Antwerpse Meir krijgt eerste flagship PME Legend | RetailDetail

Antwerpse Meir krijgt eerste flagship PME Legend

Antwerpse Meir krijgt eerste flagship PME Legend

PME Legend, een van de merken van Just Brands, opent morgen zijn boetiek aan de Antwerpse Meir. Voor de Nederlandse retailer van stoere herenmode is het pas de eerste vestiging in ons land.

Stoer, authentiek en avontuurlijk

PME Legend, opgericht in 1992, is al jaren te koop in circa 1.500 verkooppunten in Europa. Toch is het pas de eerste keer dat het merk een hele winkel volledig inricht rond de look & feel van het PME Legend-concept.

 

Het Nederlandse merk liet daarvoor zijn oog vallen op een winkelpand aan de Antwerpse Meir, dat eigendom is van vastgoedfonds Qrf Cityretail. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 620 m².

 

PME Legend zoekt haar inspiratie bij het ruwe leven van de cargopiloten en de klassieke propliners waarmee ze vliegen. Het modeconcept voor mannen omschrijft zichzelf als "stoer, authentiek en bovenal avontuurlijk".

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dior ruilt Belgisch creatief directeur in voor Brit

19/03/2018

De Belg Kris Van Assche was elf jaar lang creatief directeur van Dior Homme, maar verlaat nu het modehuis om nieuwe uitdagingen aan te gaan. In zijn plaats komt Brits ontwerper Kim Jones.

Koffermerk Rimowa zet alle dealercontracten stop

19/03/2018

Het koffermerk Rimowa, onderdeel van luxeconcern LVMH, heeft alle dealercontracten stopgezet. Het gaat binnenkort een volledig nieuwe procedure opstarten, waarbij slechts een deel van de dealers opnieuw een contract krijgt.

H&M scoort alweer onder de verwachtingen

16/03/2018

De Zweedse modeketen Hennes & Mauritz zet het nieuwe boekjaar alweer met minder gunstige cijfers in. Nu ook de verkoop in eigen land voor het eerst in decennia inkrimpt, neemt het vertrouwen bij investeerders af.

Bod op Yoox Net-a-Porter goedgekeurd door mededingingsautoriteit

16/03/2018

De Italiaanse mededingingsautoriteit heeft de mogelijke overname van Yoox Net-a-Porter door het Zwitserse Richemont goedgekeurd. Als het volledige bod wordt aanvaard, dan heeft het een waarde van 2,7 miljard euro.

Donatella Versace zweert bont af

15/03/2018

Het Italiaanse modemerk Versace stopt met het gebruik van bont. Ontwerpster Donatella Versace wil geen dieren meer doden voor mode, zegt ze in een interview met The Economist.

FNG wil terugkeren naar België

15/03/2018

De Belgisch-Nederlandse modegroep FNG wil zijn statutaire zetel weer van Nederland naar België verplaatsen. Ook plant de groep achter Brantano, Claudia Sträter en Miss Etam zich op de beurs in Brussel te laten noteren.

Back to top