Torfs wil fitte werknemers | RetailDetail

Torfs wil fitte werknemers

Torfs wil fitte werknemers

Schoenen Torfs probeert met Fit@Work zijn werknemers een gezondere levensstijl aan te leren. In het kader van die actie houdt het op 3 juni een Bike to Work-dag voor alle werknemers van de keten.

Met de fiets naar het werk

Tijdens de Bike to Work-dag zullen werknemers in groep van op verschillende plaatsen samen naar het hoofdkantoor fietsen. Zo wil het bedrijf zijn werknemers aansporen om meer met de fiets te komen werken. Momenteel neemt slechts 2 procent van de 600 werknemers de fiets naar het werk.

 

Met Fit@Torfs organiseert Schoenen Torfs  ook nog andere activiteiten. "Fitheid benadert Schoenen Torfs vanuit de brede definitie ervan, met aandacht voor zowel het fysieke, het psychische als het sociale aspect", staat te lezen in een persbericht. Zo worden er ook slaapcursussen, opleidingen rug- en nekklachten en workshops gezonde voeding georganiseerd. Werknemers kunnen zelfs leren stoppen met roken met de hulp van Torfs.

 

Torfs organiseert binnen het bedrijf ook een Start to Run, waarbij het verschillende groepen begeleidt bij hun trainingen. Bijna 100 werknemers van Torfs nemen deel aan die activiteit.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.

Belgian Friday is nieuw Belgisch online koopjesweekend

15/05/2018

Na Black Friday is er nu ook de eerste Belgian Friday: de ketens Kiabi, La RedouteSarenza, Veritas, Jack & Jones en Tape à l'Oeil lanceren op vrijdag 18 mei een nieuw winkelevenement, met kortingen en acties voor wie online shopt.

.NU: een luxeconcept voor de zoekende man

15/05/2018

Terwijl grote retailers vechten voor hun leven, duiken vernieuwende kleine boetieks overal op in de winkelstraten. .NU in Gent is zo’n nieuw concept, dat het tekort aan luxueuze herenboetieks wil opvangen.