Juttu op weg naar Gent | RetailDetail

Juttu op weg naar Gent

Juttu op weg naar Gent

Juttu, de Scandinavisch getinte zusterketen van A.S. Adventure, wil dit jaar een nieuwe vestiging openen in de Kouterdreef in Gent. Daarnaast komt er begin maart ook een nieuwe winkel in Brussel.

16 maart

De Gentse vestiging moet op 16 maart de deuren openen in de Kouterdreef, schrijft Made in Oost-Vlaanderen. Met de komst van Juttu profileert de Kouterdreef zich steeds meer als winkelstraat voor premiummerken: eerder openden ook Tommy Hilfiger, River Woods en Gant er al een vestiging.

 

Twee weken voor de opening van Juttu in Gent komt er ook een nieuwe winkel van de keten in Brussel. Daar neemt ze samen met zusterketen A.S. Adventure haar intrek in het voormalige pand van Marks & Spencer aan de Guldenvlieslaan. Juttu neemt er 1400 m² in, terwijl de winkel van A.S. Adventure 2800 m² groot wordt. A.S. Adventure is al met een winkel aanwezig in de Galerie Toison d’Or, maar die verdwijnt na de opening van het nieuwe filiaal aan de Guldenvlieslaan.

 

Juttu heeft momenteel al drie vestigingen, in Antwerpen, Roeselare en Brugge. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Thuismarkt drukt resultaten Nike

23/03/2018

Het Amerikaanse sportmerk Nike heeft in het derde kwartaal een omzetstijging gekend van 7%, maar het moest daarbij wel toekijken hoe de resultaten in de Verenigde Staten terugvielen ten opzichte van een jaar eerder.

Winkels Supertrash blijven voorlopig open

23/03/2018

De winkels van het failliete Supertrash blijven open, terwijl de curator op zoek gaat naar geïnteresseerde partijen die werk willen maken van een doorstart. Supertrash heeft twaalf winkels in België en Nederland.

H&M opent webshop op Tmall

22/03/2018

Het Zweedse H&M heeft er een moeilijk jaar opzitten, waarbij het de omzet zag dalen. Daarbij werd een nieuwe strategie naar voren gebracht, met meer focus op e-commerce. Een eerste stap binnen die strategie is een webshop op het Chinese Tmall.

Guess krikt omzet op, maar maakt verlies

22/03/2018

Modebedrijf Guess is er in geslaagd om in 2017 de omzet op te krikken, maar het leed wel een verlies van net geen 8 miljoen dollar. Een jaar eerder werd er nog bijna 25 miljoen dollar winst gemaakt.

Vlaamse handelaars willen sperperiode behouden, Waalse niet

22/03/2018

Terwijl 68% van de Vlaamse handelaars de sperperiode wil behouden, denkt slechts 35% van hun Waalse collega’s er ook zo over. Ook in Brussel is 61% vóór, blijkt uit een enquête in opdracht van economieminister Kris Peeters.

C&A rolt webshop uit in 11 nieuwe landen

22/03/2018

Kledingketen C&A heeft haar webshop uitgerold naar elf nieuwe landen. Daarmee wordt het aantal landen waarin de keten online actief is, in één klap meer dan verdubbeld.

Back to top