Terre Bleue opent conceptwinkel in Hasselt | RetailDetail

Terre Bleue opent conceptwinkel in Hasselt

Terre Bleue opent conceptwinkel in Hasselt

Het Belgische modemerk Terre Bleue opent op 10 oktober een nieuwe conceptwinkel in de Aldestraat in Hasselt. Daar zal ook de mannen- en kindercollectie verkocht worden.

Voor het hele gezin

Terre Bleue wil met de nieuwe winkel focussen op het volledige gezin en zal daarom de drie verschillende collecties aanbieden. Bij de opening op 10 oktober zal alvast de nieuwe wintercollectie van het Belgische merk te ontdekken zijn.

 

Terre Bleue heeft vanaf vrijdag veertien winkels in België. Daarnaast wordt de kledij ook verkocht bij meer dan 300 multimerkenwinkels en is ze online verkrijgbaar op de eigen webshop.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Hoe Brantano een volwaardige moderetailer wordt

22/02/2018

FNG gaat Brantano uitbouwen tot een sterk uithangbord voor merkenmode en -schoenen, en ambieert zo de eerste keuze te zijn voor een breed publiek. De retailer wil de markt dekken met drie complementaire winkelformules en een nieuw online platform.

Jack & Jones opent vijf winkels volgens nieuw concept

22/02/2018

Modeketen Jack & Jones opent dit voorjaar vijf winkels volgens een nieuw winkelconcept, vandaag is de primeur al voor het Westland Shopping Center in Anderlecht. Ook in maart en april staan er openingen gepland.

Maken Chinese gevangenen kleren voor H&M en C&A?

20/02/2018

De Britse ex-journalist Peter Humphrey beticht C&A en H&M van dwangarbeid. Met eigen ogen zou hij gezien hebben hoe gevangenen in Shanghai moesten werken voor Westerse ketens. De retailers onderzoeken de zaak.

Chanel neemt aandeel in online retailer Farfetch

19/02/2018

Het Franse modemerk Chanel heeft een minderheidsaandeel genomen in het Britse Farfetch. Chanel wil de kennis van de online retailer gebruiken om zelf meer digitale innovaties te ontwikkelen voor de eigen klanten.

Monoprix wil webshop Sarenza overnemen

19/02/2018

Winkelketen Monoprix, onderdeel van de Franse Groupe Casino, heeft gesprekken opgestart rond een overname van online schoenverkoper Sarenza. Sarenza is een van de belangrijkste online merken in Frankrijk.

Zalando breidt samenwerking met Duitse retailers uit

16/02/2018

Zalando heeft de samenwerking met fysieke retailers in Duitsland verder uitgebreid. Schoenwinkels konden al bestellingen versturen via Zalando en nu is dat ook het geval voor winkels die kleding verkopen.

Back to top