Deens accessoiremerk Pieces opent in Kortrijk vierde Belgische winkel

Deens accessoiremerk Pieces opent in Kortrijk vierde Belgische winkel
Op 15 februari opent het Deense accessoiremerk Pieces zijn vierde winkel in ons land. Het merk is een onderdeel van de Bestseller-modegroep en dus een zustermerk van onder meer Vero Moda en Jack & Jones.

Kortrijk Steenpoort

Pieces, in 2003 opgericht, heeft gekozen voor een mooi pand in de Steenpoort in Kortrijk, de winkelbuurt in de schaduw van het winkelcentrum K in Kortrijk. Op een oppervlakte van ruim 65 m² biedt het merk er naast sieraden, sjaals en broeksriemen ook tassen, underwear, topjes, leggings en zelfs een heuse schoenencollectie aan.

 

De opening zal trouwens niet onopgemerkt voorbijgaan, belooft het merk: de eerste 20 klanten ontvangen, gratis en voor niets, een lederen handtas ter waarde van 109,95 euro. Bovendien zijn er openingskortingen tot 40% en wordt er ook een lederen reistas boordevol accessoires ter waarde van 500 euro weggeschonken tussen de openingsdag en zaterdag 18 februari.

 

Vierde winkel in ons land

De Kortrijkse zaak wordt meteen de vierde van de groep in ons land. Het Deense merk opende zijn eerste flagshipstore op 31 maart 2010 in het Wijnegem Shopping Center, op een oppervlakte van 70 m². Nog geen week later volgden al een tweede vestiging in de Gentse Veldstraat en een derde in de Koning Albertstraat in Hasselt. Pieces is inmiddels verkrijgbaar in 19 landen wereldwijd.

 

Bestseller, dat liefst 11 merken voert, is actief in 46 landen met 6.315 eigen winkels.  

Tags: