Zalando opent pop-upwinkel in Brussel | RetailDetail

Zalando opent pop-upwinkel in Brussel

Zalando opent pop-upwinkel in Brussel
De Duitse modewebshop Zalando opent volgende week zijn eerste Belgische pop-upwinkel. De pimeur voor de wel erg tijdelijke winkel - de winkel blijft slechts één wekeend open - is voor de Léon Lapagestraat in Brussel, vlakbij de hippe Dansaertstraat.

"Verbinding tussen online en offline maken"

De tijdelijke winkel opent op 22 en 23 november, volgens Zalando net op tijd om consumenten voor de feestdagen kennis te laten maken met hun najaarscollectie. Net als o.a. Coolblue in hun fysieke winkels, wil Zalando een kader scheppen waarin service en het tastbaar maken van de producten mogelijk worden. Daarnaast wil de e-tailer hen er ook van overtuigen dat online shoppen ook erg gemakkelijk is.

 

"Door middel van een pop-upwinkel kunnen we de consument op de hoogte stellen van ons uitgebreide aanbod en onze unieke service. Ook zouden we direct vragen kunnen beantwoorden die de consument wellicht heeft over Zalando. Verder bereiken we hiermee mogelijk een doelgroep die nog niet bekend is met ons online shopping concept. We willen op deze manier dichter bij de Belgische consument komen. Het informeren en inspireren staat centraal", zegt country manager Marijn van Roij.

 

Zalando bestaat sinds 2008, maar is nog maar een jaar actief in België. De webshop is bij consumenten vooral gekend door zijn 'schreeuwerige' reclames, maar bij kenners eerder om zijn explosieve groei. Vorig jaar groeide de omzet van de Duitsers liefst 125% aan tot 1,15 miljard euro.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Duitse Otto Group blijft klimmen, van postorder naar chatbots en AR

06/03/2018

De Duitse e-commercespeler Otto Group zag zijn online omzet in het voorbije boekjaar met 10,9% groeien naar 7,76 miljard euro. Het voormalige postorderbedrijf wil nu nog verder investeren in start-ups en technologie. 

Flinke winstgroei voor JD.com

02/03/2018

De Chinese online retailer JD.com is in 2017 opnieuw sterk gegroeid: de omzet ging er bijna met de helft op vooruit en er was opnieuw sprake van winst. Ook voor het eerste kwartaal van 2018 verwacht het opnieuw een groei van meer dan 30%.

Priceminister wordt Rakuten

28/02/2018

Rakuten heeft besloten om zijn Franse merk Priceminister te laten verdwijnen. De webshop gaat verder onder de naam Rakuten, zoals bij het Britse Play.com eerder al gebeurde.

Aan de slag met ‘marketing automation’ op het Omnichannel Congress 2018

27/02/2018

Hoe kan je beginnen aan ‘marketing automation’? Hou vooral goed je doel voor ogen, tipt e-mailmarketingexpert Elise Breban van marketingdienstverlener Flexmail. Op het Omnichannel Congress hoor je hoe die Belisol aan een slimme mailflow hielp.

Takeaway.com neemt Oost-Europese concurrenten over

23/02/2018

Fastfoodleveraar Takeaway.com heeft zijn Bulgaarse sectorgenoot BGmenu en het Roemeense Oliviera overgekocht en komt zo weer een stap dichter bij zijn doel Europees marktleider te worden.

“We zien platformen als de toekomst van retail” (Jan Huysmans, bol.com)

22/02/2018

Steeds meer retailers bieden hun producten aan op online marktplaatsen, naast hun eigen webshop: zo profiteren ze van e-commerce expertise en een groter bereik. Een succesformule die ook bij bol.com aan hoog tempo groeit.

Back to top