Webshop Mamzel opent pop-upwinkel in Hasselt

Webshop Mamzel opent pop-upwinkel in Hasselt

Webshop Mamzel opent op 7 november eerstkomende een 'Mamzel Boutique' in Hasselt. De pop-upwinkel wordt een primeur voor de 'cadeautjesverkoper' uit Lummen, die tot nog toe zweerde bij zijn webshop en partyverkoop.

Derde verkoopkanaal

In de aanloop naar de eindejaarsfeesten opent Mamzel begin november zijn eerste 'Mamzel Boutique', die tot eind december open zal zijn. Voor zaakvoerders Kim Hardy en Kim Severy, die ruim zes jaar geleden Mamzel uit de grond stampten, is het een nieuwe stap richting hun einddoel: "Uitgroeien tot hét cadeautjeshuis van Vlaanderen, zowel voor particulieren als voor bedrijven."

 

Tot nog toe verkochten beide dames hun hebbedingen via twee kanalen: een webshop - "95% van de bestellingen wordt de dag na betaling geleverd" - en tijdens homeparty's à la Tupperware, "Mamzelparty's" noemen ze het zelf. In Vlaanderen en Brussel kunnen ze intussen al bijna 60 verkoopsters of "Mamzellen" inschakelen.

 

Het jonge bedrijf specialiseert zich in "fijne cadeautjes, ook voor jezelf", zoals de baseline het formuleert. Wat dat zijn? "Producten die niet alleen nuttig zijn maar ook een verhaal vertellen. Die je doen glimlachen. Hip maar niet clean. Omdat we graag trendsetter zijn, vernieuwen we onze collectie constant", klinkt het bij de zaakvoerders. Mamzel verkoopt producten van een honderdtal ontwerpers en laat onder het label 'Designers for Mamzel' ook exclusieve producten ontwerpen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Directie Bol.com weer voltallig met Google-marketeer

11/12/2017

Op 1 maart 2018 start Boukje Taphoorn als de nieuwe marketingdirecteur van Bol.com. De vorige CMO, Margaret Versteden, heeft haar functie ingewisseld voor een rol als directeur winkels bij het online warenhuis.

 

Amazon Echo nu ook verkrijgbaar in Benelux

11/12/2017

Amazon heeft bekend gemaakt dat het zijn slimme luidspreker Amazon Echo voortaan gaat leveren aan 28 nieuwe landen, waaronder België en Nederland. Ook de eigen muziekstreamingdienst wordt hier gelanceerd.

Luxeproducenten mogen handelaars verbieden op Amazon te verkopen

07/12/2017

Producenten van luxeproducten mogen handelaars verbieden om hun waren aan te bieden op online marktplaatsen als Amazon. Dat heeft het Europese Hof van Justitie beslist, na een rechtszaak door cosmeticaproducent Coty.

Directie Neckermann.com aangehouden op verdenking van witwaspraktijken

05/12/2017

De Nederlandse opsporingsdienst FIOD is gisteren ingevallen bij webwinkel Neckermann.com en moederbedrijf Readen. De directie is aangehouden, wellicht op verdenking van witwaspraktijken.

 

Coolblue opent nieuw Belgisch hoofdkantoor

01/12/2017

Het nieuws was een tijdje geleden al gelekt, maar nu is het officieel: Coolblue heeft in Berchem een nieuw Belgisch hoofdkantoor geopend. De Nederlandse online retailer neemt er zijn intrek in het kantorencomplex Post X.

Mobiele opmars in de Verenigde Staten tijdens Black Friday en Cyber Monday

29/11/2017

Tijdens het voorbije weekend met Black Friday en Cyber Monday is er in de Verenigde Staten sprake geweest van een flinke opmars in verkopen via mobiele toestellen. Toch blijft de gemiddelde verkoopwaarde op mobiel flink achter.

Back to top