Outfit-o-maat e5 mode geeft bezoekers gratis outfit | RetailDetail

Outfit-o-maat e5 mode geeft bezoekers gratis outfit

Outfit-o-maat e5 mode geeft bezoekers gratis outfit

Tijdens de voorbije koopzondag in Antwerpen kwam e5 mode in de Kammenstraat op de proppen met een outfit-o-maat: klanten kregen binnenin door stylisten een nieuwe outfit aangemeten en kregen die gratis mee naar huis.

Professioneel advies

De outfit-o-maat van e5 mode stond ook zaterdag al opgesteld in de Kammenstraat. De actie werd door de modeketen op poten gezet om de nieuwe herfst- en wintercollecties onder de aandacht te brengen. Wie een plaatsje kon bemachtigen werd binnenin onder handen genomen door fashionblogster Emma Gelaude en de Antwerpse stadsgids Tanguy Ottomer.

 

De outfit-o-maat maakt deel uit van een strategie van het bedrijf om een nieuw en vooral jonger publiek aan te spreken. "Daar komt een publiek dat we normaal gezien moeilijk kunnen bereiken met onze kleding", vertelt marketing manager Katrien de Cannière aan Gazet Van Antwerpen. "Met deze outfit-o-maat willen we op een creatieve manier onze potentiële klanten benaderen en dat op een plek die voor ons niet evident is."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

e5 Mode treedt toe tot de Fair Wear Foundation

24/05/2018

ECG, de design- en importafdeling van kledingketen e5 Mode, wordt lid van de Fair Wear Foundation. Die internationale organisatie ijvert samen met kledingmerken voor betere arbeidsomstandigheden voor textielarbeiders.

Schoenen Torfs wordt franchisenemer The Athlete’s Foot

23/05/2018

Op vrijdag 1 juni opent sneakerketen The Athlete’s Foot een winkel in Waasland Shopping Center. De tweede winkel in België is meteen ook de eerste in een partnership met Schoenen Torfs. Later dit jaar volgt nog een vestiging in Eeklo.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.