Albert Heijn op weg naar Boortmeerbeek | RetailDetail

Albert Heijn op weg naar Boortmeerbeek

Albert Heijn op weg naar Boortmeerbeek

Eind dit jaar opent Albert Heijn een nieuwe vestiging in Boortmeerbeek als derde winkel in de provincie Vlaams-Brabant. Ahold is daarom op zoek naar veertig medewerkers voor het nieuwe filiaal.

Werving al begonnen

Omdat de opening van de winkel in Boortmeerbeek snel nadert, is Albert Heijn reeds begonnen met de werving van veertig voltijdse en deeltijdse werknemers en jobstudenten. Een exacte openingsdatum voor de winkel is echter nog niet bekend.

 

De eerste winkel van de keten in België opende ondertussen al meer dan vier jaar geleden zijn deuren in de Antwerpse gemeente Brasschaat. Vorige week opende Albert Heijn zijn 32e vestiging in België, met name in Aarschot, maar het is duidelijk dat de Nederlandse supermarktketen nog niet klaar is met haar expansie in ons land.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Omnichannel in retail: Hoe maak je de marketingafdeling echt omnichannel?

15/02/2018

De transitie naar een omnichannelorganisatie is cruciaal én dringend in de retailsector, ziet Peter Desmyttere, oprichter en CEO van Husky Marketing Planner: “In retail werken organisaties nog vaak in silo’s.” Hij geeft een concreet stappenplan op het Omnichannel Congress.

Amazon rekruteert 2.000 medewerkers in Frankrijk

15/02/2018

Het Franse filiaal van het Amerikaanse internetwarenhuis Amazon is op zoek naar 2.000 medewerkers om de sterke groei te kunnen bijbenen. Amazon.fr is niet alleen bij onze zuiderburen, maar ook in ons land de populairste webshop.

Gino Van Ossel: “Omnichannel kan wél rendabel zijn”

15/02/2018

Omnichannel is nog geen verworvenheid in retail: veel ketens blijven vasthangen aan hun fysieke winkelnetwerk en hebben niet de volledige klantreis in kaart. Toch zijn er ook inspirerende voorbeelden.

Prima jaar voor Decathlon dankzij sterke expansie

15/02/2018

In 2016 rondde Decathlon voor  het eerst de kaap van de 10 miljard euro omzet. Vorig jaar werd ook de grens van 11 miljard gesloopt, met dank aan een sterke internationale expansie.

Generatiewissel bij BIC op moeilijk moment

15/02/2018

Wissel aan de top bij Bic, de Franse specialist van wegwerpartikelen: huidig CEO Bruno Bich geeft de touwtjes in handen van zijn 39-jarige zoon Gonzalve. Die staat voor de moeilijke opdracht om de winstdaling een halt toe te roepen.

“Boycot selfscankassa’s” roepen Carrefour-vakbonden op

15/02/2018

Medewerkers van Carrefour hebben opgeroepen om selfscankassa’s te boycotten, uit protest tegen de geplande ontslagen bij de keten. Het blijft echter niet bij woorden: actievoerders hebben de selfscankassa’s in de hypermarkt in Bergen gesaboteerd.

Back to top