Yamuda nu ook beschikbaar voor Belgische Coolblue-klanten

Yamuda nu ook beschikbaar voor Belgische Coolblue-klanten

Het robotje Yamuda, dat op de website van Cooblue vragen beantwoordt, is voortaan ook beschikbaar voor Belgische klanten. Het moet klanten snel helpen met een aantal makkelijke vragen.

Extra contactmogelijkheid

De dienst is in Nederland al beschikbaar sinds eind vorig jaar voor vragen over garantie, retourzendingen en openingstijden van de winkels. Dankzij het DigitalCX-platform van SelfService Company kan Yamuda vlot op die vragen antwoorden. Consumenten hebben zo nog een extra mogelijkheid om in contact te komen met Coolblue. Eerder konden ze de online retailer ook al bereiken via mail, telefoon, Facebook, Twitter, Youtube en WhatsApp.

 

"Met Yamuda geven we onze klanten een extra manier om snel geholpen te worden. En door de slimme technologie krijgen klanten meteen de juiste antwoorden op alle soorten vragen. De naam Yamuda? Zoals iedereen die ooit klein was weet: als je een vraag hebt, stel je die eerst aan Yamuda", zegt Pieter Zwart, oprichter en directeur van Coolblue. Yamuda is dus een woordspeling op 'je moeder'.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Meer dan helft Amerikaanse huishoudens in de ban van Amazon

21/10/2017

Liefst 90 miljoen Amerikanen zijn lid van Amazon Prime, het getrouwheidsprogramma van Amazon, op een totaal van 126 miljoen geschatte huishoudens in de VS. Amazon heeft zijn thuismarkt dus stevig in de greep. Wat kunnen we daar in Europa van leren?

 

Bol.com komt met herhaalservice voor dagelijkse producten

17/10/2017

Webwinkel Bol.com heeft Bespaar Continu gelanceerd, een dienst waarmee klanten bepaalde producten om de zoveel tijd opnieuw aan huis kunnen laten leveren.

Safe.Shop is nieuw wereldwijd e-commercekeurmerk

16/10/2017

Met Safe.Shop is het eerste wereldwijde keurmerk voor de e-commercesector gelanceerd. Momenteel zijn er nog maar twaalf landen aangesloten, maar dat aantal moet in de toekomst flink uitgebreid worden.

Modeplatform About You van start in Nederland en België

11/10/2017

Dinsdag is de Duitse modewebshop About You officieel gelanceerd in België en Nederland. About You, de tweede grootste online moderetailer in Europa, was eerder al wel onofficieel actief in Nederland.

Parcify levert met kajaks in Amsterdam

26/09/2017

Het Belgische koerierbedrijf Parcify probeert in Amsterdam pakketjes te leveren met kajaks en paddle boards. Het wil er de 'last mile' van de levering over het water voeren, omdat dit ecologischer en betrouwbaarder zou zijn.

Euro Shoe Group heeft al sinds 2004 akkoord over nachtwerk

11/09/2017

De Belgische Euro Shoe Group, het bedrijf achter winkelketen Bristol, zegt de heisa rond nachtwerk niet helemaal te begrijpen, aangezien het zelf al sinds 2004 een akkoord heeft met de vakbonden op dat vlak.

Back to top