JBC in zee met Saartje Vandendriessche | RetailDetail

JBC in zee met Saartje Vandendriessche

JBC in zee met Saartje Vandendriessche

JBC heeft nog een BV toegevoegd aan zijn lijstje gastontwerpers: deze keer wist de kledingketen gewezen één-omroepster Saartje Vandendriessche te strikken. Morgen wordt de collectie gelanceerd.

"Casual, sexy en stoer"

"Met trots stel ik voor: mijn collectie bij JBC. Fans van casual, sexy en stoer, morgen naar de winkel", schrijft Vandendriessche op haar Instagram-pagina. "Ik heb mijn eigen kleerkast als uitgangspunt genomen voor deze collectie, maar ook wie ik ben", vertelt ze: "Ik ben een actieve vrouw, iemand die gemakkelijke kleding wil aandoen, maar toch ook sexy voor de dag wil komen. Jani mag dan misschien vinden dat vrouwen van veertig geen shortjes meer mogen aandoen, ik ben het daar totaal niet mee eens."

 

De voormalige omroepster ontwierp voor haar collectie dan ook onder andere een leren rokje met franjes en een T-shirt afgewerkt met kant, maar ook een kaki jumpsuit, een little black dress, een jurk met print en een stoer jasje. Daarnaast komen er ook enkele basics, waaronder een kabeltrui en een oversized cardigan, om het combineren te vergemakkelijken.

 

Met haar eerste kledingcollectie treedt Saartje Vandendriessche in de voetsporen van onder anderen Axelle Red, Elodie Ouedraogo, Jeroen Meus en Jani Kazaltzis.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


e5 Mode treedt toe tot de Fair Wear Foundation

24/05/2018

ECG, de design- en importafdeling van kledingketen e5 Mode, wordt lid van de Fair Wear Foundation. Die internationale organisatie ijvert samen met kledingmerken voor betere arbeidsomstandigheden voor textielarbeiders.

Schoenen Torfs wordt franchisenemer The Athlete’s Foot

23/05/2018

Op vrijdag 1 juni opent sneakerketen The Athlete’s Foot een winkel in Waasland Shopping Center. De tweede winkel in België is meteen ook de eerste in een partnership met Schoenen Torfs. Later dit jaar volgt nog een vestiging in Eeklo.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.