Ine Verhaert benoemd tot CEO van Veritas

Ine Verhaert benoemd tot CEO van Veritas

Veritas heeft zijn nieuwe topvrouw gevonden: Ine Verhaert treedt vanaf 1 februari aan als CEO van de Belgische keten. Sinds het vertrek van Marthe Palmans als COO eind juni was Verhaert actief als commercieel directeur in het bedrijf, maar nu wordt ze dus het officiële gezicht van Veritas.

CCO wordt nieuwe topvrouw

Het management van mercerie- en accessoireketen Veritas wordt voor de tweede keer in minder dan een jaar tijd hertekend. De huidige CEO, Marc Peeters ruilt zijn positie in voor die van voorzitter van de raad van bestuur van Veritas, terwijl CCO Ine Verhaert 'Chief Executive Officer' van de retailgroep wordt. Het 'executive comité' van Veritas zal daardoor voortaan bestaan uit Ine Verhaert en Ulrik Vercruysse (CFO).

 

De grondslag voor deze managementwissel werd al gelegd bij het vertrek van voormalig COO Marthe Palmans eind juni. Toen werd Ine Verhaert, voorheen aankoopdirecteur bij Veritas, tot Chief Commercial Officer aangesteld. Ook is Ulrik Vercruysse op dat moment in het bedrijf gekomen als CFO. Eerder was Vercruysse CEO van touroperator Thomas Cook België, waar hij sinds 2001 aan de slag was.

Tags: