Topmodel Gigi Hadid merkambassadeur voor Tommy Hilfiger

Topmodel Gigi Hadid merkambassadeur voor Tommy Hilfiger

Vanaf het najaar van 2016 gaat topmodel Gigi Hadid aan de slag als de nieuwe merkambassadeur voor de dameslijn van Tommy Hilfiger. Ze zal daarnaast ook een eigen capsulecollectie samenstellen.

Meer aandacht voor damescollectie

De collectie zal in het najaar van 2016 gelanceerd worden en bestaat uit sportkleding, schoenen, horloges, zonnebrillen en een nieuwe geur. "De collectie is een eerbetoon aan de unieke moderne stijl van Hadid, in combinatie met het kenmerkende 'classic American cool' van Hilfiger", staat te lezen in een persbericht.


"Gigi heeft een aantal modeshows voor ons gelopen en we zijn erg blij dat zij het nieuwe gezicht is van de damescollectie en -geuren van Tommy Hilfiger. Gigi is de belichaming van de hedendaagse 'Tommy Girl'. Ze combineert een opgewekte en optimistische persoonlijkheid met een zelfverzekerde, ongedwongen en coole stijl", voegt ontwerper Tommy Hilfiger daar zelf aan toe.


Het aantrekken van Hadid moet ervoor zorgen dat de damescollectie van Tommy Hilfiger nog een belangrijker onderdeel wordt binnen Tommy Hilfiger. Ook de inrichting van de winkels wordt aangepakt om de dameskleding beter te presenteren.

Tags: