Albert Heijn koopt voormalige Opel-garage in Brasschaat | RetailDetail

Albert Heijn koopt voormalige Opel-garage in Brasschaat

Albert Heijn koopt voormalige Opel-garage in Brasschaat

De Nederlandse winkelketen Albert Heijn heeft de voormalige vestiging van Opel-garage GMAN in Brasschaat gekocht. Vermoedelijk zal de locatie in de Bergstraat in de toekomst naar die locatie verhuizen.

"Opschortende voorwaarden"

Het nieuws werd bevestigd door Alex Gaspar, general manager van Opel GMAN: "Albert Heijn heeft inderdaad het gebouw gekocht, maar de zaak is nog niet helemaal rond", zegt Alex Gaspar aan HLN. "Er is een contract met opschortende voorwaarden getekend. Pas als er aan de voorwaarden wordt voldaan, is de verkoop helemaal zeker. Over die voorwaarden kan ik niet veel zeggen."

 

Het pand van GMAN staat al sinds eind december leeg, toen de garage werd gesloten vanwege de crisis. Er werd al een tijdje gespeculeerd over wie het pand zou overnemen.

 

De huidige vestiging van Albert Heijn in Brasschaat heeft een oppervlakte van 1.200 m², de garage is met 4.000 m² ruim drie keer groter. Het pand ligt ook meer in het centrum en er zijn mogelijkheden voor een ondergrondse parking.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Hoe Polette de Zara van de brillen wil worden

25/06/2018

Excentrieke designmonturen voor geen geld, online besteld en rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek in China: Polette gaat voor niets minder dan disruptie in de optiekwereld. Het fast-fashion brillenmerk wil de wereld veroveren.

Standaard Boekhandel opent Brusselse flagshipstore

25/06/2018

In de Brusselse voetgangerszone mikt Standaard Boekhandel op een internationaal publiek met een grote keuze aan boeken in het Frans en het Engels. Ook de schrijf- en papierwaren van zusterketen Club krijgen alle ruimte.

Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

Fox & Cie opent 17e speelgoedwinkel in Doornik

21/06/2018

De Waalse speelgoedketen Fox & Cie heeft haar zeventiende vestiging geopend in het Doornikse winkelcentrum Les Bastions. "Welke crisis in de speelgoedmarkt?", vraagt de keten zich af.

Tom&Co heeft 100 Franse locaties op het oog

21/06/2018

De Belgische dierenspeciaalzaak Tom&Co zet zijn opmars verder op de Franse markt. Zopas opende de 25ste winkel in Nantes, volgens een nieuw concept. Dit jaar zullen er nog zeven vestigingen volgen bij onze zuiderburen.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.