Exclusieve collectie zorgt voor stormloop bij H&M Antwerpen | RetailDetail

Exclusieve collectie zorgt voor stormloop bij H&M Antwerpen

Exclusieve collectie zorgt voor stormloop bij H&M Antwerpen

In Antwerpen is sinds vandaag de exclusieve Balmain-collectie te krijgen bij de Zweedse modeketen H&M. Dat zorgde voor een ware stormloop en lange wachtrijen. De verkoop ging om 9 uur van start en toen stonden er al heel wat mensen te wachten.

Beperkte collectie voor mannen en vrouwen

De Balmain-collectie kadert in de strategie van H&M om regelmatig samen te werken met bekende modehuizen. Deze keer was het dus de beurt aan het Parijse modehuis Balmain, dat een exclusieve collectie heeft ontworpen voor H&M. Die collectie zal maar beperkt te koop zijn bij H&M.


De collectie van Balmain is slechts bij enkele winkels te vinden en kan ook online gekocht worden. De collectie bestaat uit jurken, broeken, jasjes en accessoires. Balmain heeft zowel voor mannen als voor vrouwen een collectie ontworpen.


H&M werkte eerder ook al onder andere samen met de Britse ontwerpster Stella McCartney. Daarnaast laat het regelmatig collecties samenstellen door bekende figuren, zoals onder andere David Beckham.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Maken Chinese gevangenen kleren voor H&M en C&A?

20/02/2018

De Britse ex-journalist Peter Humphrey beticht C&A en H&M van dwangarbeid. Met eigen ogen zou hij gezien hebben hoe gevangenen in Shanghai moesten werken voor Westerse ketens. De retailers onderzoeken de zaak.

Chanel neemt aandeel in online retailer Farfetch

19/02/2018

Het Franse modemerk Chanel heeft een minderheidsaandeel genomen in het Britse Farfetch. Chanel wil de kennis van de online retailer gebruiken om zelf meer digitale innovaties te ontwikkelen voor de eigen klanten.

Monoprix wil webshop Sarenza overnemen

19/02/2018

Winkelketen Monoprix, onderdeel van de Franse Groupe Casino, heeft gesprekken opgestart rond een overname van online schoenverkoper Sarenza. Sarenza is een van de belangrijkste online merken in Frankrijk.

Zalando breidt samenwerking met Duitse retailers uit

16/02/2018

Zalando heeft de samenwerking met fysieke retailers in Duitsland verder uitgebreid. Schoenwinkels konden al bestellingen versturen via Zalando en nu is dat ook het geval voor winkels die kleding verkopen.

Kiabi opent grootste Belgische winkel in Westland Shopping Center

15/02/2018

De Franse kledingketen Kiabi opent zijn vijfde Belgische winkel in het Westland Shopping Center in Anderlecht. Het is meteen de grootste vestiging van de familieketen in ons land, met een oppervlakte van ruim 1.800 m².

H&M waarschuwt voor moeilijk 2018

15/02/2018

De Zweedse modegroep H&M waarschuwt dat ook 2018 nog een moeilijk jaar kan worden voor het bedrijf. Het maakt dan wel werk van de online verkoop, de omzet in de winkels zal het komende jaar waarschijnlijk verder dalen.

Back to top