Waals merk J&JOY komt naar Vlaanderen

Waals merk J&JOY komt naar Vlaanderen

Het Waalse modemerk J&JOY wil nu ook doorbreken in Vlaanderen: vanaf de lente zullen de collecties te vinden zijn bij filialen van de modeketen ZEB. Het merk is al een tijdje te vinden in andere landen.

500 verkooppunten

De collecties van J&JOY worden ontworpen in België en geproduceerd in Turkije en India. Het merk valt op dankzij het gebruik van felle kleuren en opvallende details. Het merk is al te vinden bij enkele winkels in Vlaanderen, maar het hoopt dankzij de samenwerking met ZEB te kunnen overgaan tot een echte uitrol in Vlaanderen.

 

J&JOY haalde vorig jaar een omzet van 7 miljoen euro en groeit jaarlijks met ongeveer 10 procent. Het merk is al te vinden in 500 verkooppunten in tien Europese landen. Ook in Taiwan is het merk al een succes.

 

Oprichter Pierre Hamblenne had voor hij begon met J&JOY geen enkele ervaring als modeontwerper. Hij begon met het merk, omdat hij als consument niet tevreden was met het aanbod in de winkels.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Glinstertje hoop voor de moderetail in 2018

08/12/2017

De moeilijkste tijd is voorbij voor de modesector, besluit McKinsey in de studie The State of Fashion 2018. Al wordt niks nog zoals het was: de meeste groei is voortaan in het Zuiden en het Oosten te vinden, fast-fashion wordt sneller en de groten worden nog groter.

 

Weekday in de lente ook naar Brussel

06/12/2017

Na twee vestigingen in Antwerpen maakt Weekday, een van de merken van de Zweedse H&M Group, volgend jaar ook de sprong naar Brussel. In de lente moet een winkel openen aan de Kapitein Crespelstraat, vlakbij de Guldenvlieslaan

Essentiel Antwerp breidt verder uit in Nederland

06/12/2017

Het Belgische modemerk Essentiel Antwerp zet zijn veroveringstocht in Nederland verder en wil er volgend jaar drie nieuwe vestigingen openen. Eerder opende het al winkels in Amsterdam, Haarlem en ’s Hertogenbosch.

Barbiepop Tommy x Gigi in de winkelrekken

05/12/2017

In februari van dit jaar kreeg supermodel Gigi Hadid de eer om een Barbiepop naar haar gelijkenis te ontvangen. Die werd gemaakt om de samenwerking tussen Hadid en modemerk Tommy Hilfiger te vieren. Nu komt de Barbie ook in de winkelrekken.

Onderzoek naar belastingontduiking bij Gucci

04/12/2017

Op de kantoren van Gucci in Milaan en Firenze heeft de Italiaanse politie huiszoekingen gehouden omwille van mogelijke belastingontduiking. Gucci geeft toe dat er een onderzoek gaande is en zegt zijn volledige medewerking te verlenen.

Vzw Terre wil snel naar vijf Factory Shops

01/12/2017

De vzw Terre heeft deze week in Anderlecht een tweede Brusselse Factory Shop geopend, waar ze tweedehands kleding verkoopt die hzet verzamelt via containers over het hele land. De vzw wil nu snel uitbreiden in de hoofdstad.

Back to top