Deens accessoiremerk Pieces opent in Kortrijk vierde Belgische winkel

Deens accessoiremerk Pieces opent in Kortrijk vierde Belgische winkel
Op 15 februari opent het Deense accessoiremerk Pieces zijn vierde winkel in ons land. Het merk is een onderdeel van de Bestseller-modegroep en dus een zustermerk van onder meer Vero Moda en Jack & Jones.

Kortrijk Steenpoort

Pieces, in 2003 opgericht, heeft gekozen voor een mooi pand in de Steenpoort in Kortrijk, de winkelbuurt in de schaduw van het winkelcentrum K in Kortrijk. Op een oppervlakte van ruim 65 m² biedt het merk er naast sieraden, sjaals en broeksriemen ook tassen, underwear, topjes, leggings en zelfs een heuse schoenencollectie aan.

 

De opening zal trouwens niet onopgemerkt voorbijgaan, belooft het merk: de eerste 20 klanten ontvangen, gratis en voor niets, een lederen handtas ter waarde van 109,95 euro. Bovendien zijn er openingskortingen tot 40% en wordt er ook een lederen reistas boordevol accessoires ter waarde van 500 euro weggeschonken tussen de openingsdag en zaterdag 18 februari.

 

Vierde winkel in ons land

De Kortrijkse zaak wordt meteen de vierde van de groep in ons land. Het Deense merk opende zijn eerste flagshipstore op 31 maart 2010 in het Wijnegem Shopping Center, op een oppervlakte van 70 m². Nog geen week later volgden al een tweede vestiging in de Gentse Veldstraat en een derde in de Koning Albertstraat in Hasselt. Pieces is inmiddels verkrijgbaar in 19 landen wereldwijd.

 

Bestseller, dat liefst 11 merken voert, is actief in 46 landen met 6.315 eigen winkels.  

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Glinstertje hoop voor de moderetail in 2018

08/12/2017

De moeilijkste tijd is voorbij voor de modesector, besluit McKinsey in de studie The State of Fashion 2018. Al wordt niks nog zoals het was: de meeste groei is voortaan in het Zuiden en het Oosten te vinden, fast-fashion wordt sneller en de groten worden nog groter.

 

Weekday in de lente ook naar Brussel

06/12/2017

Na twee vestigingen in Antwerpen maakt Weekday, een van de merken van de Zweedse H&M Group, volgend jaar ook de sprong naar Brussel. In de lente moet een winkel openen aan de Kapitein Crespelstraat, vlakbij de Guldenvlieslaan

Essentiel Antwerp breidt verder uit in Nederland

06/12/2017

Het Belgische modemerk Essentiel Antwerp zet zijn veroveringstocht in Nederland verder en wil er volgend jaar drie nieuwe vestigingen openen. Eerder opende het al winkels in Amsterdam, Haarlem en ’s Hertogenbosch.

Barbiepop Tommy x Gigi in de winkelrekken

05/12/2017

In februari van dit jaar kreeg supermodel Gigi Hadid de eer om een Barbiepop naar haar gelijkenis te ontvangen. Die werd gemaakt om de samenwerking tussen Hadid en modemerk Tommy Hilfiger te vieren. Nu komt de Barbie ook in de winkelrekken.

Onderzoek naar belastingontduiking bij Gucci

04/12/2017

Op de kantoren van Gucci in Milaan en Firenze heeft de Italiaanse politie huiszoekingen gehouden omwille van mogelijke belastingontduiking. Gucci geeft toe dat er een onderzoek gaande is en zegt zijn volledige medewerking te verlenen.

Vzw Terre wil snel naar vijf Factory Shops

01/12/2017

De vzw Terre heeft deze week in Anderlecht een tweede Brusselse Factory Shop geopend, waar ze tweedehands kleding verkoopt die hzet verzamelt via containers over het hele land. De vzw wil nu snel uitbreiden in de hoofdstad.

Back to top