Tweede Belgische Uniqlo komt in Wijnegem | RetailDetail

Tweede Belgische Uniqlo komt in Wijnegem

Tweede Belgische Uniqlo komt in Wijnegem

Na de opening van een eerste Belgische winkel in Antwerpen, heeft de Japanse modeketen Uniqlo plannen om ook in het Wijnegem Shopping Center een vestiging te openen. De winkel zal begin volgend jaar de deuren openen.

"Vertrouwen voor tweede locatie"

"In België openden wij onlangs onze eerste Uniqlo-winkel in Antwerpen. Het stemt ons dankbaar te zien hoe de inwoners van Antwerpen Uniqlo en onze LifeWear-filosofie omarmen", aldus Takao Kuwahara, Senior Vice President van de Fast Retailing Group en COO van Uniqlo Europe. "Dit eerste succes geeft ons alvast het nodige vertrouwen om Uniqlo LifeWear ook op een andere winkellocatie in België aan te bieden."


Het Japanse Uniqlo opende in oktober 2015 zijn deuren op de Meir in Antwerpen. Met de plannen voor een vestiging in het Wijnegem Shopping Center zal het zijn weg vinden naar het grootste winkelcentrum in de Benelux. Het Wijnegem Shopping Center telt 250 winkels, goed voor een verhuurbare oppervlakte van meer dan 60.000 vierkante meter.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ex-medewerksters beschuldigen Nike van discriminatie

14/08/2018

Enkele Amerikaanse ex-werknemers van Nike hebben een rechtszaak aangespannen tegen het sportmerk. De vrouwen zouden minder loon hebben gekregen dan mannelijke collega’s en ongepast gedrag moeten ondergaan.

McGregor wint rechtszaak van Reebok

13/08/2018

Modemerk McGregor heeft verkregen dat Reebok de naam van vechtsporter Conor McGregor niet meer mag gebruiken. De naam is een inbreuk op het merkrecht, ook al bestaat McGregor momenteel niet: het label ging al twee jaar op rij failliet.

Omzet modegroep WE blijft teruglopen

10/08/2018

Modegroep WE International blijft omzet verliezen: de verkoopcijfers liepen vorig jaar met 2,8% terug naar 275,8 miljoen euro. Ook de operationele winst gaat erop achteruit, al blijft de nettowinst stabiel.

Sports Direct koopt failliete warenhuisketen House of Fraser

10/08/2018

Mike Ashley, de eigenaar van Sports Direct, koopt de Britse warenhuisketen House of Fraser voor zo’n 100 miljoen euro. De overname komt er luttele uren nadat de 169-jarige keten het faillissement aanvroeg.

Adidas scoort dankzij WK voetbal

09/08/2018

Het Duitse sportmodemerk Adidas heeft een topkwartaal achter de rug, met dank aan het voorbije WK voetbal. De totale omzet steeg 4% tot 5,26 miljard euro. liefst 3,2 miljard daarvan haalde Adidas uit de verkoop van sportschoenen.

Waste2Wear tovert 2 miljoen plastic flessen om tot kleding

07/08/2018

Textielbedrijf Waste2Wear zal eind dit jaar een herfst- en wintercollectie lanceren samen met zes grote modemerken. Die kleding zal volledig vervaardigd zijn uit gerecycleerde materialen afkomstig van de oceanen en vuilnisbelten.