JBC in zee met Saartje Vandendriessche

JBC in zee met Saartje Vandendriessche

JBC heeft nog een BV toegevoegd aan zijn lijstje gastontwerpers: deze keer wist de kledingketen gewezen één-omroepster Saartje Vandendriessche te strikken. Morgen wordt de collectie gelanceerd.

"Casual, sexy en stoer"

"Met trots stel ik voor: mijn collectie bij JBC. Fans van casual, sexy en stoer, morgen naar de winkel", schrijft Vandendriessche op haar Instagram-pagina. "Ik heb mijn eigen kleerkast als uitgangspunt genomen voor deze collectie, maar ook wie ik ben", vertelt ze: "Ik ben een actieve vrouw, iemand die gemakkelijke kleding wil aandoen, maar toch ook sexy voor de dag wil komen. Jani mag dan misschien vinden dat vrouwen van veertig geen shortjes meer mogen aandoen, ik ben het daar totaal niet mee eens."

 

De voormalige omroepster ontwierp voor haar collectie dan ook onder andere een leren rokje met franjes en een T-shirt afgewerkt met kant, maar ook een kaki jumpsuit, een little black dress, een jurk met print en een stoer jasje. Daarnaast komen er ook enkele basics, waaronder een kabeltrui en een oversized cardigan, om het combineren te vergemakkelijken.

 

Met haar eerste kledingcollectie treedt Saartje Vandendriessche in de voetsporen van onder anderen Axelle Red, Elodie Ouedraogo, Jeroen Meus en Jani Kazaltzis.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon werkt aan eigen sportkleding

17/10/2017

Amazon zou momenteel werken aan eigen collecties sportkleding en daarvoor al contact hebben met producenten die ook al werken voor ketens als Gap en Uniqlo. Momenteel produceren ze wel nog maar kleine aantallen.

Doorstart McGregor komt er niet

16/10/2017

De doorstart van modeketens McGregor en Gaastra gaat dan toch niet door. Het failliete bedrijf werd enkele weken geleden overgenomen door Rens van der Schoor, maar die ziet een doorstart niet meer zitten.

H&M investeert in recyclage van oude kleding

12/10/2017

Het Zweedse H&M heeft een minderheidsaandeel genomen in Re:newcell, dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van een duurzame mode-industrie. De technologie van Re:newcell mikt op de recyclage van oude kleding.

Winst Uniqlo meer dan verdubbeld

12/10/2017

Het Japanse Uniqlo heeft in het voorbije boekjaar zijn winst meer dan verdubbeld. De omzet ging er nochtans maar met iets meer dan 4% op vooruit. De modeketen verwacht dat de internationale verkoop binnenkort groter is dan die in Japan.

Ook Gucci stopt nu met bont

12/10/2017

Modemerk Gucci gaat geen bont meer verwerken in zijn kleding en accessoires. Dat heeft CEO Marco Bizzarri aangekondigd tijdens een toespraak in het London College of Fashion, bij de uitreiking van de Kering Award voor duurzame mode.

Modeplatform About You van start in Nederland en België

11/10/2017

Dinsdag is de Duitse modewebshop About You officieel gelanceerd in België en Nederland. About You, de tweede grootste online moderetailer in Europa, was eerder al wel onofficieel actief in Nederland.

Back to top