Exclusieve collectie zorgt voor stormloop bij H&M Antwerpen

Exclusieve collectie zorgt voor stormloop bij H&M Antwerpen

In Antwerpen is sinds vandaag de exclusieve Balmain-collectie te krijgen bij de Zweedse modeketen H&M. Dat zorgde voor een ware stormloop en lange wachtrijen. De verkoop ging om 9 uur van start en toen stonden er al heel wat mensen te wachten.

Beperkte collectie voor mannen en vrouwen

De Balmain-collectie kadert in de strategie van H&M om regelmatig samen te werken met bekende modehuizen. Deze keer was het dus de beurt aan het Parijse modehuis Balmain, dat een exclusieve collectie heeft ontworpen voor H&M. Die collectie zal maar beperkt te koop zijn bij H&M.


De collectie van Balmain is slechts bij enkele winkels te vinden en kan ook online gekocht worden. De collectie bestaat uit jurken, broeken, jasjes en accessoires. Balmain heeft zowel voor mannen als voor vrouwen een collectie ontworpen.


H&M werkte eerder ook al onder andere samen met de Britse ontwerpster Stella McCartney. Daarnaast laat het regelmatig collecties samenstellen door bekende figuren, zoals onder andere David Beckham.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Brugse flagshipstore zet ambities vanHaren Schoenen kracht bij

20/10/2017

Met een paradepaardje van 547 vierkante meter op twee verdiepingen in de Brugse Steenstraat bevestigt schoenretailer vanHaren z’n grote ambities op de Belgische markt. Ook volgend jaar staat expansie op de agenda.

Amazon werkt aan eigen sportkleding

17/10/2017

Amazon zou momenteel werken aan eigen collecties sportkleding en daarvoor al contact hebben met producenten die ook al werken voor ketens als Gap en Uniqlo. Momenteel produceren ze wel nog maar kleine aantallen.

Doorstart McGregor komt er niet

16/10/2017

De doorstart van modeketens McGregor en Gaastra gaat dan toch niet door. Het failliete bedrijf werd enkele weken geleden overgenomen door Rens van der Schoor, maar die ziet een doorstart niet meer zitten.

H&M investeert in recyclage van oude kleding

12/10/2017

Het Zweedse H&M heeft een minderheidsaandeel genomen in Re:newcell, dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van een duurzame mode-industrie. De technologie van Re:newcell mikt op de recyclage van oude kleding.

Winst Uniqlo meer dan verdubbeld

12/10/2017

Het Japanse Uniqlo heeft in het voorbije boekjaar zijn winst meer dan verdubbeld. De omzet ging er nochtans maar met iets meer dan 4% op vooruit. De modeketen verwacht dat de internationale verkoop binnenkort groter is dan die in Japan.

Ook Gucci stopt nu met bont

12/10/2017

Modemerk Gucci gaat geen bont meer verwerken in zijn kleding en accessoires. Dat heeft CEO Marco Bizzarri aangekondigd tijdens een toespraak in het London College of Fashion, bij de uitreiking van de Kering Award voor duurzame mode.

Back to top