Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

 

Ernstige kandidaat

Dat er verschillende overnamekandidaten waren voor de Belgische tak van de retailer, werd vorige week al duidelijk. Nu bevestigt curator Liesbet Jacobs aan Het Nieuwsblad dat er inderdaad een princiepsakkoord is getekend met een kandidaat-overnemer voor de drie vestigingen van Men at Work in Antwerpen, Gent en Brugge en voor het Antwerpse Fish & Chips. Ook de voorraad wordt overgenomen.

 

De naam van de overnemer wordt nog niet bekendgemaakt, maar het gaat om de meest ernstige en solvabele kandidaat, aldus de curator. Mogelijk neemt de nieuwe eigenaar een gedeelte van de 32 ontslagen medewerkers opnieuw in dienst.

 

Men at Work ging eind juni failliet in Nederland, waar de keten 27 winkels en 425 medewerkers had. Een goeie week later volgden de Belgische vestigingen, die tot een andere vennootschap behoorden. Ook in Nederland hopen de curatoren op een overnemer voor minstens een deel van de winkels en de voorraad.