JBC in zee met Saartje Vandendriessche

JBC in zee met Saartje Vandendriessche

JBC heeft nog een BV toegevoegd aan zijn lijstje gastontwerpers: deze keer wist de kledingketen gewezen één-omroepster Saartje Vandendriessche te strikken. Morgen wordt de collectie gelanceerd.

"Casual, sexy en stoer"

"Met trots stel ik voor: mijn collectie bij JBC. Fans van casual, sexy en stoer, morgen naar de winkel", schrijft Vandendriessche op haar Instagram-pagina. "Ik heb mijn eigen kleerkast als uitgangspunt genomen voor deze collectie, maar ook wie ik ben", vertelt ze: "Ik ben een actieve vrouw, iemand die gemakkelijke kleding wil aandoen, maar toch ook sexy voor de dag wil komen. Jani mag dan misschien vinden dat vrouwen van veertig geen shortjes meer mogen aandoen, ik ben het daar totaal niet mee eens."

 

De voormalige omroepster ontwierp voor haar collectie dan ook onder andere een leren rokje met franjes en een T-shirt afgewerkt met kant, maar ook een kaki jumpsuit, een little black dress, een jurk met print en een stoer jasje. Daarnaast komen er ook enkele basics, waaronder een kabeltrui en een oversized cardigan, om het combineren te vergemakkelijken.

 

Met haar eerste kledingcollectie treedt Saartje Vandendriessche in de voetsporen van onder anderen Axelle Red, Elodie Ouedraogo, Jeroen Meus en Jani Kazaltzis.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Glinstertje hoop voor de moderetail in 2018

08/12/2017

De moeilijkste tijd is voorbij voor de modesector, besluit McKinsey in de studie The State of Fashion 2018. Al wordt niks nog zoals het was: de meeste groei is voortaan in het Zuiden en het Oosten te vinden, fast-fashion wordt sneller en de groten worden nog groter.

 

Weekday in de lente ook naar Brussel

06/12/2017

Na twee vestigingen in Antwerpen maakt Weekday, een van de merken van de Zweedse H&M Group, volgend jaar ook de sprong naar Brussel. In de lente moet een winkel openen aan de Kapitein Crespelstraat, vlakbij de Guldenvlieslaan

Essentiel Antwerp breidt verder uit in Nederland

06/12/2017

Het Belgische modemerk Essentiel Antwerp zet zijn veroveringstocht in Nederland verder en wil er volgend jaar drie nieuwe vestigingen openen. Eerder opende het al winkels in Amsterdam, Haarlem en ’s Hertogenbosch.

Barbiepop Tommy x Gigi in de winkelrekken

05/12/2017

In februari van dit jaar kreeg supermodel Gigi Hadid de eer om een Barbiepop naar haar gelijkenis te ontvangen. Die werd gemaakt om de samenwerking tussen Hadid en modemerk Tommy Hilfiger te vieren. Nu komt de Barbie ook in de winkelrekken.

Onderzoek naar belastingontduiking bij Gucci

04/12/2017

Op de kantoren van Gucci in Milaan en Firenze heeft de Italiaanse politie huiszoekingen gehouden omwille van mogelijke belastingontduiking. Gucci geeft toe dat er een onderzoek gaande is en zegt zijn volledige medewerking te verlenen.

Vzw Terre wil snel naar vijf Factory Shops

01/12/2017

De vzw Terre heeft deze week in Anderlecht een tweede Brusselse Factory Shop geopend, waar ze tweedehands kleding verkoopt die hzet verzamelt via containers over het hele land. De vzw wil nu snel uitbreiden in de hoofdstad.

Back to top