Juttu op weg naar Gent | RetailDetail

Juttu op weg naar Gent

Juttu op weg naar Gent

Juttu, de Scandinavisch getinte zusterketen van A.S. Adventure, wil dit jaar een nieuwe vestiging openen in de Kouterdreef in Gent. Daarnaast komt er begin maart ook een nieuwe winkel in Brussel.

16 maart

De Gentse vestiging moet op 16 maart de deuren openen in de Kouterdreef, schrijft Made in Oost-Vlaanderen. Met de komst van Juttu profileert de Kouterdreef zich steeds meer als winkelstraat voor premiummerken: eerder openden ook Tommy Hilfiger, River Woods en Gant er al een vestiging.

 

Twee weken voor de opening van Juttu in Gent komt er ook een nieuwe winkel van de keten in Brussel. Daar neemt ze samen met zusterketen A.S. Adventure haar intrek in het voormalige pand van Marks & Spencer aan de Guldenvlieslaan. Juttu neemt er 1400 m² in, terwijl de winkel van A.S. Adventure 2800 m² groot wordt. A.S. Adventure is al met een winkel aanwezig in de Galerie Toison d’Or, maar die verdwijnt na de opening van het nieuwe filiaal aan de Guldenvlieslaan.

 

Juttu heeft momenteel al drie vestigingen, in Antwerpen, Roeselare en Brugge. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nieuwe generatie aan het roer van schoenenketen Maniet

18/06/2018

De 28-jarige Allison Vanderplancke neemt het roer over van haar vader als CEO van schoenenketen Maniet. Het is al de vijfde generatie aan het hoofd van het Waalse familiebedrijf.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Eerste Vlaamse Kiabi komt in Brugge

14/06/2018

Amper twee jaar nadat Kiabi de grens met ons land overstak, opent het Franse confectiemerk dit najaar al zijn zesde Belgische winkel. Die komt in Brugge en wordt meteen de allereerste vestiging op Vlaamse bodem.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.