JBC in zee met Saartje Vandendriessche

JBC in zee met Saartje Vandendriessche

JBC heeft nog een BV toegevoegd aan zijn lijstje gastontwerpers: deze keer wist de kledingketen gewezen één-omroepster Saartje Vandendriessche te strikken. Morgen wordt de collectie gelanceerd.

"Casual, sexy en stoer"

"Met trots stel ik voor: mijn collectie bij JBC. Fans van casual, sexy en stoer, morgen naar de winkel", schrijft Vandendriessche op haar Instagram-pagina. "Ik heb mijn eigen kleerkast als uitgangspunt genomen voor deze collectie, maar ook wie ik ben", vertelt ze: "Ik ben een actieve vrouw, iemand die gemakkelijke kleding wil aandoen, maar toch ook sexy voor de dag wil komen. Jani mag dan misschien vinden dat vrouwen van veertig geen shortjes meer mogen aandoen, ik ben het daar totaal niet mee eens."

 

De voormalige omroepster ontwierp voor haar collectie dan ook onder andere een leren rokje met franjes en een T-shirt afgewerkt met kant, maar ook een kaki jumpsuit, een little black dress, een jurk met print en een stoer jasje. Daarnaast komen er ook enkele basics, waaronder een kabeltrui en een oversized cardigan, om het combineren te vergemakkelijken.

 

Met haar eerste kledingcollectie treedt Saartje Vandendriessche in de voetsporen van onder anderen Axelle Red, Elodie Ouedraogo, Jeroen Meus en Jani Kazaltzis.

Tags: