LolaLiza opent nog dit jaar zijn 100ste boetiek

LolaLiza opent nog dit jaar zijn 100ste boetiek

De Belgische modeketen LolaLiza kan een mooie mijlpaal aankondigen: nog dit jaar moet de honderdste boetiek van de keten opengaan.

Internationaal actief familiebedrijf

LolaLiza werd opgericht in 2001 en maakt deel uit van de PP Retail Group, het bedrijf van de familie Appelstein. Die is al jaren actief in de textielwereld en richtte onder meer ook de keten Appel's op. LolaLiza startte in 2001 onder de naam L&L met zeven winkels. Vijf jaar later telde de keten al 26 vestigingen, drie jaar terug stonden er 74 boetieks op de teller en eind dit jaar moet de kaap van de honderd dus gehaald worden.

 

In 2013 opende de eerste LolaLiza-store in Nederland volgens het nieuwste winkelconcept. Met de opening van een grote winkel aan de Utrechtse Oudegracht (foto) op 13 oktober staat de teller bij onze Noorderburen intussen al op vier. Ook Frankrijk maakte al kennis met het concept (2014).

 

Binnen LolaLiza staat Lola voor de extraverte en ietwat frivole vrouw, Liza voor natuurlijke elegantie. Samen staan ze symbool voor zowel de verschillende vrouwen die in één persoon kunnen schuilen als voor de brede groep vrouwen die dit Belgische modebedrijf bereikt. Het aanbod van LolaLiza omvat dan ook verschillende stijlen, van tijdloze outfits stijl over vintage jurken tot outfits met een vleugje glamour.

Tags: