Accent Jobs Masterclasses met Vlerick Business School

Accent Jobs organiseert Masterclasses met Vlerick Business School

Accent Jobs organiseert Masterclasses met Vlerick Business School

(publireportage) Accent Jobs organiseert sinds begin 2015 Masterclasses in samenwerking met de Vlerick Business School. Tijdens deze informatieve sessies met kwalitatieve sprekers komt u meer te weten over ‘onderhandelen’, ‘innoveren’ en ‘job crafting’.

 

Moving Forward Masterclasses

Accent Jobs legt de lat graag hoog en daarom gaan we enkel voor het beste. We bieden onze sollicitanten geen interim jobs aan, maar mikken meteen op een contract met optie vast. De core business van Accent Jobs draait dan ook rond het rekruteren en selecteren van topmedewerkers die tewerkgesteld worden in een tijdelijke job die uitzicht biedt op een vaste aanwerving.


 Daarnaast willen we ook onze klanten op de hoogte blijven houden van de laatste nieuwtjes en trends in HR-land. Daarom bieden wij verschillende Moving Forward Masterclasses aan.

 
In het najaar van 2016 gaan we verder met onze Moving Forwards in samenwerking met Vlerick Business School. We bieden u een Master Class aan in HR, Sales of Marketing, met als onderwerpen over ‘overhandelen’, ‘innoveren’ en ‘job crafting’. We kijken ernaar uit om u hierop te verwelkomen.


Hier vindt u een kort overzicht van onze nieuwste Master Classes:

  • ‘Onderhandelen als waardecreatie’: Leer onderhandelen als een echte pro. U krijgt doorheen de Moving Forward een inzicht in uw onderhandelingsskills en krijgt tips & tricks mee.

 

  • ‘Nieuwe ondernemende ideeën’: Start-ups, ze slaan er tegenwoordig mee rond uw oren. Van deze nieuwe ondernemingen kunnen we echter meer leren dan we denken. Kom dit alles tijdens onze Moving Forward te weten.

 

  • ‘Job Crafting’: Meer voldoening uit uw job halen, zonder te veranderen van werknemer of functie. Het kan dankzij job crafting.

 
Meer te weten komen of inschrijven? Surf dan naar https://www.accentjobs.be/nl/business/movingforward.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Samsonite opent flagshipstore volgens nieuw concept in Antwerpen

19/03/2018

Antwerpen heeft er een nieuwe winkel bij van koffermerk Samsonite. De Samsonite Store opende vorige week in de Huidevettersstraat en lanceert er ook het nieuwe lifestylemerk Samsonite RED.

Consumenten tegen supermarkten: "Voed ons op!"

19/03/2018

Consumenten vragen supermarkten om duurzamere aankopen te stimuleren in de nieuwe campagne ‘ik ben meer dan mijn kassaticket’. Zes ngo’s gaan daarvoor de samenwerking aan op initiatief van blogster Ingrid Renders van Maison Slash.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen

15/03/2018

De Cel Namaak van de FOD Economie heeft vorig jaar 350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen tijdens een grootscheepse actie. Dat maakte Kris Peeters bekend naar aanleiding van de tiende verjaardag van de bewuste cel.

Ombudsman voor de Handel lost 85% van de klachten op

15/03/2018

Half mei vorig jaar ging de Ombudsman voor de Handel officieel van start in ons land. Tot en met 31 december kreeg de dienst 541 klachten binnen. Voor 231 daarvan was de Ombudsman bevoegd en in 85% van die klachten kwam er een oplossing uit de bus.

Boeken dicht voor Toys ‘R’ Us

15/03/2018

Het finale einde is nu wel heel dichtbij voor de gewezen speelgoedgrootheid Toys “R” Us. Nadat eerder al de doodsklokken luidden over de 100 Britse winkels, gaan nu ook de meer dan 700 Amerikaanse winkels hun deuren sluiten.

Back to top