Artis Historia maakt comeback

Artis Historia maakt comeback

Binnenkort kunnen de klanten van Carrefour opnieuw punten van Artis Historia sparen. Het bedrijf dat in 2004 failliet ging, wordt nieuw leven ingeblazen door uitgeverij Concrea, in samenwerking met Carrefour.

Punten ruilen voor stickers

In een eerste fase zullen de punten van Artis Historia te vinden zijn op een veertigtal producten van het huismerk Carrefour. Op die producten zullen klanten 1 tot 5 punten van Artis Historia terugvinden. Als ze 500 punten hebben gespaard, kunnen ze die ruilen voor stickers die ze in een boek kunnen plakken, zoals bij de bekende Panini-boeken.


In de toekomst is het mogelijk dat de punten op meer producten te vinden zullen zijn en dat het project wordt uitgebreid naar producten van andere leveranciers dan Carrefour.


Klanten kunnen vanaf 6 november alvast het eerste boek van Artis Historia bemachtigen in de winkels van Carrefour. Elke drie maanden worden er nieuwe boeken (die 5,95 euro per boek gaan kosten) op de markt gebracht. Voorlopig is het nog niet zeker of ook de oude punten nog omgeruild kunnen worden. Concrea heeft immers geen beeld van het aantal punten dat nog in omloop is.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Mark Thomson (Zebra): "De tools voor de toekomst zijn al voorhanden"

17/11/2017

Volgens Mark Thomson, Director of Retail Industry Solutions bij Zebra, verandert de retail in de nabije toekomst ingrijpender dan in de voorbije vijftig jaar bij elkaar opgeteld.

Qrf Beste Winkelketen van België en Qrf Webshop Awards: spanning stijgt!

16/11/2017

Op donderdag 23 november is het zover: op die avond worden de winnaars van de ‘Qrf Beste Winkelketen van België’ en ‘Qrf Webshop Awards’ bekendgemaakt tijdens de RetailDetail Night. 

Omzet 100 grootste webshops in België stijgt 13,5%

16/11/2017

De omzet van de top 100 webshops in België is van 3,7 miljard euro toegenomen naar 4,2 miljard euro, een stijging met 13,5%. Vooral voedingsmiddelen en huishoudelijke artikelen gaan vlotter over de digitale toonbank.

Supermarkten aan de ketting in regio Turnhout

16/11/2017

Grootwarenhuizen kunnen niet langer uitbreiden of nieuwe filialen openen in de stadsregio Turnhout. De maatregel moet de lokale handel in Turnhout, Vosselaar, Beerse en Oud-Turnhout een duwtje in de rug geven.

Topman Horeca Vlaanderen nieuwe baas Unizo

16/11/2017

Als de raad van bestuur van Unizo op 7 december het licht op groen zet, wordt Danny Van Assche de opvolger van Karel Van Eetvelt als topman bij ondernemersorganisatie. Voor de 45-jarige Van Assche zou dat een terugkeer naar de roots zijn.

Barbie wijst G.I. Joe & Co (voorlopig?) af

16/11/2017

Speelgoedreus Mattel zou het overnamebod door concurrent Hasbro hebben afgewezen, schrijft persbureau Reuters op basis van bronnen dicht bij het dossier. Welke gevolgen dat heeft, is vooralsnog onduidelijk.

Back to top