Babywebshop Blabloom verhuist naar nieuw magazijn | RetailDetail

Babywebshop Blabloom verhuist naar nieuw magazijn

Babywebshop Blabloom verhuist naar nieuw magazijn

Blabloom, een webshop en fysieke winkel met ecologische babyproducten, gaat flink uitbreiden. Om het succes van de webshop te kunnen volgen werd er besloten om te verhuizen naar een nieuw magazijn in Opglabbeek.

15.000 bestellingen

De webshop van Blabloom werd 2,5 jaar geleden opgericht en is sindsdien sterk gegroeid. In 2016 werden er meer dan 15.000 bestellingen verstuurd naar klanten in België en Nederland. Daardoor was de huidige locatie van het magazijn te klein geworden. De fysieke winkel blijft in Houthalen-Oost.

 

Blabloom verkoopt enkel eerlijke babyproducten en werd door de oprichters in de markt gezet, omdat ze zelf vonden dat er te weinig ecologische babyproducten te vinden zijn. “Het ontbreken van goede producten in andere winkels was de belangrijkste reden om 2,5 jaar geleden met Blabloom te starten. Ik merkte dat die zoektocht vaak teleurstellend was. Ik miste duidelijke info over de producten en ervaring van de verkopers. Ik vond dat het beter kon en greep de kans om Blabloom op te starten”, zegt medeoprichtster Kim Smeets.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow. Een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.

Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

Nationale Loterij plant eigen winkelketen

06/07/2018

De Nationale Loterij heeft plannen om een eigen winkelketen te openen en zoekt daarvoor al naar panden in Antwerpen, Gent, Luik en Namen.