Torfs wil fitte werknemers

Torfs wil fitte werknemers

Schoenen Torfs probeert met Fit@Work zijn werknemers een gezondere levensstijl aan te leren. In het kader van die actie houdt het op 3 juni een Bike to Work-dag voor alle werknemers van de keten.

Met de fiets naar het werk

Tijdens de Bike to Work-dag zullen werknemers in groep van op verschillende plaatsen samen naar het hoofdkantoor fietsen. Zo wil het bedrijf zijn werknemers aansporen om meer met de fiets te komen werken. Momenteel neemt slechts 2 procent van de 600 werknemers de fiets naar het werk.

 

Met Fit@Torfs organiseert Schoenen Torfs  ook nog andere activiteiten. "Fitheid benadert Schoenen Torfs vanuit de brede definitie ervan, met aandacht voor zowel het fysieke, het psychische als het sociale aspect", staat te lezen in een persbericht. Zo worden er ook slaapcursussen, opleidingen rug- en nekklachten en workshops gezonde voeding georganiseerd. Werknemers kunnen zelfs leren stoppen met roken met de hulp van Torfs.

 

Torfs organiseert binnen het bedrijf ook een Start to Run, waarbij het verschillende groepen begeleidt bij hun trainingen. Bijna 100 werknemers van Torfs nemen deel aan die activiteit.

Tags: