Deens accessoiremerk Pieces opent in Kortrijk vierde Belgische winkel | RetailDetail

Deens accessoiremerk Pieces opent in Kortrijk vierde Belgische winkel

Deens accessoiremerk Pieces opent in Kortrijk vierde Belgische winkel
Op 15 februari opent het Deense accessoiremerk Pieces zijn vierde winkel in ons land. Het merk is een onderdeel van de Bestseller-modegroep en dus een zustermerk van onder meer Vero Moda en Jack & Jones.

Kortrijk Steenpoort

Pieces, in 2003 opgericht, heeft gekozen voor een mooi pand in de Steenpoort in Kortrijk, de winkelbuurt in de schaduw van het winkelcentrum K in Kortrijk. Op een oppervlakte van ruim 65 m² biedt het merk er naast sieraden, sjaals en broeksriemen ook tassen, underwear, topjes, leggings en zelfs een heuse schoenencollectie aan.

 

De opening zal trouwens niet onopgemerkt voorbijgaan, belooft het merk: de eerste 20 klanten ontvangen, gratis en voor niets, een lederen handtas ter waarde van 109,95 euro. Bovendien zijn er openingskortingen tot 40% en wordt er ook een lederen reistas boordevol accessoires ter waarde van 500 euro weggeschonken tussen de openingsdag en zaterdag 18 februari.

 

Vierde winkel in ons land

De Kortrijkse zaak wordt meteen de vierde van de groep in ons land. Het Deense merk opende zijn eerste flagshipstore op 31 maart 2010 in het Wijnegem Shopping Center, op een oppervlakte van 70 m². Nog geen week later volgden al een tweede vestiging in de Gentse Veldstraat en een derde in de Koning Albertstraat in Hasselt. Pieces is inmiddels verkrijgbaar in 19 landen wereldwijd.

 

Bestseller, dat liefst 11 merken voert, is actief in 46 landen met 6.315 eigen winkels.  

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Hoe Brantano een volwaardige moderetailer wordt

22/02/2018

FNG gaat Brantano uitbouwen tot een sterk uithangbord voor merkenmode en -schoenen, en ambieert zo de eerste keuze te zijn voor een breed publiek. De retailer wil de markt dekken met drie complementaire winkelformules en een nieuw online platform.

Jack & Jones opent vijf winkels volgens nieuw concept

22/02/2018

Modeketen Jack & Jones opent dit voorjaar vijf winkels volgens een nieuw winkelconcept, vandaag is de primeur al voor het Westland Shopping Center in Anderlecht. Ook in maart en april staan er openingen gepland.

Maken Chinese gevangenen kleren voor H&M en C&A?

20/02/2018

De Britse ex-journalist Peter Humphrey beticht C&A en H&M van dwangarbeid. Met eigen ogen zou hij gezien hebben hoe gevangenen in Shanghai moesten werken voor Westerse ketens. De retailers onderzoeken de zaak.

Chanel neemt aandeel in online retailer Farfetch

19/02/2018

Het Franse modemerk Chanel heeft een minderheidsaandeel genomen in het Britse Farfetch. Chanel wil de kennis van de online retailer gebruiken om zelf meer digitale innovaties te ontwikkelen voor de eigen klanten.

Monoprix wil webshop Sarenza overnemen

19/02/2018

Winkelketen Monoprix, onderdeel van de Franse Groupe Casino, heeft gesprekken opgestart rond een overname van online schoenverkoper Sarenza. Sarenza is een van de belangrijkste online merken in Frankrijk.

Zalando breidt samenwerking met Duitse retailers uit

16/02/2018

Zalando heeft de samenwerking met fysieke retailers in Duitsland verder uitgebreid. Schoenwinkels konden al bestellingen versturen via Zalando en nu is dat ook het geval voor winkels die kleding verkopen.

Back to top