Exclusieve collectie zorgt voor stormloop bij H&M Antwerpen | RetailDetail

Exclusieve collectie zorgt voor stormloop bij H&M Antwerpen

Exclusieve collectie zorgt voor stormloop bij H&M Antwerpen

In Antwerpen is sinds vandaag de exclusieve Balmain-collectie te krijgen bij de Zweedse modeketen H&M. Dat zorgde voor een ware stormloop en lange wachtrijen. De verkoop ging om 9 uur van start en toen stonden er al heel wat mensen te wachten.

Beperkte collectie voor mannen en vrouwen

De Balmain-collectie kadert in de strategie van H&M om regelmatig samen te werken met bekende modehuizen. Deze keer was het dus de beurt aan het Parijse modehuis Balmain, dat een exclusieve collectie heeft ontworpen voor H&M. Die collectie zal maar beperkt te koop zijn bij H&M.


De collectie van Balmain is slechts bij enkele winkels te vinden en kan ook online gekocht worden. De collectie bestaat uit jurken, broeken, jasjes en accessoires. Balmain heeft zowel voor mannen als voor vrouwen een collectie ontworpen.


H&M werkte eerder ook al onder andere samen met de Britse ontwerpster Stella McCartney. Daarnaast laat het regelmatig collecties samenstellen door bekende figuren, zoals onder andere David Beckham.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Schoenen Torfs wordt franchisenemer The Athlete’s Foot

23/05/2018

Op vrijdag 1 juni opent sneakerketen The Athlete’s Foot een winkel in Waasland Shopping Center. De tweede winkel in België is meteen ook de eerste in een partnership met Schoenen Torfs. Later dit jaar volgt nog een vestiging in Eeklo.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.

Belgian Friday is nieuw Belgisch online koopjesweekend

15/05/2018

Na Black Friday is er nu ook de eerste Belgian Friday: de ketens Kiabi, La RedouteSarenza, Veritas, Jack & Jones en Tape à l'Oeil lanceren op vrijdag 18 mei een nieuw winkelevenement, met kortingen en acties voor wie online shopt.