017

Webwinkel Bol.com heeft Bespaar Continu gelanceerd, een dienst waarmee klanten bepaalde producten om de zoveel tijd opnieuw aan huis kunnen laten leveren.

Safe.Shop is nieuw wereldwijd e-commercekeurmerk

16/10/2017

Met Safe.Shop is het eerste wereldwijde keurmerk voor de e-commercesector gelanceerd. Momenteel zijn er nog maar twaalf landen aangesloten, maar dat aantal moet in de toekomst flink uitgebreid worden.

Modeplatform About You van start in Nederland en België

11/10/2017

Dinsdag is de Duitse modewebshop About You officieel gelanceerd in België en Nederland. About You, de tweede grootste online moderetailer in Europa, was eerder al wel onofficieel actief in Nederland.

Parcify levert met kajaks in Amsterdam

26/09/2017

Het Belgische koerierbedrijf Parcify probeert in Amsterdam pakketjes te leveren met kajaks en paddle boards. Het wil er de 'last mile' van de levering over het water voeren, omdat dit ecologischer en betrouwbaarder zou zijn.

Euro Shoe Group heeft al sinds 2004 akkoord over nachtwerk

11/09/2017

De Belgische Euro Shoe Group, het bedrijf achter winkelketen Bristol, zegt de heisa rond nachtwerk niet helemaal te begrijpen, aangezien het zelf al sinds 2004 een akkoord heeft met de vakbonden op dat vlak.

Cook & Serve komt met eigen webshop

30/08/2017

Kookwinkelketen Cook & Serve heeft een eigen webshop opgestart, die klanten de keuze geeft tussen afhalen in één van de zeven winkels of levering aan huis.

Back to top