JBC geeft personeel halve dag verlof op buitenspeeldag

JBC geeft personeel halve dag verlof op buitenspeeldag
Facebook

Vandaag is het Buitenspeeldag, ook bij JBC dat voor de gelegenheid de deuren van zijn winkels een halve dag sluit. De modeketen wil zijn medewerkers daarmee de kans geven om volop te genieten van het zonnetje en het gezinsleven.

 

Extra halve dag

Al voor de elfde keer staken tv-zenders voor kinderen de uitzendingen tussen 13u en 17u, om kinderen volop te laten genieten van Buitenspeeldag. Op school wordt er vandaag geen huiswerk gegeven en dit jaar doet ook modeketen JBC voor het eerst mee aan het gebeuren: alle medewerkers krijgen vandaag een extra halve dag verlof cadeau. 

 

Het initiatief is een primeur in de retailwereld: “We willen onze medewerkers de kans geven om samen met hun gezin te genieten en kijken vandaag even niet naar de verkoopcijfers”, is te horen bij CEO Bart Claes. “Alle winkels laten sluiten is inderdaad niet niks, maar klant is koning en bij ons is dat het kind." Vorig jaar konden kinderen en hun (groot)ouders tijdens Buitenspeeldag deelnemen aan maar liefst411 activiteiten in 243 gemeenten en steden. 

 

Begin vorige maand sleepte JBC nog de bpost Omnichannel Award 2018 in de wacht op het RetailDetail Omnichannel Congress. De modeketen haalde het toen van andere genomineerden ZEB en Sissy-Boy

Tags: