Albert Heijn op weg naar Boortmeerbeek

Albert Heijn op weg naar Boortmeerbeek

Eind dit jaar opent Albert Heijn een nieuwe vestiging in Boortmeerbeek als derde winkel in de provincie Vlaams-Brabant. Ahold is daarom op zoek naar veertig medewerkers voor het nieuwe filiaal.

Werving al begonnen

Omdat de opening van de winkel in Boortmeerbeek snel nadert, is Albert Heijn reeds begonnen met de werving van veertig voltijdse en deeltijdse werknemers en jobstudenten. Een exacte openingsdatum voor de winkel is echter nog niet bekend.

 

De eerste winkel van de keten in België opende ondertussen al meer dan vier jaar geleden zijn deuren in de Antwerpse gemeente Brasschaat. Vorige week opende Albert Heijn zijn 32e vestiging in België, met name in Aarschot, maar het is duidelijk dat de Nederlandse supermarktketen nog niet klaar is met haar expansie in ons land.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


CEO Hudson’s Bay treedt volgende maand af

23/10/2017

Op 1 november treedt Jerry Storch af als CEO van de Canadese warenhuisgroep Hudson’s Bay. De zoektocht naar een nieuwe CEO is al begonnen; uitvoerend voorzitter Richard Baker wordt even CEO ad interim.

Colruyt Group opent 3 winkels op 1 plek

23/10/2017

De Colruyt Group opent in Mol binnenkort een vestiging van Bio-Planet, Dreamland en Dreambaby op één locatie. Het heeft daarvoor een volledig nieuw pand neergepoot op de voormalige locatie van Center Shop.

Meer dan helft Amerikaanse huishoudens in de ban van Amazon

21/10/2017

Liefst 90 miljoen Amerikanen zijn lid van Amazon Prime, het getrouwheidsprogramma van Amazon, op een totaal van 126 miljoen geschatte huishoudens in de VS. Amazon heeft zijn thuismarkt dus stevig in de greep. Wat kunnen we daar in Europa van leren?

Zooplus groeit met vijfde in derde kwartaal

20/10/2017

In het derde kwartaal van 2017 is de omzet van huisdierenwebshop Zooplus met 22% gegroeid naar 277 miljoen euro. Daarmee zet het bedrijf de groei van de eerste kwartalen verder.

"Kringwinkels hebben nood aan meer werknemers"

20/10/2017

Morgen is het de Dag van de Kringwinkel en die wordt door De Kringwinkels aangegrepen om er op te wijzen dat er dringend extra werknemers moeten worden aangenomen, om zo de OVAM-doelen te halen.

Regering past akkoord nachtwerk e-commerce aan

20/10/2017

De regering gaat de regeling die het eerder sloot rond nachtwerk in e-commerce aanpassen. Daardoor wordt nachtwerk vanaf 20u al mogelijk van zodra er een akkoord is met slechts één vakbond.

Back to top