Outfit-o-maat e5 mode geeft bezoekers gratis outfit | RetailDetail

Outfit-o-maat e5 mode geeft bezoekers gratis outfit

Outfit-o-maat e5 mode geeft bezoekers gratis outfit

Tijdens de voorbije koopzondag in Antwerpen kwam e5 mode in de Kammenstraat op de proppen met een outfit-o-maat: klanten kregen binnenin door stylisten een nieuwe outfit aangemeten en kregen die gratis mee naar huis.

Professioneel advies

De outfit-o-maat van e5 mode stond ook zaterdag al opgesteld in de Kammenstraat. De actie werd door de modeketen op poten gezet om de nieuwe herfst- en wintercollecties onder de aandacht te brengen. Wie een plaatsje kon bemachtigen werd binnenin onder handen genomen door fashionblogster Emma Gelaude en de Antwerpse stadsgids Tanguy Ottomer.

 

De outfit-o-maat maakt deel uit van een strategie van het bedrijf om een nieuw en vooral jonger publiek aan te spreken. "Daar komt een publiek dat we normaal gezien moeilijk kunnen bereiken met onze kleding", vertelt marketing manager Katrien de Cannière aan Gazet Van Antwerpen. "Met deze outfit-o-maat willen we op een creatieve manier onze potentiële klanten benaderen en dat op een plek die voor ons niet evident is."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dior ruilt Belgisch creatief directeur in voor Brit

19/03/2018

De Belg Kris Van Assche was elf jaar lang creatief directeur van Dior Homme, maar verlaat nu het modehuis om nieuwe uitdagingen aan te gaan. In zijn plaats komt Brits ontwerper Kim Jones.

Koffermerk Rimowa zet alle dealercontracten stop

19/03/2018

Het koffermerk Rimowa, onderdeel van luxeconcern LVMH, heeft alle dealercontracten stopgezet. Het gaat binnenkort een volledig nieuwe procedure opstarten, waarbij slechts een deel van de dealers opnieuw een contract krijgt.

H&M scoort alweer onder de verwachtingen

16/03/2018

De Zweedse modeketen Hennes & Mauritz zet het nieuwe boekjaar alweer met minder gunstige cijfers in. Nu ook de verkoop in eigen land voor het eerst in decennia inkrimpt, neemt het vertrouwen bij investeerders af.

Bod op Yoox Net-a-Porter goedgekeurd door mededingingsautoriteit

16/03/2018

De Italiaanse mededingingsautoriteit heeft de mogelijke overname van Yoox Net-a-Porter door het Zwitserse Richemont goedgekeurd. Als het volledige bod wordt aanvaard, dan heeft het een waarde van 2,7 miljard euro.

Donatella Versace zweert bont af

15/03/2018

Het Italiaanse modemerk Versace stopt met het gebruik van bont. Ontwerpster Donatella Versace wil geen dieren meer doden voor mode, zegt ze in een interview met The Economist.

FNG wil terugkeren naar België

15/03/2018

De Belgisch-Nederlandse modegroep FNG wil zijn statutaire zetel weer van Nederland naar België verplaatsen. Ook plant de groep achter Brantano, Claudia Sträter en Miss Etam zich op de beurs in Brussel te laten noteren.

Back to top