Babywebshop Blabloom verhuist naar nieuw magazijn | RetailDetail

Babywebshop Blabloom verhuist naar nieuw magazijn

Babywebshop Blabloom verhuist naar nieuw magazijn

Blabloom, een webshop en fysieke winkel met ecologische babyproducten, gaat flink uitbreiden. Om het succes van de webshop te kunnen volgen werd er besloten om te verhuizen naar een nieuw magazijn in Opglabbeek.

15.000 bestellingen

De webshop van Blabloom werd 2,5 jaar geleden opgericht en is sindsdien sterk gegroeid. In 2016 werden er meer dan 15.000 bestellingen verstuurd naar klanten in België en Nederland. Daardoor was de huidige locatie van het magazijn te klein geworden. De fysieke winkel blijft in Houthalen-Oost.

 

Blabloom verkoopt enkel eerlijke babyproducten en werd door de oprichters in de markt gezet, omdat ze zelf vonden dat er te weinig ecologische babyproducten te vinden zijn. “Het ontbreken van goede producten in andere winkels was de belangrijkste reden om 2,5 jaar geleden met Blabloom te starten. Ik merkte dat die zoektocht vaak teleurstellend was. Ik miste duidelijke info over de producten en ervaring van de verkopers. Ik vond dat het beter kon en greep de kans om Blabloom op te starten”, zegt medeoprichtster Kim Smeets.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Shop for Geek ziet potentieel voor 25 winkels

22/05/2018

Na recente openingen in Aalst en Namen staat de teller al op dertien winkels voor Shop for Geek, de winkelformule voor gadgets en merchandisingartikelen. Dat moeten er snel een 25-tal worden. De retailer pakt nu ook de Franse markt aan.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.

Marks & Spencer haalt het mes boven: 100 winkels dicht

22/05/2018

De Britse retailer wil ingrijpend herstructureren. De komende vier jaar moeten niet 60, maar wel 100 Britse winkels de deuren sluiten. “Noodzakelijk om de toekomst veilig te stellen”, klinkt het.

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Veel minder inbreuken op verbod cashbetalingen

17/05/2018

Vier jaar na de invoering van het verbod om aankopen van meer dan 3.000 euro nog cash te betalen, is het aantal inbreuken fors gedaald. Werden in 2014 nog 435 handelaars betrapt, dan waren dat er in 2016 nog maar 61.

Colruyt Group lanceert betaalfunctie voor Xtra-kaart

16/05/2018

Vanaf 22 mei zullen klanten in de winkels van Colruyt Group kunnen betalen met hun Xtra-klantenkaart. De vertrouwde Colruyt-betaalkaart verdwijnt. Toch wordt de Xtra-kaart geen krediet- of debetkaart.