Topmodel Gigi Hadid merkambassadeur voor Tommy Hilfiger | RetailDetail

Topmodel Gigi Hadid merkambassadeur voor Tommy Hilfiger

Topmodel Gigi Hadid merkambassadeur voor Tommy Hilfiger

Vanaf het najaar van 2016 gaat topmodel Gigi Hadid aan de slag als de nieuwe merkambassadeur voor de dameslijn van Tommy Hilfiger. Ze zal daarnaast ook een eigen capsulecollectie samenstellen.

Meer aandacht voor damescollectie

De collectie zal in het najaar van 2016 gelanceerd worden en bestaat uit sportkleding, schoenen, horloges, zonnebrillen en een nieuwe geur. "De collectie is een eerbetoon aan de unieke moderne stijl van Hadid, in combinatie met het kenmerkende 'classic American cool' van Hilfiger", staat te lezen in een persbericht.


"Gigi heeft een aantal modeshows voor ons gelopen en we zijn erg blij dat zij het nieuwe gezicht is van de damescollectie en -geuren van Tommy Hilfiger. Gigi is de belichaming van de hedendaagse 'Tommy Girl'. Ze combineert een opgewekte en optimistische persoonlijkheid met een zelfverzekerde, ongedwongen en coole stijl", voegt ontwerper Tommy Hilfiger daar zelf aan toe.


Het aantrekken van Hadid moet ervoor zorgen dat de damescollectie van Tommy Hilfiger nog een belangrijker onderdeel wordt binnen Tommy Hilfiger. Ook de inrichting van de winkels wordt aangepakt om de dameskleding beter te presenteren.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ex-medewerksters beschuldigen Nike van discriminatie

14/08/2018

Enkele Amerikaanse ex-werknemers van Nike hebben een rechtszaak aangespannen tegen het sportmerk. De vrouwen zouden minder loon hebben gekregen dan mannelijke collega’s en ongepast gedrag moeten ondergaan.

McGregor wint rechtszaak van Reebok

13/08/2018

Modemerk McGregor heeft verkregen dat Reebok de naam van vechtsporter Conor McGregor niet meer mag gebruiken. De naam is een inbreuk op het merkrecht, ook al bestaat McGregor momenteel niet: het label ging al twee jaar op rij failliet.

Omzet modegroep WE blijft teruglopen

10/08/2018

Modegroep WE International blijft omzet verliezen: de verkoopcijfers liepen vorig jaar met 2,8% terug naar 275,8 miljoen euro. Ook de operationele winst gaat erop achteruit, al blijft de nettowinst stabiel.

Sports Direct koopt failliete warenhuisketen House of Fraser

10/08/2018

Mike Ashley, de eigenaar van Sports Direct, koopt de Britse warenhuisketen House of Fraser voor zo’n 100 miljoen euro. De overname komt er luttele uren nadat de 169-jarige keten het faillissement aanvroeg.

Adidas scoort dankzij WK voetbal

09/08/2018

Het Duitse sportmodemerk Adidas heeft een topkwartaal achter de rug, met dank aan het voorbije WK voetbal. De totale omzet steeg 4% tot 5,26 miljard euro. liefst 3,2 miljard daarvan haalde Adidas uit de verkoop van sportschoenen.

Waste2Wear tovert 2 miljoen plastic flessen om tot kleding

07/08/2018

Textielbedrijf Waste2Wear zal eind dit jaar een herfst- en wintercollectie lanceren samen met zes grote modemerken. Die kleding zal volledig vervaardigd zijn uit gerecycleerde materialen afkomstig van de oceanen en vuilnisbelten.