Albert Heijn op weg naar Boortmeerbeek

Albert Heijn op weg naar Boortmeerbeek

Eind dit jaar opent Albert Heijn een nieuwe vestiging in Boortmeerbeek als derde winkel in de provincie Vlaams-Brabant. Ahold is daarom op zoek naar veertig medewerkers voor het nieuwe filiaal.

Werving al begonnen

Omdat de opening van de winkel in Boortmeerbeek snel nadert, is Albert Heijn reeds begonnen met de werving van veertig voltijdse en deeltijdse werknemers en jobstudenten. Een exacte openingsdatum voor de winkel is echter nog niet bekend.

 

De eerste winkel van de keten in België opende ondertussen al meer dan vier jaar geleden zijn deuren in de Antwerpse gemeente Brasschaat. Vorige week opende Albert Heijn zijn 32e vestiging in België, met name in Aarschot, maar het is duidelijk dat de Nederlandse supermarktketen nog niet klaar is met haar expansie in ons land.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Beate Uhse vraagt faillissement aan

15/12/2017

Het Duitse eroticabedrijf Beate Uhse heeft het faillissement aangevraagd. Het bedrijf had al langer problemen om in een digitale wereld de omzet op peil te houden. De winkels blijven open. 

Deze retailers pakken uit met knappe kerstcommercials

15/12/2017

Heel wat internationale retailers pakken in de aanloop naar de eindejaarsfeesten uit met ambitieuze kerstcommercials. RetailDetail selecteerde twaalf opmerkelijke reclamespots. Laat u ook een traantje van ontroering?

Unizo wil geen verbod op plastic zakjes

15/12/2017

In tegenstelling tot Vlaams minister van Leefmilieu, Joke Schauvliege, is Unizo een verbod op plastic zakjes in de retail niet genegen. De organisatie pleit voor een systeem waarbij de klant moet betalen voor elk zakje.

Gent lanceert visienota voor handelsvestigingsbeleid

14/12/2017

Gent is naar eigen zeggen de eerste centrumstad (die in navolging van het decreet Integraal Handelsvestigingsbeleid van het Vlaams Parlement) een eigen visienota heeft opgesteld voor de toekomst van handelsvestigingen in de stad.

Alweer 10% meer online uitgaven in ons land

14/12/2017

Alle Belgen samen spendeerden de voorbije drie kwartalen liefst 7,35 miljard euro online, 10% meer dan in dezelfde periode van vorig jaar. De voorspelde kaap van tien miljard euro bestedingen is volgens GfK dan ook nog steeds haalbaar.

Lees het nieuwe RetailDetail Magazine online

13/12/2017

Ja, er staat bekend volk op de cover van de decembereditie van RetailDetail Magazine, naar aanleiding van onze boeklancering. Maar blader vooral verder, want dit nummer staat ook boordevol boeiende interviews met grote namen uit de retailwereld.  

Back to top