JBC in zee met Saartje Vandendriessche | RetailDetail

JBC in zee met Saartje Vandendriessche

JBC in zee met Saartje Vandendriessche

JBC heeft nog een BV toegevoegd aan zijn lijstje gastontwerpers: deze keer wist de kledingketen gewezen één-omroepster Saartje Vandendriessche te strikken. Morgen wordt de collectie gelanceerd.

"Casual, sexy en stoer"

"Met trots stel ik voor: mijn collectie bij JBC. Fans van casual, sexy en stoer, morgen naar de winkel", schrijft Vandendriessche op haar Instagram-pagina. "Ik heb mijn eigen kleerkast als uitgangspunt genomen voor deze collectie, maar ook wie ik ben", vertelt ze: "Ik ben een actieve vrouw, iemand die gemakkelijke kleding wil aandoen, maar toch ook sexy voor de dag wil komen. Jani mag dan misschien vinden dat vrouwen van veertig geen shortjes meer mogen aandoen, ik ben het daar totaal niet mee eens."

 

De voormalige omroepster ontwierp voor haar collectie dan ook onder andere een leren rokje met franjes en een T-shirt afgewerkt met kant, maar ook een kaki jumpsuit, een little black dress, een jurk met print en een stoer jasje. Daarnaast komen er ook enkele basics, waaronder een kabeltrui en een oversized cardigan, om het combineren te vergemakkelijken.

 

Met haar eerste kledingcollectie treedt Saartje Vandendriessche in de voetsporen van onder anderen Axelle Red, Elodie Ouedraogo, Jeroen Meus en Jani Kazaltzis.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Hoe Brantano een volwaardige moderetailer wordt

22/02/2018

FNG gaat Brantano uitbouwen tot een sterk uithangbord voor merkenmode en -schoenen, en ambieert zo de eerste keuze te zijn voor een breed publiek. De retailer wil de markt dekken met drie complementaire winkelformules en een nieuw online platform.

Jack & Jones opent vijf winkels volgens nieuw concept

22/02/2018

Modeketen Jack & Jones opent dit voorjaar vijf winkels volgens een nieuw winkelconcept, vandaag is de primeur al voor het Westland Shopping Center in Anderlecht. Ook in maart en april staan er openingen gepland.

Maken Chinese gevangenen kleren voor H&M en C&A?

20/02/2018

De Britse ex-journalist Peter Humphrey beticht C&A en H&M van dwangarbeid. Met eigen ogen zou hij gezien hebben hoe gevangenen in Shanghai moesten werken voor Westerse ketens. De retailers onderzoeken de zaak.

Chanel neemt aandeel in online retailer Farfetch

19/02/2018

Het Franse modemerk Chanel heeft een minderheidsaandeel genomen in het Britse Farfetch. Chanel wil de kennis van de online retailer gebruiken om zelf meer digitale innovaties te ontwikkelen voor de eigen klanten.

Monoprix wil webshop Sarenza overnemen

19/02/2018

Winkelketen Monoprix, onderdeel van de Franse Groupe Casino, heeft gesprekken opgestart rond een overname van online schoenverkoper Sarenza. Sarenza is een van de belangrijkste online merken in Frankrijk.

Zalando breidt samenwerking met Duitse retailers uit

16/02/2018

Zalando heeft de samenwerking met fysieke retailers in Duitsland verder uitgebreid. Schoenwinkels konden al bestellingen versturen via Zalando en nu is dat ook het geval voor winkels die kleding verkopen.

Back to top