Artis Historia maakt comeback

Artis Historia maakt comeback

Binnenkort kunnen de klanten van Carrefour opnieuw punten van Artis Historia sparen. Het bedrijf dat in 2004 failliet ging, wordt nieuw leven ingeblazen door uitgeverij Concrea, in samenwerking met Carrefour.

Punten ruilen voor stickers

In een eerste fase zullen de punten van Artis Historia te vinden zijn op een veertigtal producten van het huismerk Carrefour. Op die producten zullen klanten 1 tot 5 punten van Artis Historia terugvinden. Als ze 500 punten hebben gespaard, kunnen ze die ruilen voor stickers die ze in een boek kunnen plakken, zoals bij de bekende Panini-boeken.


In de toekomst is het mogelijk dat de punten op meer producten te vinden zullen zijn en dat het project wordt uitgebreid naar producten van andere leveranciers dan Carrefour.


Klanten kunnen vanaf 6 november alvast het eerste boek van Artis Historia bemachtigen in de winkels van Carrefour. Elke drie maanden worden er nieuwe boeken (die 5,95 euro per boek gaan kosten) op de markt gebracht. Voorlopig is het nog niet zeker of ook de oude punten nog omgeruild kunnen worden. Concrea heeft immers geen beeld van het aantal punten dat nog in omloop is.

Tags: