Outfit-o-maat e5 mode geeft bezoekers gratis outfit | RetailDetail

Outfit-o-maat e5 mode geeft bezoekers gratis outfit

Outfit-o-maat e5 mode geeft bezoekers gratis outfit

Tijdens de voorbije koopzondag in Antwerpen kwam e5 mode in de Kammenstraat op de proppen met een outfit-o-maat: klanten kregen binnenin door stylisten een nieuwe outfit aangemeten en kregen die gratis mee naar huis.

Professioneel advies

De outfit-o-maat van e5 mode stond ook zaterdag al opgesteld in de Kammenstraat. De actie werd door de modeketen op poten gezet om de nieuwe herfst- en wintercollecties onder de aandacht te brengen. Wie een plaatsje kon bemachtigen werd binnenin onder handen genomen door fashionblogster Emma Gelaude en de Antwerpse stadsgids Tanguy Ottomer.

 

De outfit-o-maat maakt deel uit van een strategie van het bedrijf om een nieuw en vooral jonger publiek aan te spreken. "Daar komt een publiek dat we normaal gezien moeilijk kunnen bereiken met onze kleding", vertelt marketing manager Katrien de Cannière aan Gazet Van Antwerpen. "Met deze outfit-o-maat willen we op een creatieve manier onze potentiële klanten benaderen en dat op een plek die voor ons niet evident is."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Postorder-icoon 3 Suisses legt in België de boeken neer

19/07/2018

De Belgische afdeling van 3 Suisses is failliet verklaard, na een rampzalig begin van de soldenperiode: de webshop verkocht al in de eerste soldendagen 30% minder. Elf banen staan op de tocht.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.